Pentru nadire, in fiecare toamna umpleam congelatorul cu pungi cu porumb verde in lapte ( taiat de pe cocean!!!), spre disperarea nevesti-mii

ATENTIE: NU deschideti kukta cat e calda, borcanele se vor sparge datorita diferentei de presiune!!!
Se pot pastra pe raft si 4-5 ani, fara conservanti. Are o aroma deosebita de porumb verde, proaspat fiert. Dupa deschidere, in 2-3 zile se altereaza, deci folositi-l iute!
Asemanator procedez si cu porumbul pt carlig, cu deosebirea ca boabele trebuie sa fie intregi, atentie la scosul de pe cocean! Borcane mai mici, din cele pentru CUKK, de ex, sau din cele cu mancare pt bebelusi. Cu cat mai mici, cu atat mai bine( intrucat nu folosesc conservanti, dupa deschidere se altereaza in cateva zile). Puteti pune linistiti orice arome in borcanelele cu porumb, inainte de fierbere, exceptand cele care se descompun la cald. Se pastreaza minunat si ai satisfactia unui porumb "home made"...

Daca aveti si alte metode...m-as bucura sa ni le impartasim aici!