Relatii

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
radumatica
veteran

Relatii

Mesaj de radumatica » 13 Iun 2007 21:31

Cine imi poate da relatii despre un loc numit Partizaniipe bratul Sulina in "apropiere" de Tulcea???
Anul acesta m-am decis sa fac o mica expeditie in Delta si un amic al meu mi-a impuiat capul cu aceasta locatie... :lol:
El spune ca a avut zile f.f.bune ,mai ales la somn!!!.
Daca aveti ceva informatii va rog sa mi le transmiteti.
Multumesc!!! :lol:
Practica , pe balta se face!!!

msimarian
junior member

Mesaj de msimarian » 14 Iun 2007 07:55

ceea ce e bine la partizani este ca ajungi cu masina,dupa ce treci cu bacul la nufarul.de pescuit,radule,cu sulina nu ma prea pot lauda! :oops: nu prea imi place deoarece este prea circulat.de vapoare,bineinteles :D cat am pescuit la crap am avut doar putine exemplare in carlig,din care am scos doar 20%,din cauza coloniilor alea de scoici micute care-mi taiau firul.dar erau bucati mari.somn am prins doar bucati mici,la rama neagra,pe care-i gasesti pe orice canal.daca nu cunosti bine locurile,incearca sf,gheorghe!mult mai linistit si mai usor de pescuit.
FIR INTINS!

radumatica
veteran

Mesaj de radumatica » 14 Iun 2007 09:36

Multumesc mult pentru ajutor Marian !!!
Cand ajung prin zona ,daca imi dai nr.tau de telefon pe privat,bem o bere!!! :bere:
Practica , pe balta se face!!!

tzu_tzu_rel
junior member

Mesaj de tzu_tzu_rel » 15 Iun 2007 09:54

pai anu trecut am fost acolo , sincer sa fiu eram in stadiu` de tigan :mrgreen: nu ai umbra deloc...nu ai unde sa te ascunzi , sunt pietre pe malul apei, daca umbli cu capul plin de batura, si ai si noroc, oricand iti poti sparge capul :-? ...lemne...cam problema.... trebuie sa umbli... sa cauti, iar despre peste... rarut, nu prea am prins, somotel ...aaaa sa nu uit , vapoare 3 4 pe zi minim :lol: te zapaceste, cad treceea unul mai mare, imi intrau toate monturile la prag si nu mai scoteai nimic...sa nu uitam agatatori cate vrei, ai de umblat pt un loc bun sa il gasesti , si sa nu rupi , unde nu agati nu prea prinzi peste, daca esti darnic ca mine s adai vreo 50 de carlige si plumb apei acolo e locul :lol: , este frumos nu zic, dar e multa foiala de vapoare pe Brat :cry: eu zic sa incerci si alte locuri, Chilia... Sf Gheorghe... salut si fir intins ! :-)
student in timpul liber

tudorgabriel
veteran

Mesaj de tudorgabriel » 18 Iun 2007 20:58

Chilia=Babina=crap de 20:25 kg,dezastru,lupte cu monstrii,aventuri adevarate ;-)

msimarian
junior member

Mesaj de msimarian » 19 Iun 2007 09:45

@radumatica
am fost weekendul asta in zona canalului litcov.crapul a mers excelent,numai buc.frumoase.prieteni de-ei mei au incercat si pe sf.gheorghe si au prins bine.am stat doar doua zile,mi-a parut rau ca nu mai pot ramane!tantari putini,multi tauni!dar merita,crapul lupta extraordinar,senzatii tari. :D am dat numai cu boabe de porumb fermentat cu aroma de scoica.daca vrei sa satisfactii,iti recomand zona,mai ales ca ai umbra din plin pe canal.
FIR INTINS!

msimarian
junior member

Mesaj de msimarian » 19 Iun 2007 09:46

@radumatica
am fost weekendul asta in zona canalului litcov.crapul a mers excelent,numai buc.frumoase.prieteni de-ei mei au incercat si pe sf.gheorghe si au prins bine.am stat doar doua zile,mi-a parut rau ca nu mai pot ramane!tantari putini,multi tauni!dar merita,crapul lupta extraordinar,senzatii tari. :D am dat numai cu boabe de porumb fermentat cu aroma de scoica.daca vrei sa satisfactii,iti recomand zona,mai ales ca ai umbra din plin pe canal.
FIR INTINS!

tzu_tzu_rel
junior member

Mesaj de tzu_tzu_rel » 20 Iul 2007 09:54

Litcovul e mare! :mrgreen: in ce portiune ai fost ? :roll: si cam ce capturi ai avut? :mrgreen:
student in timpul liber

Scrie răspuns