Stolnici

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
boje
member

conditii de inscriere

Mesaj de boje » 19 Mar 2007 13:35

Buna ziua dle Linta,

Ca si alti pescari , as vrea daca se poate sa aflu raspunsul cert (din sursa sigura:-) ) la cateva intrebari:
Cand se deschide pescuitul pe Stolnici?
Cand putem afla conditiile concrete (inclusiv cele financiare), de inscriere in club si bineinteles conditiile de pescuit dupa ce se face abonamentul?
Se poate face abonament fara inscriere in club?

Multumesc,
Traiasca mama pestilor!

al_crapone
junior member

.

Mesaj de al_crapone » 24 Mar 2007 04:57

mda...si eu astept acelasi raspuns :roll: :mrgreen: :idea: :evil:
Century NCS & BBRLC...yammiii :-)

lacstolnici
new member

Stolnici

Mesaj de lacstolnici » 10 Apr 2007 20:52

Referitor la data de deschidere a lacului Stolnici veti fi anuntati in timp util deoarece inca nu s-au finalizat lucrarile la standuri (pontoane, umbrelute, gratare). Numarul de telefon la care pot fi contactat : 0721 367 952
P.S. : Referitor la taxa si regulament vor fi comunicate odata cu anuntarea deschiderii oficiala a lacului
dada

al_crapone
junior member

.

Mesaj de al_crapone » 13 Apr 2007 07:01

Asteptam cu interes vesti de la Dvs. ;-)

ovidiu
new member

Mesaj de ovidiu » 21 Apr 2007 02:43

Sunt foarte increzator in ceea ce va iesi la Stolnici. Cine il va cunoaste pe domnul Stefan va intelege de ce...sunt putine persoane ca dansul motivate sa faca ceva pentru pasiunea asta. Maine am drum pe la lac daca aflu ceva vesti va anunt... :lol:

al_crapone
junior member

.

Mesaj de al_crapone » 21 Apr 2007 17:39

Ovidiu, ceva vesti de la Stolnici? :roll: :shock:

boje
member

Mesaj de boje » 23 Apr 2007 15:35

Am dat la peste Sambata pe Stolnici.
De la 9 dimineata cand am avut betele-n balta pana ora 16 am reusit sa prind si sa eliberez in jur de 30 ciortani, din care doar vreo 6 au avut putin peste kil, toti ceilalti sub 1 kg. Am dat cu 4 lansete , cu porumb si bile (solubile de 20 S&O de la Senzor). Desi pestele capturat e mic, imbucurator e faptul ca jumate din ei, precum si pe cei mai imbracati i-am luat la bile!!!, in conditiile in care nu s-a mai pescuit pana acum deloc la bile.(am adus unul de 300 gr pe mal la o bila de 20!! Poate data viitoare sa vina si aia mari , oamenii de acolo spun ca s-a populat si cu peste mare si se pare ca mai e peste si din vechea garda ,in 2002 s-a luat cteno de 34,6 KG. Oricum nu e in nici un caz o balta de 7 ore , fiind foarte mare. Parerea mea - cred ca e o balta de care o sa mai auzim, dar mai trebuie testata
Traiasca mama pestilor!

cp
member

Mesaj de cp » 23 Apr 2007 16:00

Bravo domnu Gabi!!!

Si la mai mare!!

Da unde este balta asta!!!

Da-mi si mie detalii!!!

Multumesc!

Cristi

al_crapone
junior member

.

Mesaj de al_crapone » 24 Apr 2007 13:21

@Cristi ( CP ) pt. Stolnici : buc- pitesti, spre craiova...la LUNCA CORBULUI, faci stanga, si tii soseaua.. ajungi la o trecere de cale ferata, si cu 20-30 m pana in calea ferata, faci stanga...duce drumul pana la balta.
poate mergem impreuna..si cu Toni ;-)
vb pe pvt. daca te intereseaza .

ovidiu
new member

Mesaj de ovidiu » 17 Sep 2007 10:27

Lacul se deschide pentru pescuit dupa cum am inteles de sambata 22.09.2007 in urmatoarele conditii :

- taxa 50 ron, indiferent de numarul de scule, dar exista o limita de 4 kg de crap care este si garantata, ceea ce depaseste aceasta cantitate, se taxeaza cu 10 ron per kg.
- masinile se parcheaza in locul special amenajat , pentru cei care-au mai fost , dupa calea ferata , se face stanga imediat dupa ultima casa, si se urca catre fosta casa a CAP-ului . Acolo masinile stau oricum mai bine decat pe malul lacului, pentru pescarii cu state mai vechi pe Stolnici, poate-si amintesc ce aventura era sa incadrezi masina pe drumeagurile din "baie", zona unde se pescuieste acum. Oricum, in cazul in care cineva are mai multe "efecte de lupta" :lol: ..se poate merge cu masina pana la locul ales , si apoi dupa descarcare, sa fie dusa inapoi in locul de parcare. In modul asta va fi si mult mai aerist malul lacului .

Ca o completare , ceea ce pot spune in urma ultimei mele experiente la lac, peste e deja prea mult, in lac nu s-a pescuit de 4 ani decat foarte rar si s-a regenerat complet efectivul piscicol, fata de ce era inainte cand apartinea AJVPS.

Fir intins!

Scrie răspuns