Altceva in afara de Darvari, Tancabesti, Silistea, Peris?

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Daniel 71
new member

Mesaj de Daniel 71 » 27 Iul 2007 11:34

Eu am scris ce am vazut la indrumarea lui Geo.Tu Danicristi_79 daca tot nu mai pescuiesti decit pe Dunare de ce ai mai deschis acest topic?Dute si convingete si sa vezi ca se poate si in Romania.Si nu am scris tot despre ce am vazut pe balta tocmai sa nu se interpreteze!

george_gre
member

Mesaj de george_gre » 27 Iul 2007 22:47

Danicristi nu am vrut sa te supar ori cum invitatia ramine valabila eu Simbata seara sint pe Cercani daca i-ti spun ce sa prins pina Simbata nu ma crezi! O sa mai postez niste poze sa te CONVING :lol:

danicristi_79
senior member

Mesaj de danicristi_79 » 28 Iul 2007 13:56

george_gre scrie:Danicristi nu am vrut sa te supar ori cum invitatia ramine valabila eu Simbata seara sint pe Cercani daca i-ti spun ce sa prins pina Simbata nu ma crezi! O sa mai postez niste poze sa te CONVING :lol:
Nu ma supar.....si astept pozele.Iar cu prima ocazie o sa merg si eu pe Cercani.
Iar in legatura cu pescuitul pe baltile din jurul Bucurestiului...poate am generalizat prea mult.Dar ma bate gandul sa deschid un topic despre una din aceste balti, si despre ceea ce mi s-a intamplat acolo.....si poate o sa intelegi un pic de ce sunt suspicios.
Balta este Belciugatele-Pepiniera....si nu recomand nimanui sa pescuiasca acolo.Bine....pescari adevarati....asa daca vrei sa te duci duminica, sa arunci 2 bete in apa, sa faci un gratar...e ok.
Problemele apar cand incepi sa prinzi peste :-( Oricum...poate o sa va povestesc odata.
Mersi de invitatie :D

Daniel 71
new member

Mesaj de Daniel 71 » 31 Iul 2007 12:09

Am fost plecat la mare si azi m-am intors sper sa merg pe Cercani Joi 02 08 2007 din cite am inteles a mers binisor saptamina trecuta.

Scrie răspuns