OFERIM SPRIJIN pentru infiintarea de asociatii de pescari
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Dan Cotelici
- veteran
OFERIM SPRIJIN pentru infiintarea de asociatii de pescari
Asociatia Pescari 4Ever Bucuresti, venind in intampinarea pescarilor sportivi ce doresc o alta forma de organizare decat AJVPS, in functie de doleantele acestora ne oferim sprijinul astfel:
1. Pentru infiintarea de asociatii private noi, oferim suport logistic (Ordonanta nr. 26/2000, model de STATUT, etc.) si consultanta;
2. Pentru cei ce doresc sa devina membri ai asociatiei noastre, in perioada 12 decembrie 2005 13 ianuarie 2006 taxa de inscriere in asociatie va fi de numai 25 RON, adica redusa cu 50%.
In cadrul asociatiei se poate opta pentru a activa in una sau mai multe din urmatoarele comisii:
- stationar (Match);
- crap (Carpfishing);
- rapitor (Spinning, Flyfishing);
- protectia mediului si combaterea braconajului (toti membri).
3. In perspectiva intentionam sa infiintam filiale ale asociatiei in acele localitati din tara unde numarul noilor membri va fi semnificativ.
Cei interesati sunt rugati sa se adreseze Secretarului Asociatiei, Iulian (Liviu) Ceausu, tel: 0744 311 511.
1. Pentru infiintarea de asociatii private noi, oferim suport logistic (Ordonanta nr. 26/2000, model de STATUT, etc.) si consultanta;
2. Pentru cei ce doresc sa devina membri ai asociatiei noastre, in perioada 12 decembrie 2005 13 ianuarie 2006 taxa de inscriere in asociatie va fi de numai 25 RON, adica redusa cu 50%.
In cadrul asociatiei se poate opta pentru a activa in una sau mai multe din urmatoarele comisii:
- stationar (Match);
- crap (Carpfishing);
- rapitor (Spinning, Flyfishing);
- protectia mediului si combaterea braconajului (toti membri).
3. In perspectiva intentionam sa infiintam filiale ale asociatiei in acele localitati din tara unde numarul noilor membri va fi semnificativ.
Cei interesati sunt rugati sa se adreseze Secretarului Asociatiei, Iulian (Liviu) Ceausu, tel: 0744 311 511.
Second BEST is FIRST loser
- Iliuta Goean
- maniac
- Cristian Stancu
- member
- Cristian Stancu
- member
-
- senior member
Dane,
daca tot ai deschis subiectul sa stii ca o treaba mai buna ar fi daca s-ar putea posta pe acest site o lista cu toate asociatiile de pescari din Romania,precum si persoanele de contact,eu cred ca ar fi un mare ajutor pentru pescari.Oricum fata de lista publicata intr-un numar anterior al AvP numarul real este cel putin dublu,am spus-o si mai devreme dar si eu am constituit o asociatie in Bihor anul acesta si stiu sigur ca mai sunt vre-o doua aproape constituite.
daca tot ai deschis subiectul sa stii ca o treaba mai buna ar fi daca s-ar putea posta pe acest site o lista cu toate asociatiile de pescari din Romania,precum si persoanele de contact,eu cred ca ar fi un mare ajutor pentru pescari.Oricum fata de lista publicata intr-un numar anterior al AvP numarul real este cel putin dublu,am spus-o si mai devreme dar si eu am constituit o asociatie in Bihor anul acesta si stiu sigur ca mai sunt vre-o doua aproape constituite.
-
- member
Buna. imi poti spune si mie ce fel de asociatie mai este in Cluj in afara de AJVPS. eventual si o modalitate de contact.Dan Cotelici scrie:Arges, Bucuresti, Cluj, Arad.
Stiu ca si la Dolj e una si urmeaza sa se mai constituie inca una, Iasiul la fel e in organizare, si cam atat.
multumesc anticipat
everything i learned in life, i learned from fishing
- c.tinvrabie
- new member
Nedumerire : o intrebare sincera
De ce ne trebuie mai multe asociatii ?
Pun aceasta intrebare - in primul rand , si subliniez - stiind cum stau lucrurile in Olanda. Acolo nu stiu cine administreaza apele dar pot spune urmatoarele : ca turist am cumparat - din Maastricht - in anul 2006 doua tichete : unul valabil in zona Limburg - limitrofa orasului - si un altul pentru restul Olandei.
Am vazut si un lac particular de cateva arii unde preturile erau f mari -dupa parerea mea, 12 EUR --> 8 pesti, iar programul era 6-12 ; 12-18.
Sa fie limpede : nu sunt un sustinator al AJVPS ( a se vedea si site-ul pe care il conduc ) .
As prefera - daca se poate - un raspuns (eventual pe privat) clar, coerent si pragmatic . Daca raspunsul ma va convinge atunci il voi sustine cu toate mijloacele disponibile.
Pun aceasta intrebare - in primul rand , si subliniez - stiind cum stau lucrurile in Olanda. Acolo nu stiu cine administreaza apele dar pot spune urmatoarele : ca turist am cumparat - din Maastricht - in anul 2006 doua tichete : unul valabil in zona Limburg - limitrofa orasului - si un altul pentru restul Olandei.
Am vazut si un lac particular de cateva arii unde preturile erau f mari -dupa parerea mea, 12 EUR --> 8 pesti, iar programul era 6-12 ; 12-18.
Sa fie limpede : nu sunt un sustinator al AJVPS ( a se vedea si site-ul pe care il conduc ) .
As prefera - daca se poate - un raspuns (eventual pe privat) clar, coerent si pragmatic . Daca raspunsul ma va convinge atunci il voi sustine cu toate mijloacele disponibile.
Nu e suficient sa vrei. Trebuie cu adevarat sa vrei ceea ce vrei!
www.pescuitvrancea.ro
www.blog.pescuitvrancea.ro
www.pescuitvrancea.ro
- c.tinvrabie
- new member
Oare intrebarea mea este justificata ?
Nu am cum sa stiu adevaratul mobil al Oanei Victor ( am ghicit ?) privind interventia sa din topicul RECIPROCITATE.
Dar rezultatul de poate vedea ! Poate ca este un caz singular.
Dar rezultatul de poate vedea ! Poate ca este un caz singular.
Nu e suficient sa vrei. Trebuie cu adevarat sa vrei ceea ce vrei!
www.pescuitvrancea.ro
www.pescuitvrancea.ro