Informatii transport in Delta
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- junior member
Informatii transport in Delta
Salut! M-ar interesa un transport cu barca pe orice brat, orice amananunt,informatie privind cost, numele persoanei respective,de unde se face aprovizionarea,unde nu te deranjeaza nimeni, si cum ,cine si unde a fost si ce a cheltui! Multumesc , va astept cu niste raspunsuri 

student in timpul liber
O varianta care a dat roade.Ajungi in Tulcea,depinde unde vrei sa mergi,posibilitatile sunt urmatoarele:spre Sf.Ghe. cu vaporul clasic au scos cursa rapida,deci mergi cu vapor clasic,cost 23 ron,faci 4-5 ore.2,Cu rapida pana in Sulina 40 ron,de acolo poti sa mergi si spre Sf Ghe. cu masina si te intelegi la bani cu soferul,poti sa ramani si in sulina si sigur gasesti locuri de pescuit,vb cu localnicii.
Traiasca Crapul!!!
-
- junior member
Pai din Sf Ghe. pana la km 20 dus intors 100 ron,atat ia persoana care o cunosc eu,daca ai timp saptamana vitoare noi plecam joi pe 9 august si ne intoarcem Duminica 12 august.Daca mai sunt doritori sa scrie la acest Topic,fara neveste,copii,bla bla, strict pescuit.De aceasta data nu mergem cu cortul,cazare 20 ron persoana,dus solar,disponibil 2 camere adica 4 persoane,eventual neopren sau pat pliant daca sunt mai multi de 4(cei care vor sa se alature!
Traiasca Crapul!!!
- danicristi_79
- senior member
Am o dilema...Exista o alta posibilitate de a ajunge la Sfantu Gheorghe decat cu vaporul ala aglomerat din Tulcea, care are plecari numai la ora 13 ?
Noi am vrea sa plecam joi (asta ne permite programul) si sa stam pana duminica.Dar cu varianta asta joia si duminica sunt compromise ( la 7 dimineatza e plecarea spre Tulcea, inapoi).Pescuim doar vineri si sambata....prea putin.
Noi am vrea sa plecam joi (asta ne permite programul) si sa stam pana duminica.Dar cu varianta asta joia si duminica sunt compromise ( la 7 dimineatza e plecarea spre Tulcea, inapoi).Pescuim doar vineri si sambata....prea putin.