Sarulesti 2007
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Sarulesti 2007
Ati fost ? !
eu am fost de 3 ori anul acesta ( pana acum ) din care :
1 partida moarta ( am prins loc prost )
2 partide bune
ultima oara am fost ieri
captura : doar 4 platici restu caras si ciortan
pe la ora 11 , am avut o trasatura ciudata aveam 1 lanseta pe mal si 3 in apa
in timp ce o momeam pe aceea am auzit 1 poc si mam uitat spre mashina ... nimic cand ma uit la lansete 1 era in batz am tras de ea si am zis ca e agatzata ... dar culmea sa ridicat la suprafata si toti se uitau la mine am apucat sa mulinez doar de 3 ori lam simtit cum sa dus la fund si bum a rupt
asta e vine el data viitoare
Pretz : 50 ron / 4 lansete
program schimbat fata de anu trecut : JOI - DUMINICA 6:00 - 18:00
eu am fost de 3 ori anul acesta ( pana acum ) din care :
1 partida moarta ( am prins loc prost )
2 partide bune
ultima oara am fost ieri
captura : doar 4 platici restu caras si ciortan
pe la ora 11 , am avut o trasatura ciudata aveam 1 lanseta pe mal si 3 in apa
in timp ce o momeam pe aceea am auzit 1 poc si mam uitat spre mashina ... nimic cand ma uit la lansete 1 era in batz am tras de ea si am zis ca e agatzata ... dar culmea sa ridicat la suprafata si toti se uitau la mine am apucat sa mulinez doar de 3 ori lam simtit cum sa dus la fund si bum a rupt
asta e vine el data viitoare
Pretz : 50 ron / 4 lansete
program schimbat fata de anu trecut : JOI - DUMINICA 6:00 - 18:00
Fir intins ;) 

cum ajung acolo , venind din bucuresti?
pe unde ies de pe autostrada si ce alte repere gasesc pentru a ajunge cu bine la sarulesti ?
pe o harta rutiera am observat ca as putea iesi pe la fundulea dar iesirea respectiva nu pare sa mearga spre sarulesti si nu cred eu ca nimeresc drumul din prima la 4 dimineata :)
pe unde ies de pe autostrada si ce alte repere gasesc pentru a ajunge cu bine la sarulesti ?
pe o harta rutiera am observat ca as putea iesi pe la fundulea dar iesirea respectiva nu pare sa mearga spre sarulesti si nu cred eu ca nimeresc drumul din prima la 4 dimineata :)
iesi pe la cora pantelimon treci de podu ala de la tuborg ti drept... :) treci de belciugatele
treci si de " intersectia aia care te duce pe autostrada "
si ajungi la rezervoarele alea de gaze " o sa simti dupa miros "
se face o vale in curba stanga si o sa scrie >>>>>> SARULESTI si faci dreapta imediat
mergi mai incet daca nu sti drumu ca e cam nasol o sa traversezi autostrada mai mergi 1 pic si o sa scrie Pescuit sportiv 3 KM baraj gurbanesti

treci si de " intersectia aia care te duce pe autostrada "
si ajungi la rezervoarele alea de gaze " o sa simti dupa miros "
se face o vale in curba stanga si o sa scrie >>>>>> SARULESTI si faci dreapta imediat
mergi mai incet daca nu sti drumu ca e cam nasol o sa traversezi autostrada mai mergi 1 pic si o sa scrie Pescuit sportiv 3 KM baraj gurbanesti

Fir intins ;) 

eu ma gandesc la scoici... ca sunt cu miiile pe sarulesti si probabil acolo a rupttoni scrie:@crapslz
nu inteleg cum a rupt in larg ....
cum aveai frana de la mulineta? numai elongatia firului trebuia sati dea minim 5 metri suplimentari, daca nu mai mult .....
sa rupa la mal se mai intampla, da in larg?
sau nu stiu ...

Fir intins ;) 

apropo, asa a fost mereu ?crapslz scrie:e facut alandala regulamentulDaniel 71 scrie:Cit peste se poate retine?![]()
p.s. scrie : CIORTANU SE ELIBEREAZA
eu sunt genul care mananca peste :) dar imi e lehamite de platica .
dupa concursul asta din septembrie se va putea retine crapcean pe sarulesti sau schimb directia spre alta balta ?
habar nam , nam mai fost de mult la pestesergiu_q scrie:apropo, asa a fost mereu ?crapslz scrie:e facut alandala regulamentulDaniel 71 scrie:Cit peste se poate retine?![]()
p.s. scrie : CIORTANU SE ELIBEREAZA
eu sunt genul care mananca peste :) dar imi e lehamite de platica .
dupa concursul asta din septembrie se va putea retine crapcean pe sarulesti sau schimb directia spre alta balta ?

Fir intins ;) 

- Cristian Stancu
- member
@ crapslz -cred ca ai fost la baraj la Gurbanesti unde pescuitul e permis de la rasarit pana la apus(colcaie de platica) daca vrei sa ai vreo sansa sa prinzi crap
http://www.crap.ro/pagina/4/507/pescuit ... -2007.html
nu stiu ce echipament ai, dar din cate stiu la baraj nu sunt scoici. Te sfatuiesc sa folosesti leadcore.
http://www.crap.ro/pagina/4/507/pescuit ... -2007.html
nu stiu ce echipament ai, dar din cate stiu la baraj nu sunt scoici. Te sfatuiesc sa folosesti leadcore.
Da-i romanului un deget si ....ti-l bea.