Peris 17-18 Aug.

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

GabiSandu
member

Mesaj de GabiSandu » 20 Sep 2007 08:25

@ Adrian

Taxa este de 100 ron/24 ore, nada boilies eu folosesc BFM sau S&O de la Solar, in Tancabesti gasesti indicator stanga cu Peris asta in cazul in care vii dinspre Bucuresti.

@ Cristian

Aici vorbim de balta Podisor 1, balta C&R...
Clubul Sportiv PLANET CARP - Piatra Neamt
www.planetcarp.ro

Andrei I.
senior member

Mesaj de Andrei I. » 20 Sep 2007 12:37

apetrea adrian scrie:baieti vreau sa merg si eu pentru prima data pe Peris ma ajutati cu ceva sfaturi?(locuri,taxe,nada,momeala,cum se ajunge)multumesc .
Locuri:

greu de spus ... sunt multe locuri bune..aproape toate.
Atentie trebuie lansat departe. Sa ai o montura lunga (distanta de la ac la plumb) balta are foarte mult namol si trebuie sa impiedici scufundarea acului si implicit a momelii. Plumbi plati din acelasi motiv sau daca folosesti plumb de distanta....trage tare de lanseta dupa ce ai lansat ca sa scoti plumbul din namol. Sau foloseste spuma flotanta pe ac.

Ac nr4 sau nr2. BILE MARI (20 pana la 24...daca ai bile de 20 pune 2 bile pe fir) (Altfel iei ciortan).
Poti nadi si cu bile solubile dar nu iti recomand sa pui ca momeala solubile din cauza ciortanului.

Eu am pescuit cu monster pursuit plus cu rezultate bunicele.
Merge si la S&Q dar...atentie de unde le iei.
Merge asa cum spune GabiSandu si cu BFM de la nutra.

De ajuns nu e greu...intri in Peris din DN1 si imediat dupa gara peris, inainte de bariera faci stanga si ajungi pe balta.

Atentie pe balta Podisor1 despre care vorbim intri daca ai recomandare sau daca vorbesti in prealabil cu dl. Albastroiu.

Iti trebuie saltea de primire si spray dezinfectant pt crapii mari.

Taxa: 100RON / 24 h C&R.

Pentru distractie baga si o undita langa cele 4 lansete. e voie tot in sistem C&R. momeala rama...rezultate ciortanica.

Fire intinse!

cipibm
senior member

Mesaj de cipibm » 20 Sep 2007 19:46

Trebuie folosit si inaintas de aruncare?mai gros,mai subtire?mai lung,mai scurt...? :D

Andrei I.
senior member

Mesaj de Andrei I. » 20 Sep 2007 20:37

cipibm scrie:Trebuie folosit si inaintas de aruncare?mai gros,mai subtire?mai lung,mai scurt...? :D
Nu e musai..eu nu am avut...dar urmeaza sa imi pun...tocmai am postat la echipamente si accesorii in speranta ca primesc ceva sfaturi despre lungimea culoarea si mirosul inaintasului :D
Andrei

GabiSandu
member

Mesaj de GabiSandu » 20 Sep 2007 20:45

Eu folosesc inaintas 8m de 35lbs...
Clubul Sportiv PLANET CARP - Piatra Neamt
www.planetcarp.ro

Scrie răspuns