Paleu,jud.Bihor
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- member
Paleu,jud.Bihor
o balta frumoasa ,destul de mare si cu peste frumos crap si amur din belsug,merge bine la boiles dar si porumb crap de la 1, 2 kg pina la 15,18 kg...taxa 300 mii lei se retine trei kg crap am fost Duminica.....am prins si eliberat 2 crapi 7 si 8 kg..merita sa incercati..fir intins 

Crap daca nu prind un crap:)))
- radumatica
- veteran
-
- member
-
- member
Radu..am fost la cetariu vineri..am stat pina sambata,a intrat unul de 2.500kg si unu de 4kg si linga mine eraidoi pescari,care momeau din barca,deci nu stiu daca sta in picioare regula asta cu ``barca interzisa``...poate a fost doar la concurs si s-a scos..nu stiu sigur.FIR INTINS!
Crap daca nu prind un crap:)))
[quote="radumatica"]La Cetariu te lasa sa pescuiesti si pe timp de noapte,dar te lasa sa momesti doar de pe mal(conditii de concurs).
Fir Intins !!![/quote]
Am fost acum, de vineri pana duminica, am nadit la greu din barca, atat noi, cat si cei de pe malul opus. Noi am fost cam in dreptul cosmeliei paznicilor, pe partea opusa padurii. Crap prins si eliberat cca 40-50 kg, bucata cea mai mare la vreo 7,5 kg si multe rateuri la colegul meu, in timp ce eu dormeam.

Fir Intins !!![/quote]
Am fost acum, de vineri pana duminica, am nadit la greu din barca, atat noi, cat si cei de pe malul opus. Noi am fost cam in dreptul cosmeliei paznicilor, pe partea opusa padurii. Crap prins si eliberat cca 40-50 kg, bucata cea mai mare la vreo 7,5 kg si multe rateuri la colegul meu, in timp ce eu dormeam.
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))
- radumatica
- veteran
Theacher.....nu am mai fost pe acolo de vreo 3 saptamani,dar ultima data,paznicii erau f.f.restrictivi!!!!teacher64 scrie:Am fost acum, de vineri pana duminica, am nadit la greu din barca, atat noi, cat si cei de pe malul opus. Noi am fost cam in dreptul cosmeliei paznicilor, pe partea opusa padurii. Crap prins si eliberat cca 40-50 kg, bucata cea mai mare la vreo 7,5 kg si multe rateuri la colegul meu, in timp ce eu dormeam.radumatica scrie:La Cetariu te lasa sa pescuiesti si pe timp de noapte,dar te lasa sa momesti doar de pe mal(conditii de concurs).![]()
Fir Intins !!!
Ne-au atentionat in cel mai serios mod sa nu intram la momit in apa,ca ne scot de pe balta...
Oricum nici nu aveam de gand sa intram nici cu ,nici fara barca ....

Totusi ma mira aceasta schimbare de optica intr-un timp relativ atat de scurt!!!
Practica , pe balta se face!!!
-
- member
[quote="BogdanPopa"]Teacher...incearca Paleu...o sa iti placa mai mult si o sa ai si rezultate mai bune...FIR INTINS![/quote]
Ok, thanks! O sa mergem, dar numai dupa 8 septembrie, azi plec in concediu, la un pescuit in Palma de Mallorca
!
Radu: mi-s convins ca erau restrictiile alea avand in vedere ca urma un concurs de anvergura. Dupa concurs, pestele, supra-hranit, nu a mai muscat, s-au rarit pescarii si patronul probabil a incercat sa-i atraga la loc
Oricum, colegul meu, care a dus acasa ceva ciortan si caras, spune ca in viata lui nu a mancat crap mai gras ca ala de pe Cetariu 
Ok, thanks! O sa mergem, dar numai dupa 8 septembrie, azi plec in concediu, la un pescuit in Palma de Mallorca

Radu: mi-s convins ca erau restrictiile alea avand in vedere ca urma un concurs de anvergura. Dupa concurs, pestele, supra-hranit, nu a mai muscat, s-au rarit pescarii si patronul probabil a incercat sa-i atraga la loc

Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))
-
- member