Sacosu Turcesc

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Stefanovic
junior member

Mesaj de Stefanovic » 05 Apr 2007 21:15

ce nu ai inteles Florine....zimi cati traduc eu :D

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 05 Apr 2007 21:42

mai nimic :shock:

Tilea Gabriel
Moderator

Mesaj de Tilea Gabriel » 05 Apr 2007 23:37

Mai , cred ca imi era cam somn si am confundat pe nutzu cu Kiritzu adica cu Adi , imi cer scuze , oricum intrebarea era pusa sub forma de gluma , nu era nici o ironie , cat despre cei ce nu pescuiesc la crap dar spun povesti despre cum se comporta acestia prefer sa ma abtin , din nou fara suparare ....
Powered by two rods

Tilea Gabriel
Moderator

Mesaj de Tilea Gabriel » 05 Apr 2007 23:41

@Nutzu

Am uitat de exemplul pe care mi-l cereai : EU ....balta Varadia .
Powered by two rods

teacher64
veteran

Mesaj de teacher64 » 14 Apr 2007 21:14

Hai sa revenim la topic! Era vb de balta Sacos. Acum o ora am ajuns acasa, obosit si umilit ca niciodata ;-) Nici o muscatura, la mine (orele 6-20), si am stat intre doi colegi si prieteni, care fiecare si-au facut cat de cat plinul. Evident, apoi, RELEASE, minus minimul pentru obligatii. Aceeasi nada, aceleasi momeli, monturi cat de cat similare. Eu am facut nadirea, aprovizionarea cu nada/momeala, etc :D Credeti ca faptul ca-s nascut in 13 influenteaza? Sau ma rog, in 13 a 12-a, ca nu erau 13 luni in an? ;-)
Glumesc, iar kestia ca vor glumi pe seama mea si colegii, urmatorii 1-2-13 ani o las pe seama voastra!
Nu dati si voi cu parul! ;-) Ati patit din astea??! La penultima iesire eu luasem "caimacul", iar vecinii... niet ;-)
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 15 Apr 2007 20:07

@teacher64
pe care balta ai pescuit,eu nu am avut timp de o partida serioasa si decit sa stau acasa am plecat la sacos,am stat pe prima balta,cam pe la mijloc si am luat 23 buc,15 buc buc la bile de 18mm tecni spice de la nutrabaits.iar restul la porumb de capsuna.
ai poze de la partida pe galeria mea.

ticu
Moderator

Mesaj de ticu » 15 Apr 2007 20:12

CIND FLORINE ieri ?am fos si eu cu Dan,am vazut un rod pod fox pe prima balta cind am ajuns dar nu era linga el persoana care semana cu tine,eu am ajuns pe la vreo 10.

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 15 Apr 2007 22:08

ieri :mrgreen: ,mai eram cu 2 prieteni,rod podul era al meu :oops: poate nu m-ai recunoscut pt ca aveam sapca :lol:

teacher64
veteran

Mesaj de teacher64 » 16 Apr 2007 05:53

Florin, cred ca v-am vazut, noi am ajuns pe la 7,15-7,30. Ati fost cu sotiile? ;-) Imi zicea un paznic ca era o doamna pe la calugarul din mijlocul baltii 1, care avea vreo 9 buc pe la pranz... Noi am fost pe 2, dupa mijloc. Ma bucur sa aud ca merge si la bile, eu am incercat la tutti frutti si scoica ( ceva unguresti), dar nimic. E drept ca am nadit slab cu bile, cate 4-5 buc pe fir solubil. Voi cum ati nadit? Daca nu e prea secret... ;-)
Pe langa voi erau cei care si-au pierdut vaporasul de nadit de pe 1? Si l-au recuperat pana la urma?
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))

Tilea Gabriel
Moderator

Mesaj de Tilea Gabriel » 16 Apr 2007 09:13

teacher64 scrie:Florin, cred ca v-am vazut, noi am ajuns pe la 7,15-7,30. Ati fost cu sotiile? ;-) Imi zicea un paznic ca era o doamna pe la calugarul din mijlocul baltii 1, care avea vreo 9 buc pe la pranz... Noi am fost pe 2, dupa mijloc. Ma bucur sa aud ca merge si la bile, eu am incercat la tutti frutti si scoica ( ceva unguresti), dar nimic. E drept ca am nadit slab cu bile, cate 4-5 buc pe fir solubil. Voi cum ati nadit? Daca nu e prea secret... ;-)
Pe langa voi erau cei care si-au pierdut vaporasul de nadit de pe 1? Si l-au recuperat pana la urma?
Fara suparare dar cred ca ai probleme la monturi , acolo nu momim cu nimic , mergem pe arc naditor si in general pe bile de 14-16 mm sau porumb ( preponderent ) si am prins mult intotdeauna indiferent de loc ca sa nu mai spun ca si sotia lui Florin prinde acolo foarte bine , vezi ce faci ca nu e in regula .

Stima .