Peris 17-18 Aug.

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

danio
junior member

Peris 17-18 Aug.

Mesaj de danio » 18 Aug 2007 12:28

Peris 17-18 August - 24 de ore despre care voi povesti probabil si nepotilor mei. :D

Echipa: Danio
Butacu Nicolae

Loc: stalpul 2

Interval: 17.08/9:30 - 18.08/9:30

Cantitate: 356,5 kg.

Nr. buc.: 52 ( 4 rateuri, o ruptura si 6 pesti sub 2 kg. necontabilizati)

Bile: S&O 20mm

Carlige: Kamasan maxx carp nr. 3

Faza partidei: patru lansete au "plecat" la intervale foarte scurte( 25-30 sec.) in timp ce minciogurile erau ocupate cu pesti pe care nu avusesem timp sa ii cantarim/eliberam...(martor unul din paznicii de noapte-nu-i stiu numele)

As povesti mai detaliat partida dar..., cred ca cel mai bine este sa mergeti la Peris . Nu va va parea rau. Este o balta SUPER !!!
Inca sunt in stare de soc!!!

Exista pe forum la aceasta sectiune diverse postari mai vechi unde se povesteste cum senzorii urlau nebuneste si crapii intrau in nestire...!!!
Sincer, am crezut ca se exagereaza" la greu". Mi-am schimbat parerea!!! :D - am trait-o pe pielea mea!!! :D

Abia astept sa revin!!! Cred ca luni! Nu ma pot abtine!!!

Multumiri D-lui Albastroiu !!!

GabiSandu
member

Mesaj de GabiSandu » 18 Aug 2007 18:08

Bravo Danio, felicitari... Astept ceva poze...
Clubul Sportiv PLANET CARP - Piatra Neamt
www.planetcarp.ro

danio
junior member

Mesaj de danio » 18 Aug 2007 22:15

Multumesc Gabi!
Si eu astept pozele. Sunt pe aparatul partenerului meu.Cateva au iesit chiar misto insa multe nu pt. ca le-am facut in graba, nu am mai avut timp sa mai stam sa verificam daca au iesit bine.

Il sun maine pe d-l Albastroiu sa vad ce locuri mai sunt disponibile pt. sambata viitoare, poate vin si eu. De oboseala si de bucurie am si uitat sa il intreb. Sper sa prind ceva liber.

Numai bine!!!

GabiSandu
member

Mesaj de GabiSandu » 19 Aug 2007 08:52

Te astept...
www.planetcarp.ro

kuw-team
new member

Mesaj de kuw-team » 19 Aug 2007 21:40

Subscriu si eu celor spuse de Danio si Gabi S.,ca Perisul este o balta de la care te poti astepta de la partide foarte solicitante.
Merg si eu pe balta Peris, si daca ti-ai facut un patutz cum trebuie nu mai dureaza mult si incepe munca.Pesti mari si foarte luptatori care te solicita,si mai ales frecventa.Daca vretzi o partida in care sa intratzi in "priza" mergeti pe Peris.D-nul S&O este un partener de nadejde si nu o sa va dezamageasca,desi merge bine si cu altele...

PS. D-nul Albastroiu este un profesionist in primul rand,si o gazda de exceptie(pe acesta cale tin sa-i multumesc si eu pentru ospitalitate).
O ZI FARA PESCUIT ESTE O ZI PIERDUTA!

kuw-team
new member

Mesaj de kuw-team » 19 Aug 2007 21:43

@danio si gabi s.

poate ne intalnim pe balta
ce ziceti?
O ZI FARA PESCUIT ESTE O ZI PIERDUTA!

danio
junior member

Mesaj de danio » 20 Aug 2007 09:51

Am bagat cateva poze pe "Album Peris"

GabiSandu
member

Mesaj de GabiSandu » 20 Aug 2007 10:28

Eu ajung vineri pentru 48 de ore...
www.planetcarp.ro

apetrea adrian
senior member

Mesaj de apetrea adrian » 20 Aug 2007 15:45

baieti vreau sa merg si eu pentru prima data pe Peris ma ajutati cu ceva sfaturi?(locuri,taxe,nada,momeala,cum se ajunge)multumesc .

cristian_cantor
new member

Mesaj de cristian_cantor » 19 Sep 2007 23:26

Nu vreau sa jignesc pe nimeni...si nici nu stiu daca cei ce scriu despre anumite balti sunt...chiar de acolo insa la Peris am fost eu saptamana trecuta, Sambata 120-09-2007 . Am ajuns pe la 18.00 si am stat cu 15 lansete in balta( eram trei pescari) insa nici macar o trasatura n-am avut. Eu cred ca , fiind Sambata balta a fost furajata de catre ''conducere''. La 21.30 cand am plecat ne-am intalnit si cu administratorul baltii si spunandu-i ca plecam nu a zis nimic. Nu stiu ce sa zic insa in ultimul timp majoritatea baltilor laudate si nelaudate sunt furajate la greu sau se umbla la apa. Sa le fie rusine in cazul asta. Omul vine sa se relaxeze pe o balta insa, nu sa stea cu bata in balta fara sa prinda nimic. Asta pot sa o fac si pe o balta de 10 lei, noi, daca as vrea nu ? In sfarsit...eu cred ca ar cam trebui sa fim mai atenti cu baltile astea laudate la greu.

Scrie răspuns