Revista noua
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Revista noua
ce parere aveti despre lansarea unei reviste de pescuit specializate in pescuitul crapului?? care credeti ca trebuie sa fie periodicitatea optima? Pret? merci mult
Re: Revista noua
Pai depinde ce aricole vor fi publicate. Daca ai ce scrie, si una pe saptamana, daca nu...cipica scrie:... care credeti ca trebuie sa fie periodicitatea optima?...
Da' V.Tarus stie ce vrei sa faci?

Clubul sportiv Ovidius Constanta
www.ovidius.com.ro
www.ovidius.com.ro
- c.tinvrabie
- new member
Laudabila ideea
Ideea e f buna. Asa cum ac site are o mare audienta cu siguranta va avea si revista.
Ma angajez sa gazduiesc gratuit logo aceste reviste.
Ma angajez sa gazduiesc gratuit logo aceste reviste.
Nu e suficient sa vrei. Trebuie cu adevarat sa vrei ceea ce vrei!
www.pescuitvrancea.ro
www.blog.pescuitvrancea.ro
www.pescuitvrancea.ro
www.blog.pescuitvrancea.ro
Din pacate, idee moarta din start. Asta daca nu cumva ai bani de aruncat. Mi-ar place sa existe asa ceva, dar e nasol rau cu distributia sau cu abonatii, nimeni nu da bani aiurea. E mai ieftin sa "cumpere" gratis de pe site-uri informatiile. Iar un tiraj respectabil, care sa acopere cheltuielile, e de domeniul visului. Trebuie sa traiesti practic din reclame, ori asta inseamna tiraj mare si cititori multi si platitori, cerc vicios!
Or un sponsor generos, ma indoiesc ca vei gasi!
Oricum, in caz ca... , te poti baza pe sprijinul meu, pot traduce gratuit tot ce am prin biblioteca si ar putea fi de folos pescarilor de crap. Nu mi-s atat de valoros incat sa dau lectii adevaratilor profesionisti. Bafta! ( nu de alta, dar "fir intins " nu se preteaza, asta ca sa nu intindem...coarda!)

Oricum, in caz ca... , te poti baza pe sprijinul meu, pot traduce gratuit tot ce am prin biblioteca si ar putea fi de folos pescarilor de crap. Nu mi-s atat de valoros incat sa dau lectii adevaratilor profesionisti. Bafta! ( nu de alta, dar "fir intins " nu se preteaza, asta ca sa nu intindem...coarda!)

Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))
- Dan Pop-Coman
- veteran
- CrocO-dilu
- junior member
- Dan Pop-Coman
- veteran
.
Crocodile..."bafta" la...ce???

Ce sa zic? Le tin pumnii, revistei si celor cu curajul de a o scoate pe piata. Am sa incerc s-o caut, sa vedem ce mai e prin ea. Daca e insa a lui Tarus, slabe sanse sa fie ceva de calitate, Pescar Modern a lui m-a dezamagit profund, an de an a fost tot mai slaba. Am fost si abonat intr-o vreme, dar mi-a trecut, nici nu stiu, mai apare? Cu conceptiile lui de bagat baboii-n ciorba, slabe sanse de C&R la crap...
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))