Mulinete BANAX HELICON 5600NF
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Mulinete BANAX HELICON 5600NF
Salutare
Cine stie care este diferenta intre HELICON 5600NF de 180 ron si HELICON 5600NF de 360 ron, este semnificativa calitatea ? (unde este fabricata stiu).
Cine stie care este diferenta intre HELICON 5600NF de 180 ron si HELICON 5600NF de 360 ron, este semnificativa calitatea ? (unde este fabricata stiu).
Re: Mulinete BANAX HELICON 5600NF
Nu exista nici o diferenta semnificativa.Aceasi calitate,acelasi material.De anul trecut BANAX nu mai produce in Corea ci in China,de unde si diferenta de pret.Am folosit(si mai folosesc) si una si alta deci poti conta pe ceea ce-ti spun.Respecte.florinnae scrie:Salutare
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu...
BANAX
Multumesc, deja am comandat 4 bucati la 185 ron.
Respecte
Respecte
- apetrea adrian
- senior member
RE
este OK, deja sunt convins si va multumesc, am cumpara acum o juma de ora 4 bucati de la xxx, acum ma minunez de achizitie.
Multam
Multam

Nu necesita desfintarea nici unui element din constructia mulinetei.apetrea adrian scrie:am 3 5600 de vreo 2 ani.super! am 2 5600NF de vreo 4-5 iesiri pe balta.super! Pescuiesc,nadesc,masor apa sunt bune la toate.singurul lucru sa nu uiti sa-i dai fusta jos
De ce sa-i dam fusta jos,cu ce ne incurca(eventual o ridicam

Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu...
Mulinetele Banax Helicon 5600 NF de cand sunt facute in China au capatat caracteristica lucrurilor chinezesti facute in ultimul deceniul pentru end-userii fara pretentii : ieftin si prost.
Chinezii fac si lucruri bune dar pe alti bani, in speta Banax Helicon 5600 NF e unul din produsele dintre cele mai proaste, am avut si eu pe mana modelul - materiale slabe, lucratura de mantuiala - asta pot sa zic dupa ce in cateva minute de manevrat in gol mulineta au inceput sa sara piese din ea. Chiar daca sunt facute tot in China va recomand cu caldura Okuma Powerliner, alta lucratura mult peste Banax Helicon 5600 NF si la acelasi pret.
Si intradevar fusta aia din plastic ordinar care numai stabila nu e, impiedica mult glisarea tamburului si merita scoasa daca aveti grija sa nu lasati firul slab cand mulinati.
Chinezii fac si lucruri bune dar pe alti bani, in speta Banax Helicon 5600 NF e unul din produsele dintre cele mai proaste, am avut si eu pe mana modelul - materiale slabe, lucratura de mantuiala - asta pot sa zic dupa ce in cateva minute de manevrat in gol mulineta au inceput sa sara piese din ea. Chiar daca sunt facute tot in China va recomand cu caldura Okuma Powerliner, alta lucratura mult peste Banax Helicon 5600 NF si la acelasi pret.
Si intradevar fusta aia din plastic ordinar care numai stabila nu e, impiedica mult glisarea tamburului si merita scoasa daca aveti grija sa nu lasati firul slab cand mulinati.
Nu e chiar asa,in multe privinte te inseli.Ma rog,este o parere personala si trebuie luata ca atare.
De garantia oferita ce parere ai?Ce comerciant ar da 3 ani de zile la un produs care la prima manevrare s-ar dezmembra?Respecte.
De garantia oferita ce parere ai?Ce comerciant ar da 3 ani de zile la un produs care la prima manevrare s-ar dezmembra?Respecte.
Sti cum sta treaba cu garantia
,toata treaba este o manevra de marchetig,nu stiu citi dintre noi merge la magazin cu mulineta dupa un an sau doi,si parerea mea este aceiasi helicoanele chinezesti sint de foarte proasta calitate,si mai o treaba nu ti-se pare dubioasa treaba cu scaderea pretului la jumatate,cum poate fi aceiasi calitate la jumate de pret 

Fratilor nu mai inteleg nimic, unul spune ca este ok, altul este dezamagit de ele, problema este ca o sa le testez singur si dupa aceea o sa va spun parerea. Eu am facut achizitia de 4 mulinete helicon si 4 lansete lansete sert harlow 3lbs/3.60. Acum oricum este prea tarziu sa mai fac ceva, decizia a fost luata, ramane sa ma conving daca am dat banii de pomana. Apropo ce parere aveti de lansetele mentionate (140 lei buc).
Eu va multumesc tuturor si va urez fir foarte intins.
Respecte
Eu va multumesc tuturor si va urez fir foarte intins.
Respecte