Altceva in afara de Darvari, Tancabesti, Silistea, Peris?

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Gabriel Vasilescu
new member

Balti....pescuit

Mesaj de Gabriel Vasilescu » 23 Iun 2007 06:41

Sal ! ceea ce intrebi tu .., nu-ti poate raspunde decit cei profesionisti care mai dau afara din casa informatii despre momeli nade si alte secrete, iar despre balti .., sunt intr-adevar mai multi binevoitori .... dar se misca mai greu
Asa ca insista
Fire intinse ..., sa tiuie
Pescari din Romania..., unitiva !

Daniel 71
new member

Mesaj de Daniel 71 » 09 Iul 2007 10:54

Am auzit de Cercani vreau si eu mai multe informatii daca se poate.Pret cantitate peste.Am inteles ca se prinde destul de bine. :lol:

george_gre
member

Mesaj de george_gre » 09 Iul 2007 12:55

Daniel 71 scrie:Am auzit de Cercani vreau si eu mai multe informatii daca se poate.Pret cantitate peste.Am inteles ca se prinde destul de bine. :lol:
Daca te duci recomandat 50 Ron crap 3Kg restul caras fara limita.Se prinde bine la boaba si boiles.Noaptea numai recomandat! :bere:

Daniel 71
new member

Mesaj de Daniel 71 » 16 Iul 2007 09:42

george_gre scrie:
Daniel 71 scrie:Am auzit de Cercani vreau si eu mai multe informatii daca se poate.Pret cantitate peste.Am inteles ca se prinde destul de bine. :lol:
Daca te duci recomandat 50 Ron crap 3Kg restul caras fara limita.Se prinde bine la boaba si boiles.Noaptea numai recomandat! :bere:
Am facut rost de nr. de tel. al Dlui George si l-am sunat pt. o partida de pescuit ai avut dreptate Daniel Super balta conditii cum cred ca nu sint 5 baltii in jurul Buc personal super OK.RESPECTOSI in primul rind (lumina,apa rece de izvor,bere dozator iar daca ai nevoie de ceva Bunica te ajuta si cu o mincarica)am uitat ceva WC_uri ca la tara dar OK.Am pescuit la boaba cu 4 lansete si cu 2 dupa caras Crapul nu l-am vazut decit 7 ciortani max 900g iar caras 5 kg am fost multumit ca am avut umbrar si nu am stat degeaba in schimb niste pescari pe care i-am gasit pe balta la boiles plantat cu barcuta au prins in jur la 100 kg in 2 zile din spusele paznicului am vazut si eu dar nu am stat la cintarire si il cred.Per ansamblu OK.o sa mai ma duc spt.viitoare pe 20 si te tin la curent ce am facut o sa incerc cu boiles.

crapslz
junior member

Mesaj de crapslz » 16 Iul 2007 15:30

mai multe detalii cum se poate ajunge ?

e o singura balta ? are mai multe sectoare?

multumesc
Fir intins ;) Imagine

Daniel 71
new member

Mesaj de Daniel 71 » 16 Iul 2007 18:04

crapslz scrie:mai multe detalii cum se poate ajunge ?

e o singura balta ? are mai multe sectoare?

multumesc
Sint doua balti. Cercani este cea din stinga din deal se vad umbrarele,casutele,wc-urile,cred ca este destul de mare nu am vazut-o pe toata din spusele paz.20ha :-):

danicristi_79
senior member

Mesaj de danicristi_79 » 24 Iul 2007 15:55

Am facut rost de nr. de tel. al Dlui George si l-am sunat pt. o partida de pescuit ai avut dreptate Daniel Super balta conditii cum cred ca nu sint 5 baltii in jurul Buc personal super OK.RESPECTOSI in primul rind (lumina,apa rece de izvor,bere dozator iar daca ai nevoie de ceva Bunica te ajuta si cu o mincarica)am uitat ceva WC_uri ca la tara dar OK.Am pescuit la boaba cu 4 lansete si cu 2 dupa caras Crapul nu l-am vazut decit 7 ciortani max 900g iar caras 5 kg am fost multumit ca am avut umbrar si nu am stat degeaba in schimb niste pescari pe care i-am gasit pe balta la boiles plantat cu barcuta au prins in jur la 100 kg in 2 zile din spusele paznicului am vazut si eu dar nu am stat la cintarire si il cred.Per ansamblu OK.o sa mai ma duc spt.viitoare pe 20 si te tin la curent ce am facut o sa incerc cu boiles.
Daniel, nu te supara ca te intreb ...esti cumva din anturajul lor? Pe bune, din impresiile tale chiar cred ca esti. Sau daca nu....inseamna ca exista si in Romania locuri de pescuit in care te simti bine. Eu unu nu cred ce-mi spui .Chiar am o parere f proasta despre ceea ce se intampla pe baltile din jurul Bucurestiul.
Asta e si motivul pt care am ales sa pescuiesc la Dunare.

cipica
member

cercani

Mesaj de cipica » 24 Iul 2007 16:01

Daca nu crezi nu poti sa te convingi decat facnd un drum pana acolo.

george_gre
member

Re: cercani

Mesaj de george_gre » 25 Iul 2007 09:31

cipica scrie:Daca nu crezi nu poti sa te convingi decat facnd un drum pana acolo.
Tu ai deschis subiectul eu ti-am recomandat o balta uite ca cineva s-a dus adica Daniel si a vazut ca am dreptate oare de ce crezi ca toata lumea este HOATA sau HOTULUI DE HOT E FRICA?intreb nu te supara.Daca vrei sa te convingi cind ai timp si vrei mergem impreuna pe Cercani.Comentariul este pt Danicristi_79.

danicristi_79
senior member

Re: cercani

Mesaj de danicristi_79 » 27 Iul 2007 08:09

george_gre scrie:
cipica scrie:Daca nu crezi nu poti sa te convingi decat facnd un drum pana acolo.
Tu ai deschis subiectul eu ti-am recomandat o balta uite ca cineva s-a dus adica Daniel si a vazut ca am dreptate oare de ce crezi ca toata lumea este HOATA sau HOTULUI DE HOT E FRICA?intreb nu te supara.Daca vrei sa te convingi cind ai timp si vrei mergem impreuna pe Cercani.Comentariul este pt Danicristi_79.
Ce vrei sa spui cu: HOTULUI DE HOT E FRICA? Nu am nici un fel de interes cand scriu pe forumul asta...pur si simplu vreau sa stiu unde ma pot simti bine la o partida de pescuit.
Citeste bine ce am scris eu in topic, inainte de o folosi expresii ca " HOTULUI DE HOT II E FRICA:
Sau daca nu....inseamna ca exista si in Romania locuri de pescuit in care te simti bine.

Scrie răspuns