Sulina sau Sf. Gheorghe ?

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
tzu_tzu_rel
junior member

Sulina sau Sf. Gheorghe ?

Mesaj de tzu_tzu_rel » 29 Iun 2007 15:01

a fost cineva pe la Gorgova? Partizani...? sau imi puteti da niste date referitor la campare pe Sulina...eventual pe Sf. Gheorghe...? ce capturi s`au luat?, locurile de pescuit? vreau sa stau un sejur de 5-7 zile (cort), ce ar trebui sa platesc... in afara de permis... si taxa de intrare in delta.... cine ne controleaza( daca vine sau nu ) .... detalii de genul...daca ati fost multumiti de ceea ce ati prins, cine v`a deranjat? ....va astept cu raspunsuri :roll: multumesc...celor care m`ar ajuta cu niste informatii....
student in timpul liber

tzu_tzu_rel
junior member

Mesaj de tzu_tzu_rel » 06 Iul 2007 07:33

Salut tuturor :-) , tocmai ce am venit din delta ,am fost la Gorgova incepand din Partizani la iesire...si pana la ...iesire din Gorgova e vai si amar de masina...ti`o plangi pe acolo, ti`o rupi in 2...nu are rost atata drum doar pt niste peste, rezultatul - 2 ore de mers cu masina, padure nu mai este, a fost taiata, peste slab...pana in3 kg. tauni la greu, ,vapoare,dupa trecerea unui vas nu mai scoteai nici o montura,si cam atat... deci nu am sa mai aleg bratul Sulina :cry: cred ca ma transfer pe Sf. Gheorghe, am de gand sa plec marti, pana la Murighiol, dar de acolo eram interesat cat ma costa sa ma transporte cu barca un satean pana la un loc anume,ce locuri ar fi mai bune... pe la ce Km.?... daca a mai fost cineva prin zona...? :mrgreen: :oops: Salut si Fir Intins! :-)
student in timpul liber

danicristi_79
senior member

Mesaj de danicristi_79 » 13 Aug 2007 08:12

cred ca ma transfer pe Sf. Gheorghe, am de gand sa plec marti, pana la Murighiol, dar de acolo eram interesat cat ma costa sa ma transporte cu barca un satean pana la un loc anume,ce locuri ar fi mai bune... pe la ce Km.?... daca a mai fost cineva prin zona...? Salut si Fir Intins!
Ai fost la Sf Gheorghe....prin Murighiol? Vreau sa fac acelasi lucru....si sunt curios ce variante ai avut? La ce km ai gasit locuri de pescuit?

tzu_tzu_rel
junior member

Mesaj de tzu_tzu_rel » 14 Aug 2007 12:35

inca nu am fost,am facut ultima iesire pe la nufarul cam vreo 4-6 km in amonte dar fara capturi rezonabila,max 3 kg,rupturi f multe din cauza cioatelor,pericol cu satenii,iti mai fura din echipament,se mai dau drept padurari,chestii de genul...acum plec in data de 20 ...as vrea undeva pe sf gheorghe sau chilia....
student in timpul liber

Scrie răspuns