lacul brateni

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
raducu
senior member

Mesaj de raducu » 27 Mai 2007 12:23

Nu este acesta scorul. te contrazic. Este 3 la 2 pentru tine fiindca ai mai tras o tranta in noroi cand scoteai tenul acela frumos......dar batul din mana nu l-ai lasat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Asteptam vesti de la Cosmin :bere: :bere:
PESCUITUL INSEAMNA ARTA

voicua
veteran

Mesaj de voicua » 27 Mai 2007 19:16

raducu scrie:Nu este acesta scorul. te contrazic. Este 3 la 2 pentru tine fiindca ai mai tras o tranta in noroi cand scoteai tenul acela frumos......dar batul din mana nu l-ai lasat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Asteptam vesti de la Cosmin :bere: :bere:
Ai dreptate ,uitasem :oops: .Puteau fi sub mine cutite ca batul din mana tot nu-l lasam;e bine ca nu m-a tras pestele in apa...pe noroiul ala. :D
Am vorbit cu Cosmin;a zis ca i-a spart dupa ce am plecat noi.Astept sa posteze ceva,pentru a ne da seama ce si cum.
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu...

cosmin tg mures
member

Mesaj de cosmin tg mures » 27 Mai 2007 19:35

va salut am sosit de pe lac a fost un pescuit frumos chiar daca timpul a fost foarte capricios
capturi;23 de teni cel mai mare 8kg jumate cel mai mic 3kg
se pare ca nu mananca numai noaptea si dimineata pana la orele9
pacat ca a trebiut sa plecati voicule si radu puteati avea un pescuit minunat dar orcum ne mai antalnim
alte detalii mai ancolo merg la culcare ca nu am dormit de 3 zile
va salut cu respect

voicua
veteran

Mesaj de voicua » 27 Mai 2007 20:57

Frumos,Cosmine.FELICITARI.As fi dat oricat sa mai fi putut sta,dar dupa cum v-am spus urma sa plec la munca,si mi-a fost teama sa nu ramanem impotmoliti.Poate data viitoare voi putea sta ceva mai mult.
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu...

raducu
senior member

Mesaj de raducu » 28 Mai 2007 08:56

Felicitari Cosmine :D
PESCUITUL INSEAMNA ARTA

voicua
veteran

Mesaj de voicua » 23 Iun 2007 08:04

Slabut.Aseara am sosit dupa o partida de 24 ore.Capturi:cteno ,putin peste 4 kg,crap romanesc 1 kg,ambii eliberati.Capturi exagerat de putine pe lac.Am sa incerc sa schimb locatia :mrgreen: .

raducu
senior member

Mesaj de raducu » 23 Iun 2007 13:13

Salutare Voicu. Iar capturi putine. Se pare ca se intampla ceva acolo.....sau nu mai este peste.
PESCUITUL INSEAMNA ARTA

mircea2007
member

Mesaj de mircea2007 » 01 Iul 2007 21:52

salut. a mai fost careva pe brateni in ultima perioada? merge ceva? eu intentionez sa ma duc de joi dupa-masa pana duminica. ultima data era ok sa nadesti, am vazut destui care intrau in apa. este voie cu barca, pt ca intentionez sa ma duc cu ea.
Fir Intins!!!
everything i learned in life, i learned from fishing

voicua
veteran

Mesaj de voicua » 02 Iul 2007 07:59

mircea2007 scrie:salut. a mai fost careva pe brateni in ultima perioada? merge ceva? eu intentionez sa ma duc de joi dupa-masa pana duminica. ultima data era ok sa nadesti, am vazut destui care intrau in apa. este voie cu barca, pt ca intentionez sa ma duc cu ea.
Fir Intins!!!
Nu te lasa cu barca dar poti intra in lac pentru a nadi dimineata si seara.
Sa ne comunici,te rugam, rezultatul partidei.
Fir intins.

mircea2007
member

Mesaj de mircea2007 » 02 Iul 2007 11:24

in cazul in care nu ai voie cu barca nu prea suna foarte tentant pentru mine...pt ca as avea de ales intre zau si brateni. nu inteleg insa de ce nu te lasa sa intri cu barca, daca te lasa sa intri in apa sa nadesti. eu sincer nu vreau sa fac baie.
daca ma hotarasc sa ma duc pe brateni, voi posta rezultatele partidei pe forum.
eventual ma puteti ajuta cu ceva lacuri unde este crap si se poate intra cu barca, ma refer pe o raza de maxim 100 km de cluj.
Mersi mult si Fir Intins!!!
everything i learned in life, i learned from fishing

Scrie răspuns