Braconaj la GOSTILE!!!
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Braconaj la GOSTILE!!!
Sambata dimineata, inaite de mansa 1, o caprioara (era femela = capra) a traversat lacul. Imediat unul din oamenii proprietarului a luat o barca si a vrut sa o loveasca. La strigatele pescarilor a renuntat dar a gonit-o in stuf unde cred ca s-a impotmolit in mal. Dupa ce toata lumea a plecat pe apa, un om a travesat lacul, a luat caprioara si a taiat-o (in fata prietenei mele, a sotiei lu Vali si a altor femei). Cand l-am interbat pe patron a spus: "Era ranita si a trebuit sa o sacrificam" Sant putini oameni care puteau traversa, pe caldura aia, lacul. Caprioara a facut-o. Asa ca faptul petrecut inseamna un singur lucru: braconaj. Gyorg si 14 au informat paznicul fondului respectiv de vanatoare. Din aceasta cauza au dormit afara din curte pentru ca proprietarul i-a dat afara.
- PIRVU RICHARD
- junior member
Re: Braconaj la GOSTILE!!!
MatrixVR5 scrie:Sambata dimineata, inaite de mansa 1, o caprioara (era femela = capra) a traversat lacul. Imediat unul din oamenii proprietarului a luat o barca si a vrut sa o loveasca. La strigatele pescarilor a renuntat dar a gonit-o in stuf unde cred ca s-a impotmolit in mal. Dupa ce toata lumea a plecat pe apa, un om a travesat lacul, a luat caprioara si a taiat-o (in fata prietenei mele, a sotiei lu Vali si a altor femei). Cand l-am interbat pe patron a spus: "Era ranita si a trebuit sa o sacrificam" Sant putini oameni care puteau traversa, pe caldura aia, lacul. Caprioara a facut-o. Asa ca faptul petrecut inseamna un singur lucru: braconaj. Gyorg si 14 au informat paznicul fondului respectiv de vanatoare. Din aceasta cauza au dormit afara din curte pentru ca proprietarul i-a dat afara.
- danicristi_79
- senior member
Asta intrece limitele omeniei....asa ceva rar auzi. Pacat ca nu ai filmat ceva.....macar ajungeau la TV nenorocitii aia.MatrixVR5 scrie:Sambata dimineata, inaite de mansa 1, o caprioara (era femela = capra) a traversat lacul. Imediat unul din oamenii proprietarului a luat o barca si a vrut sa o loveasca. La strigatele pescarilor a renuntat dar a gonit-o in stuf unde cred ca s-a impotmolit in mal. Dupa ce toata lumea a plecat pe apa, un om a travesat lacul, a luat caprioara si a taiat-o (in fata prietenei mele, a sotiei lu Vali si a altor femei). Cand l-am interbat pe patron a spus: "Era ranita si a trebuit sa o sacrificam" Sant putini oameni care puteau traversa, pe caldura aia, lacul. Caprioara a facut-o. Asa ca faptul petrecut inseamna un singur lucru: braconaj. Gyorg si 14 au informat paznicul fondului respectiv de vanatoare. Din aceasta cauza au dormit afara din curte pentru ca proprietarul i-a dat afara.
- danicristi_79
- senior member
Asta intrece limitele omeniei....asa ceva rar auzi. Pacat ca nu ai filmat ceva.....macar ajungeau la TV nenorocitii aia.MatrixVR5 scrie:Sambata dimineata, inaite de mansa 1, o caprioara (era femela = capra) a traversat lacul. Imediat unul din oamenii proprietarului a luat o barca si a vrut sa o loveasca. La strigatele pescarilor a renuntat dar a gonit-o in stuf unde cred ca s-a impotmolit in mal. Dupa ce toata lumea a plecat pe apa, un om a travesat lacul, a luat caprioara si a taiat-o (in fata prietenei mele, a sotiei lu Vali si a altor femei). Cand l-am interbat pe patron a spus: "Era ranita si a trebuit sa o sacrificam" Sant putini oameni care puteau traversa, pe caldura aia, lacul. Caprioara a facut-o. Asa ca faptul petrecut inseamna un singur lucru: braconaj. Gyorg si 14 au informat paznicul fondului respectiv de vanatoare. Din aceasta cauza au dormit afara din curte pentru ca proprietarul i-a dat afara.
Foarte multi '' oameni de bine'' ,i-au bagat limba in gura unui om care a ajuns in final mare propitar de balta (gostilele),''balta renumita ,calita in atatea lupte(concursuri,turnee de mare slem)'', in care victimele erau renumiti pescari de rapitor.Caracter:ZERO LA PROPITAR .Are insa un merit pe care nu poate sa-l conteste nici nea ''MALIN : a pus ''umarul ''la formarea unei echipe performante de pescuit la rapitor(balta saraca in capturi,vegetatie submersa,stucturi(de la nea'' Pavlovici,traducere),peste mare ,samd.
-
- new member
Pe langa asta , nenorocitii fac ravagii si intre pescari , au batut un baiat de 25 de ani pentru ca nu avea 10 lei sa le dea , desi nu prinsese decat 2 carasi mici . De fata cu prietena mea ! saracul baiat a ajuns la spital , i-au ramas actele pe jos , cred ca daca nu eram noi acolo il si omora acest nemernic de administrator Burcea , parca il cheama !!!MatrixVR5 scrie:Sambata dimineata, inaite de mansa 1, o caprioara (era femela = capra) a traversat lacul. Imediat unul din oamenii proprietarului a luat o barca si a vrut sa o loveasca. La strigatele pescarilor a renuntat dar a gonit-o in stuf unde cred ca s-a impotmolit in mal. Dupa ce toata lumea a plecat pe apa, un om a travesat lacul, a luat caprioara si a taiat-o (in fata prietenei mele, a sotiei lu Vali si a altor femei). Cand l-am interbat pe patron a spus: "Era ranita si a trebuit sa o sacrificam" Sant putini oameni care puteau traversa, pe caldura aia, lacul. Caprioara a facut-o. Asa ca faptul petrecut inseamna un singur lucru: braconaj. Gyorg si 14 au informat paznicul fondului respectiv de vanatoare. Din aceasta cauza au dormit afara din curte pentru ca proprietarul i-a dat afara.
feriti-va de balta asta ca nu are nici peste , poate d-ala mic si rapitor biban de 300 de grame . E si murdar acolo , ca sa nu mai zic de paznici care sunt carpe nu oameni ... e o mizerie umana adunata acolo , iar daca vad ce faceau acum 4 ani , nu ma mai mira nimic acum ! feriti-va de balta asta !
-
- new member
Pe langa asta , nenorocitii fac ravagii si intre pescari , au batut un baiat de 25 de ani pentru ca nu avea 10 lei sa le dea , desi nu prinsese decat 2 carasi mici . De fata cu prietena mea ! saracul baiat a ajuns la spital , i-au ramas actele pe jos , cred ca daca nu eram noi acolo il si omora acest nemernic de administrator Burcea , parca il cheama !!!MatrixVR5 scrie:Sambata dimineata, inaite de mansa 1, o caprioara (era femela = capra) a traversat lacul. Imediat unul din oamenii proprietarului a luat o barca si a vrut sa o loveasca. La strigatele pescarilor a renuntat dar a gonit-o in stuf unde cred ca s-a impotmolit in mal. Dupa ce toata lumea a plecat pe apa, un om a travesat lacul, a luat caprioara si a taiat-o (in fata prietenei mele, a sotiei lu Vali si a altor femei). Cand l-am interbat pe patron a spus: "Era ranita si a trebuit sa o sacrificam" Sant putini oameni care puteau traversa, pe caldura aia, lacul. Caprioara a facut-o. Asa ca faptul petrecut inseamna un singur lucru: braconaj. Gyorg si 14 au informat paznicul fondului respectiv de vanatoare. Din aceasta cauza au dormit afara din curte pentru ca proprietarul i-a dat afara.
feriti-va de balta asta ca nu are nici peste , poate d-ala mic si rapitor biban de 300 de grame . E si murdar acolo , ca sa nu mai zic de paznici care sunt carpe nu oameni ... e o mizerie umana adunata acolo , iar daca vad ce faceau acum 4 ani , nu ma mai mira nimic acum ! feriti-va de balta asta !
avem si film cu ce s-a intamplat , l-am pus la dispozitia Politiei , dar din cate am inteles sunt prietenii lui . O sa-l punem si pe Youtube sa-l vedeti si voi .
- stoican_mihail
- member