Salut,am deschis acest topic in vederea obtinerii a unor informatii despre locuri de pescuit(bineinteles ca nu le va divulga nimeni

,sau poate da

),ce capturi ati facut si unde,ce momeala,cat ati platit barcagiul,sa va transfere la un loc de campat,...acum sa va spun cate ceva unde am fost eu,chiar in gura canalului Perivolovca,am platit 150 ron barcagiu,de la 300 ron...

s`au nvatat cu banii,mai ales de la straini...,chiar si asa eu zic ca e mult... dar sa trecem peste,locul foarte frumos,la inceput in 1 zi eram primii,apoi au inceput sa apara pontoane,s`au campat ma multi de o gramada,macar acolo am zis ca am sa scap de toata forfota care este pe Dunare,total eronat,intrau o multime de barci pe canal,locul de campare...apreciabil,am stat 7 zile,era dunarea tulbure...capturi...foarte multa platica,ciortan de la 0,5 kg - 3 kg, atat am reusit sa prind,cioate putine... pragul este f aproape,somn moaca...f mult,lemne ...cam putine,trebuie cautat prin padure,tantari putini,de fapt asa e anul asta,nu a fost multa apa,este si umbra,aaaaa eram sa uit de sobolani,era unul intr`o seara se catara pe cort sa imi ia mamaliga,foarte multi,roiau in jurul nostru seara(sa nu exageram),pe canal nu aveai ce face,era braga din cauza salupelor,apa avea 0,5m,capturile erau..2-5 pe zi,fara loc nadt,nu m`am luat nmic din cauza ca erau prea multe bagaje,numai mamaliga,is adeptul mamaligii..sper ca v`au fost de folos informatiile,Salut s Fir Intins!