Apreciati in kilograme ... 7

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 11 Iul 2007 18:23

ai atins un punct sensibil-DELTA,probabil ca si eu as retine ceva ciortani pt o ciorba sau o afumatura,dar vorbim de un exemplar mare,e pacat rau de tot :oops: :oops: :oops: si mai intreba cite kg are,poate cite avea.........

mircea2007
member

Mesaj de mircea2007 » 11 Iul 2007 21:46

17.3 kg sa fi avut? :!:
everything i learned in life, i learned from fishing

msimarian
junior member

Mesaj de msimarian » 12 Iul 2007 08:21

@vlasin florin
nu inteleg de ce esti asa suparat!de 8 ani merg in fiecare an in delta de cel putin 8-9 ori pe an.ca si tine,am de facut 1500 de km dus intors de fiecare data,cu speranta ca voi avea parte de partida pe care o visam toti.faptul ca o data am retinut un peste mai mare care de altfel este si recordul meu personal nu cred ca este o fapta asa grava,poate multi ar fi facut la fel.zilnic,la cherhanalele din murighiol se predau asemenea exemplare,eu am vazut si mai mari.si ca sa fi cu inima impacata,sa sti ca am eliberat sute de ciortani in toate aceste partide facute in delta.ai fi vrut sa intreb nr.lor in loc de cate kg.avea exemplarul acesta?
@teachers64
a avut mult peste 16 kg!
FIR INTINS!

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 12 Iul 2007 08:39

nu sint suparat,sint putin dezamagit pt ca era un exemplar frumos si poate era mai bine ca locul lui sa fie in apa.......atit.
ps-recordul meu personal si acuma inoata si sper sa pot sa il mai prind odata.

msimarian
junior member

Mesaj de msimarian » 12 Iul 2007 09:47

si recordul meu pe lac inoata si se bucura de viata,poate o sa-l mai prind vreodata :D dar pe dunare,oare care e probabilitatea de a prinde acelas peste de doua ori :?:
FIR INTINS!

radumatica
veteran

Mesaj de radumatica » 12 Iul 2007 13:54

vlasin florin scrie:nu sint suparat,sint putin dezamagit pt ca era un exemplar frumos si poate era mai bine ca locul lui sa fie in apa.......atit.

Florine,aceasta este o problema cu care ma confrunt si eu in mod curent...
Fiind un adept al metodei cath&release ma doare cumva sa vad niste "cratitari nehaliti" cum baga la portbagaj exemplarele cele mai mari pe care le prind,nu are importanta cati,in conditiile in care controlul pe anumite ape ale A.P.S. Satu-Mare este ca si inexistent....,acesti pescari motivand ca "mai are apa peste"... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Practica , pe balta se face!!!

radumatica
veteran

Mesaj de radumatica » 12 Iul 2007 13:55

vlasin florin scrie:nu sint suparat,sint putin dezamagit pt ca era un exemplar frumos si poate era mai bine ca locul lui sa fie in apa.......atit.

Fiind un adept al metodei cath&release ma doare cumva sa vad niste "cratitari nehaliti" cum baga la portbagaj exemplarele cele mai mari pe care le prind,nu are importanta cati,in conditiile in care controlul pe anumite ape ale A.P.S. Satu-Mare este ca si inexistent....,acesti pescari motivand ca "mai are apa peste"... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

radumatica
veteran

Mesaj de radumatica » 12 Iul 2007 13:57

radumatica
veteran

Mesaj de radumatica » 12 Iul 2007 14:04

Fratilor,imi cer scuze...am apasat pe tasta expediere o singura data si mi-a aparut mesajul de trei ori!!!! :lol: :lol: :lol:
Da' poate ca se sesizeaza cineva din cadrul A.P.S.-ului :lol: :lol: :lol: :!:

M@tr|X|
veteran

Mesaj de M@tr|X| » 12 Iul 2007 18:06

Permiteti sa ma strecor printre dicutiile voastre si sa ma prezint cu un ctenishor... :mrgreen:

http://www.crap.ro/forum/phpBB2/album_p ... ic_id=3161
Razvan Grindean
- carp addicted-

Scrie răspuns