Sacosu Turcesc

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
teacher64
veteran

Mesaj de teacher64 » 25 Apr 2007 08:10

Pt "capre": Fir intins, vezi ca aveti cate un mp, astept raspuns! Fir intins la Varadia, asteptam cu totii vesti bune! Apropo: de ce nu deschideti un topic si cu balta aia? Pe mine personal, m-ati facut curios, care e regimul acolo? Sau e cu circuit inchis, gen Fibisul lui Malaiesteanu?
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 25 Apr 2007 10:24

nu e cu regim inchis,e baza noastra de antrenament :mrgreen: dar incercam sa aducem pe balta doar pescari adevarati care practica c&r........asta e din pacate,poate chiar din acest an sa reusim sa facem un sistem anual de abonament ca sa fie mai ok.
cam astea ar fi conditile ca pe viitor sa avem si noi o balta adevarata cu crapi mari.
ps nu am primit mp.

teacher64
veteran

Mesaj de teacher64 » 26 Apr 2007 05:56

Cred ca s-a rezolvat cu mp, face fite site-ul, nu stiu de ce nu au plecat mesajele vechi!
Varadia in minivacanta asta de 1 Mai? ;-) Kk pe bete! :D

teacher64
veteran

Mesaj de teacher64 » 17 Iun 2007 21:33

Mai merge cineva de pe forum pe acolo? Eu, din lipsa de timp, nu ajung in alta parte decat tare rar :cry: Si pe sacos, stau cate o 1/2 zi, si nu ma plang de rezultate, dar sunt sigur ca se poate si mult mai bine, ma enerveaza cumplit inconstanta ( prind intre 1 si 18 buc/iesire). Imi vine sa tip de ciuda ca nu te lasa sa plantezi, si zau nu stiu cum sa arunc nada la 70-80 m, acolo unde ai trasaturi. Ceea ce pun pe momitor e total insuficient, baltile sunt suprapopulate, stiti si voi. Basca ma enerveaza pescuitul cu momitor... :evil: De bile nici vorba, la asa partide scurte. Bani de barcuta telecomandata n-am. Sau nu-s convins ca merita sa investesc. Idei? Vreo catapulta minune? Dau 2-13 beri!

Scrie răspuns