Clik dreapta pe poza,open with,microsoft office picture manager,picture,resize . . .si de aici cred ca te descurci.cipica scrie:pozele mele sunt prea mari. Cum fac??? Ma ajuta cineva?
REZULTATE CONCURS INTRE MEMBRII CLUBULUI PELICANUL
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Re: poze
Sa nu-ti fie frica de perfectiune, niciodata nu o sa o atingi
salut nea Victor
am vazut in album darvari o poza cu un crap de 21 kg mort ,parerea mea ar fi sa aplicati aceleasi reguli de pescuit ca in multe alte locuri din strainatate si control facut la sange pt a evita asemenea accidente pe viitor,ar trebui sa interziceti firul textil si leadcorul,in franta daca ma prinde cu asa ceva sant pus pe lista neagra in toate baltile private care exista fara nici o discutie
am vazut in album darvari o poza cu un crap de 21 kg mort ,parerea mea ar fi sa aplicati aceleasi reguli de pescuit ca in multe alte locuri din strainatate si control facut la sange pt a evita asemenea accidente pe viitor,ar trebui sa interziceti firul textil si leadcorul,in franta daca ma prinde cu asa ceva sant pus pe lista neagra in toate baltile private care exista fara nici o discutie
razvan111272 scrie:salut nea Victor
Leadcore mai zic , dar inaintasul de maxim 8 m si 25lb eu zic ca nu trebuie scos.