senzorul ideal
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- new member
senzorul ideal
Salutare crapistilor!
Care credeti ca este senzorul ideal ca pret si calitate?
M-ar interesa un model ieftin, care sa poata fi cumparat din Romania.
As dori sa aiba butoane de volum, tonalitate si sensibilitate. Deasemenea sa aiba leduri de prezenta si de activitate.
Astept parerile voastre.
As dori sa aiba butoane de volum, tonalitate si sensibilitate. Deasemenea sa aiba leduri de prezenta si de activitate.
Astept parerile voastre.
- Dan Cotelici
- veteran
- apetrea adrian
- senior member
http://www.totalfishing.ro/avertizori-a ... 7_545.html
sunt supeeerrr.am prins anul acesta cu ei pe balta cele mai tari furtuni din viata mea.s-au comportat de nota 20.ploaie cu galeata:la fel nota 20.bateriile au 3 luni sunt inca in picioare dupa vreo 15x24 de ore.au sensibilitate,ton,volum+statie care bate cel putin 200m.reglaj de canale poti sa iti faci propriul tau cod ca sa nu se 'incalece' cu alti senzori de acelasi tip de pe balta.
sunt supeeerrr.am prins anul acesta cu ei pe balta cele mai tari furtuni din viata mea.s-au comportat de nota 20.ploaie cu galeata:la fel nota 20.bateriile au 3 luni sunt inca in picioare dupa vreo 15x24 de ore.au sensibilitate,ton,volum+statie care bate cel putin 200m.reglaj de canale poti sa iti faci propriul tau cod ca sa nu se 'incalece' cu alti senzori de acelasi tip de pe balta.

- danicristi_79
- senior member
Re: senzorul ideal
PetricaCrap scrie:Salutare crapistilor!
Astept parerile voastre.
Si eu vreau sa-mi schimb setul de senzori, si m-am orientat catre Fox Micron MX2. Si se poate cumpara si din Romania (mie sincer mi aduce de afara).
http://www.yatego.com/fishing-dreams/p, ... ssanzeiger
Apropo...pentru veterani? Ce parere aveti despre ei? Ii cunoaste careva?
-
- member
- George Iorga
- maniac
La cat costa un Delkim...nu prea este senzorul ieftin -ideal de care intreba autorul topicului si apoi la asa avertizor iti trebuie musai un baner cu sigla firmei amplasat strategic langa scule . Sa vada si vecinii de pe malul celalalt ce senzori ai ,in cazul in care nu sunt trasaturi si nu se aprind ledurile...alea ..fara numar ...fara numar..fara numar
Toate cele bune !

Toate cele bune !
Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!
- Cristian Stancu
- member