belgia 2007
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- al_crapone
- junior member
.
daca a-si avea un runner ca ea pe hobaia..plm mai iese din cort...3 zile 

Century NCS & BBRLC...yammiii 

- Tilea Gabriel
- Moderator
Re: .
al_crapone scrie:daca a-si avea un runner ca ea pe hobaia..plm mai iese din cort...3 zile

Powered by two rods
Razvaneeeeee,
Ne-a spart Micutu', oglinda de 25 kile langa mineeeee... cand am auzit cat a avut am cazut instantaneu pe scaun...
Cred ca a pus nea Victor poze pe Darvari.ro
Ne-a spart Micutu', oglinda de 25 kile langa mineeeee... cand am auzit cat a avut am cazut instantaneu pe scaun...
Cred ca a pus nea Victor poze pe Darvari.ro
Clubul sportiv Ovidius Constanta
www.ovidius.com.ro
www.ovidius.com.ro
uraaaaa,gata cu prohibitia
weekendul asta am facut o iesire si am reusit sa prind un crap de 10 kg si am scapat 2
,cei 2 crapi scapati au fost din cauza ca mi sa rupt firul de par pur si simplu ,folosesc kryston MANTIS 25 lb 11,4 kg ,cine spune ca acest fir e super bun se inseala amarnic,personal nu mai dau cu el
,iata pozele cu crapul

weekendul asta am facut o iesire si am reusit sa prind un crap de 10 kg si am scapat 2

la o intrebare asa de grea sa-ti dau si eu un raspuns la fel de greu, a sunat alarma ,m-am sculat din pat am iesit si am tras dupa 2-3 min de drill a facut poc si gata ,jumate din fir sa dus cu ac cu tot iar cealalta jumate a ramas agata de plumb ,si uite asa am scapat 2 crapi,capiche?cipibm scrie:Daca sa rupt firul de par(numai),cum i-ai scapat?![]()
![]()

Razvane
vezi ca firul de par este numai ala pe care prinzi bila(boilies)!!!
numai ca noi cum il facem din acelasi material cu care legam carligele..............!!! ca sa nu fie confuzii!!
frumos pestele ,felicitari
eu in locul tau as incerca cu stiff rig din cauza scoicilor!!
din cauza aia cred ca ai pierdut si crapii respectivi!!
numai ca noi cum il facem din acelasi material cu care legam carligele..............!!! ca sa nu fie confuzii!!
pffffff,ce inseamna sa nu intelegi ce zic romaniifreecarp scrie:Razvane