Alegere mulinete
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
anunt
In luna iulie incercati mulinetele( produsele) shimano este reducere eu am luat shimano baitrunner aero gte 8000B cu 375ron si pretul fara reducere e de 410-430ron, am uitat sa intreb pina cind e promotia la shimano da cred ca toata luna asta
barbatul fara burta e ca mertzanul fara stema
anunt
luna asta , iulie, e reducere la shimano incercati acolo poate gasiti ceva bun si mai ieftin, eu am luat shimano baitrunner aero gte 8000B cu 370ron si fara reducere sunt 410ron cred ca toata luna e reducere...
barbatul fara burta e ca mertzanul fara stema
Salutare pescari,
Citind parerile spuse in jurul acestui subiect am si eu o serie de intrebari.
Banax-ul asta pe care toata lumea il recomanda mai exista si in alta parte in afara de Romania? Daca da, recomandati-mi un magazin online de unde as putea sa-l cumpar (nu romanesc sau est european).
De ce ar avea cineva nevoie de 500M fir pe mulineta? eu sincer nu ii vad rostu... dar daca voi credeti ca puteti lansa atat, sau ca pestele o sa va ia 500 m de fir....
Are cineva Fox Stratos? Sau Okuma Powerliner?
Respectele mele,
Tinu
Citind parerile spuse in jurul acestui subiect am si eu o serie de intrebari.
Banax-ul asta pe care toata lumea il recomanda mai exista si in alta parte in afara de Romania? Daca da, recomandati-mi un magazin online de unde as putea sa-l cumpar (nu romanesc sau est european).
De ce ar avea cineva nevoie de 500M fir pe mulineta? eu sincer nu ii vad rostu... dar daca voi credeti ca puteti lansa atat, sau ca pestele o sa va ia 500 m de fir....
Are cineva Fox Stratos? Sau Okuma Powerliner?
Respectele mele,
Tinu
Mintea e ca o parasuta, functioneaza mai bine daca e deschisa...
-
- member
Salut.
Eu tocmai mi-am achizitionat o Okuma Powerliner Pl 860 si pot sa iti zic ca sunt super multumit de ea. dezavantajul ar fi ca nu este tocmai foarte usoara, insa este super robusta, tamburul este mare (incap aproximativ 330 metri de fir de 0.32).
Parerea mea este ca isi merita banii.
Fir Intins!!!
Eu tocmai mi-am achizitionat o Okuma Powerliner Pl 860 si pot sa iti zic ca sunt super multumit de ea. dezavantajul ar fi ca nu este tocmai foarte usoara, insa este super robusta, tamburul este mare (incap aproximativ 330 metri de fir de 0.32).
Parerea mea este ca isi merita banii.
Fir Intins!!!
everything i learned in life, i learned from fishing
- George Iorga
- maniac
@mircea2007
Ia zi ,te deranjaza ca PL-860 are 5,8 rotatii la 1 tur ? Am tot citit ca nu ar fi indicat un raport mai mare de 4,8 la 1 si cand am avut in fata PL-860 si PL-865 (are tamburul mai adanc si 4,5 rotatii la 1,) mi-a placut mai mult cum mergea PL-860 ! Greutatea de 720 g nu-mi pare o problema (am si LongBow-uri 65 mai grele decat PL-860 si m-am obisnuit ,ca vorba unuia de pe forum "nu dam la twister dupa salau" cu ele)
Ia zi ,te deranjaza ca PL-860 are 5,8 rotatii la 1 tur ? Am tot citit ca nu ar fi indicat un raport mai mare de 4,8 la 1 si cand am avut in fata PL-860 si PL-865 (are tamburul mai adanc si 4,5 rotatii la 1,) mi-a placut mai mult cum mergea PL-860 ! Greutatea de 720 g nu-mi pare o problema (am si LongBow-uri 65 mai grele decat PL-860 si m-am obisnuit ,ca vorba unuia de pe forum "nu dam la twister dupa salau" cu ele)
Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!
-
- member
- George Iorga
- maniac