Discutii despre nade si momeli - bile, mixuri, seminte, pregatire, componenta, conservare, retete, rezultatele lor etc
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
morun
- junior member
- Mesaje: 32
- Membru din: 16 Aug 2007 17:00
Mesaj
de morun » 11 Sep 2007 22:51
a folosit cineva aroma de casia? are un miros puternic ca de scortisoara, am auzit ca se poate folosi in amestec cu melasa.
ce aroma este mai eficace? cea pe baza de ulei sau cea pe baza de alcool?
-
DANEZU
- member
- Mesaje: 224
- Membru din: 14 Iun 2006 18:21
- Localitate: BUCURESTI
Mesaj
de DANEZU » 12 Sep 2007 06:09
depinde de perioada in care pescuiesti, cand e mai rece merge cu alcool si pe caldura mare ceea ce nu mai este cazul, pe baza de ulei.
-
morun
- junior member
- Mesaje: 32
- Membru din: 16 Aug 2007 17:00
Mesaj
de morun » 13 Sep 2007 16:05
multumesc pt informatie
-
teacher64
- veteran
- Mesaje: 768
- Membru din: 03 Mar 2007 12:25
- Localitate: Timisoara
-
Contact:
Mesaj
de teacher64 » 13 Sep 2007 20:04
Intrebare off-topic, dar sa ne lamurim: alcoolul etilic e atractant in sine, sau doar solvent/purtator de arome? Intreb pentru a intrerupe polemica cu un prieten pescar, care pretinde ca "taria" din palinka, aromatizanti, etc, e cea care atrage crapii

Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))
-
ticu
- Moderator
- Mesaje: 605
- Membru din: 30 Aug 2006 19:06
- Localitate: Lugoj
-
Contact:
Mesaj
de ticu » 14 Sep 2007 06:25
Aalcoolul etilic nu este aromatizant,este solvent,are rolul de-a dispersa mai rapid aromele pe apa rece.