RECIPROCITATE

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Andrei I.
senior member

Mesaj de Andrei I. » 24 Iun 2007 23:59

florentin iuga scrie:Bravo Andrei, bine punctat! ...... Primesti un 10 de la mine daca repeti mesajul si pe forumul "advers". Nu o sa-l consider copiere, pentru ca ai drepturi de autor :D ....
Cred ca nu e necesar sa-l mai postez nicaieri..oricum ambele forumuri sunt citite de marea moajoritate.

@Victor OANA

Nea Victore asteptam povestiri de la concurs(CN)...si fiind totusi topicul DARVARI ..mai tine-ne si pe noi la curent cu capturile de pe balta matale..eventual niste poze mai noi pe Album..

florentin iuga
junior member

Mesaj de florentin iuga » 25 Iun 2007 12:20

@Victor
Niciodata nu am tacut cand am sesizat ceva in neregula. Dar niciodata nu m-am bagat ca musca-n lapte cand nu am stiut despre ce-i vorba. De data asta am ratat evenimentul, pentru ca eram cu sotia si copilul la Sf. Gheorghe, de unde m-am intors aseara. Concursul a fost filmat (prima si ultima zi) de catre un operator pe care l-am pus in legatura cu Cornel, care l-a si condus pe la toate standurile. Nu a prevazut nimeni (in afara de cobea de Val :D ) ce s-ar putea intampla, ca sa filmeze integral discutiile de la deschidere. De obicei, acolo se filmeaza 4-5 minute, din care dau max. 1 min. in emisiune. La fel se intampla la festivitatea de premiere, unde dau numai castigatorii. Restul este, asa cum bine stii, cu secvente din concurs. Incerc sa aflu de la cativa participanti ce s-a intamplat, sau mai bine spus, care este opinia lor, pentru ca faptele sunt deja clare. Din pacate, acum nu pot beneficia decat de opinii subiective, bazate pe prietenii sau antipatii fata de una sau alta dintre parti, asa cum am inceput sa-mi dau seama dupa primele telefoane date. Asta este motivul pentru care ma gandesc ca nu e tocmai indicat sa transform emisiunea in instanta suprema post factum, atata vreme cat nici macar nu am trecut pe acolo. Deocamdata astept operatorul cu filmarile brute, sa vad ce a filmat la deschidere. Sper sa nu fiu acuzat de nimeni pentru aceasta hotarare de moment. Nu-mi calc demnitatea in picioare pentru simpatii, prietenii sau alte relatii. APCR nu mi-a facut pana acum niciun fel de favoruri, nu ma sponsorizeaza cu nimic si nu sunt dator la nimeni. La SENZOR am lasat cateva zeci de milioane numai in ultima luna, asa ca nici din partea lor nu pot fi acuzat ca am beneficii.
Deocamdata asta este parerea mea.

oanavictor
veteran

Mesaj de oanavictor » 25 Iun 2007 16:02

@Florentin

Cand ti-am cerut parerea ca si un formator de opinie ,m-am referit strict la faptul ca mie ,OANA VICTOR MI-A FOST INTERZISA PARTICIPAREA LA ACESTE CALIFICARI DE CATRE DOMNUL PASAT ,pentru nu stiu ce motiv iar MAESTRUL MINCIUNII SI IMPARATUL DEZINFORMARII a acceptat ,balmajind ceva de genul ca nu am fost inscris acum 4 luni si nu am participat la nu stiu ce sedinta a capitanilor ,desii pot dovedi ca am fost plecat din tara in momentul cand a fost programata sedinta .,desii in momentul cand a fost anuntata participarea mea nimeni nu a fost impotriva .
Nu cred ca un patron de balta care a inchiriat locatia unei asociatii are dreptul sa interzica participarea vreunui concurent ,iar organizatorul sa fie de acord cu asa ceva .
Daca era un concurs privat organizat de catre Pasat sau de catre REGELE MINCIUNII SI IMPARATUL DEZINFORMARII eram de acord ,dar aceasta competitie a fost organizata de A G V P S ,si a stabilit CAMPIONUL NATIONAL si lotul care va reprezenta ROMANIA in SERBIA la CAMPIONATUL MONDIAL .
STADIONUL NATIONAL APARTINE DE PRIMARIA CAPITALEI ,IAR CUPA ROMANIEI ESTE ORGANIZATA DE FEDERATIA ROMANA DE FOTBAL .
FEDERATIA INCHIRIAZA STADIONUL PENTRU FINALA CUPEI ROMANIEI DINTRE ECHIPELE STEAUA SI DINAMO ,VIDEANU ESTE DE ACORD ,INCASEAZA BANII DIN INCHIRIEREA STADIONULUI ,DAR PUNE CONDITIA SA NU PARTICIPE BANEL NICOLITA IAR MIRCEA SANDU ESTE DE ACORD .AICI TE ROG SA-TI DAI O PARERE DACA CEEA CE A FACUT REGELE MINCIUNII SI IMPARATUL DEZINFORMARII ESTE BINE SAU RAU ,SI CONFORM CARUI REGULAMENT A LUAT ACEASTA HOTARARE .
Topicul nu are legatura cu descalificarea echipei CLUBUL PESCARILOR si nici cu ceea ce sa intamplat in timpul desfasurarii concursului .
www.darvari.ro
Clubul de Pescuit Crap Pelicanul
Cea mai mare realizare a diavolului a fost accea ca a convins lumea ca nu exista!

florentin iuga
junior member

Mesaj de florentin iuga » 25 Iun 2007 21:20

@Victor
Sincer? Ce sa spun? Nu stiu decat ce ai postat tu aici si ce mi-a spus Cornel la telefon. Si pentru ca nu e secret, mi-a zis ca loturile puteau fi schimbate pana in ultima clipa si ca puteai participa ca rezerva sau pescar activ dar capitanii au fost anuntati mai demult si nu s-au mai acceptat schimbari. De altfel, daca nu ma insel, au mai fost ceva discutii si cu lotul lui Val Pangica si pana la urma nu s-au mai facut modificari. E cuvantul tau contra cuvantului lui. Fara dovezi, cum sa apreciez corect situatia? Poti tu dovedi ca te alearga Pasat cu drujba sau poate dovedi Cornel ca ce mi-a spus mie ti-a spus si tie? Cand te-am intrebat de ce nu participa Pelicanul la CN, stii ce mi-ai raspuns. Pe de alta parte, nu inteleg de ce face toata lumea apel la paternitatea AGVPS-ului asupra CN, cand pana anul acesta APCR-ul era injurat pentru coabitarea cu "coruptii" (n.a.) dar acest protocol exista tocmai pentru ca APCR-ul si nu altcineva si-a asumat organizarea CN.
E VINA NOASTRA, in special a APCR, PELICANUL, CLUBUL PESCARILOR, etc. pentru faptul ca am ajuns la jumatatea anului si nu avem inca o Federatie.
Aici e buba si in loc de conciliere si strangerea relatiilor in vederea realizarii acestui deziderat, care ar elimina problemele de genul celor aparute in ultimele competitii, noi ne comportam ca ... romanii.
Asta as vrea, ca formator de opinie, sa vad maturitate la cei care (deocamdata) conduc destinele pescuitului la crap si tu stii foarte bine ce greu se organizeaza un concurs si cata responsabilitatea ai. De asemenea stii pe propria-ti piele ca intotdeauna exista contestatii si cineva pleaca cu gust amar si nemultumiri.
Vreau sa cred ca nu imbatranesc degeaba si cand o sa inchid ochii, lumea o sa vorbeasca cu respect despre ceea ce m-am straduit sa fac in viata si asta nu numai asa, ca despre morti numai de bine, ci din convingere.
Va propun un pact temporar de neagresiune pana la infiintarea Federatiei, dupa care va puteti "bate" in electorale. Stiu ca si Cornel e din acelasi aluat ca si tine, greu de prelucrat, are si el ambitii si atitudini pe care nu i le inteleg dar mai stiu ca v-am mai vazut certandu-va si pe urma intrand amandoi in acelasi tricou :D . Puteti sa o mai faceti odata? Ati putea sa va "rezolvati" intr-un concurs televizat 1 la 1 pe Tancabesti de exemplu? Mama ce show ar fi 8) :!: 8). Asta as face ca formator de opinie si asta ar vrea sa vada toti telespectatorii. Cearta nu mai vrea nimeni. Asta e valabil si pentru ceilalti comentatori infierbantati, implicati sau nu in evenimente. Mai sunt unii care-si rad in barba si ar dori sa profite de tot acest conflict intern pentru a ne sufla toata munca de pana acum de sub nas. O fi bine? Aveti din partea mea o manusa aruncata. Cine se incumeta sa o ridice e un pescar si un barbat adevarat, demn de respectul nostru al tuturor. In trecut, comandantii mai obisnuiau sa se confrunte intre ei pentru a nu-si sacrifica inutil ostenii.
Acestea sunt opiniile mele personale si nu trebuie confundate cu opiniile unui jurnalist. Daca asta urmaream, scurmam ra*atul, dadeam drumu' la sange si faceam rating din scandal. Se plia de minune pe tipicul OTV-ului.

vali nedelea
member

Mesaj de vali nedelea » 26 Iun 2007 13:53

DOMNULE FLORENTIN ESTI UN ADEVARAT, NIMENI NU PUTEA PUNE PUNCTUL PE (I) ASA CUM ATI FACUT-O DUMNEAVOASTRA!!!!!! BRAVOO
Vali NEDELEA
www.siweida.ro

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 24 Aug 2007 13:22

Vă aşteptăm pe forumul oficial OTV: http://otvforum.com

Scrie răspuns