pierdut loc de pescuit...am o intrebare

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

raducu
senior member

Mesaj de raducu » 30 Mai 2007 12:46

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
PESCUITUL INSEAMNA ARTA

radumatica
veteran

Mesaj de radumatica » 30 Mai 2007 12:54

S-ar putea sa fie o chestie de teapa!! :shock:
Interesati-va si voi ce acte are omul,daca a concesionat,daca a cumparat,etc...
Daca omul are o firma,mergeti fratilor si verificati-l la Reg.de Comert...
In schimb daca este o afacere legala a lui,cautati ...un alt loc de pescuit... :lol:
Practica , pe balta se face!!!

George Iorga
maniac

Mesaj de George Iorga » 30 Mai 2007 18:42

Pentru d-nul Crocodilu : de dat in cap ,fizic inca nu am auzit ,moral a lovit un"intreg oras de pescari" .Putea sa-si faca doua balti in apropiere si sa foloseasca apa de Dunare cum face un alt patron de complex hotelier aflat la 300 m de canalul respectiv (ptr. cine cunoaste complexul PODUL 4) Balta asta se umple de peste cand se umfla Dunarea si ma tem ca treaba cu sturionii e o perdea de fum .Nu stiu cum este in Vestul tarii dar aici in sud-est sunt 3-4 oameni care au cumparat TOT . Canalul cu pricina era disputat de catre SIDERCA ,AJVPS,APELE ROMANE,mai recent o firma care a construit canalul si altii care or mai fi fost interesati. Intrebarea mea era daca asta cu sturionii lui face un lucru bun tragand clanta tuturor.Poate peste ani vom prinde peste mare de la el. Poate ...
Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!

Sigi
member

Mesaj de Sigi » 31 Mai 2007 09:42

Tov. Crocodil, aici vorbim de milioane de euro intr-o tara in care 80% (daca nu mai mult) din populatie traieste de pe o zi pe alta. Mai gandeste-te si dupa aia scrie...

CrocO-dilu
junior member

Mesaj de CrocO-dilu » 31 Mai 2007 10:41

Sigi scrie:Tov. Crocodil, aici vorbim de milioane de euro intr-o tara in care 80% (daca nu mai mult) din populatie traieste de pe o zi pe alta. Mai gandeste-te si dupa aia scrie...
corect da asta nu inseamna ca orice om care a facut bani i-a facut pe cai necurate(cum cred uni)
unde nu e crap vai de bete

raducu
senior member

Mesaj de raducu » 31 Mai 2007 11:34

Sigi scrie:Tov. Crocodil, aici vorbim de milioane de euro intr-o tara in care 80% (daca nu mai mult) din populatie traieste de pe o zi pe alta. Mai gandeste-te si dupa aia scrie...
Da-mi voie sa te contrazic cu traitul de pe-o zi pe alta, eventual 80% sunt plangaciosi ca nu au dar.......... nu crede chiar tot ce auzi. Cam 20% sunt saraci dar si dintre aceia 5-7 % sunt saraci de care sa-ti fie mila, restul se complac in situatia lor si desi pot, nu fac eforturi sa iasa din saracie.Sunt lenesi.
PESCUITUL INSEAMNA ARTA

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 31 Mai 2007 11:46

problema romanului ,vrea bani multi fara sa munceasca ;-) ,de cate ori vin in tara se munceste la sosele si nu ma surprinde deloc ,an de an ii vad cum stau in santuri la umbra cu berile in mana iar seara se duc acasa si spun la neveste ..mama am muncit azi de a iesit toata berea din mine :mrgreen: :mrgreen:

George Iorga
maniac

Mesaj de George Iorga » 31 Mai 2007 17:41

Noi romanii spunem asa: "Ei se fac ca ne platesc,noi ne facem ca muncim" cand vine vorba de eficacitate ori productivitate a muncii.Asta nu inseamna ca nu stim ce-i aia munca.Stim doar ca suntem saraci findca nu castigam mai mult findca nu muncim indeajuns (s-au indeajuns de bine)ori muncim prea mult,prost si fara rost .Oricum am da-o nu doar noi suntem de vina, e o culpa comuna "a noastra si a lor",a celor ce muncesc si a celor care platesc.Revenind la oile noastre, se pare ca pe 7 iunie se pronunta sentinta privind viitorul canalului si o sa vedem atunci cum stau lucrurile. Preventiv am mai cumparat niste lansete, pentru Dunare,dar findca nu stau prea bine financiar aman un pic achizitionarea si de mulinete mai mari.O sa va rog ceva:puteti sa-mi spune-ti o mulineta mare ,puternica,marimea 70-80,in 2-3 maxim 4 rulmenti ,pret maxim 100 Ron,eventual testata de voi , gasesc ? Respectele mele tuturor si fir intins !
Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!

Dan Pop-Coman
veteran

Mesaj de Dan Pop-Coman » 01 Iun 2007 07:09

mulinete ieftine si bune sunt okuma. la 15o lei gasesti ceva modele.

Sigi
member

Mesaj de Sigi » 01 Iun 2007 09:07

Eu nu vorbeam de saraci ci de cei care au venituri sub 150 euro pe luna. Majoritatea romanilor adica. Oameni care muncesc 12 ore pe zi pentru a putea sa-si permita meditatii la copii sau un calculator. Nu va uitati numai in curtea voastra, nu sunt toti ca voi. E usor sa judeci pe cineva, dar...

Scrie răspuns