Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
mosharu
- maniac
-
@Cristian Cantor....bunul meu prieten Valentin "Vijelie" Oprisanescu are o vorba: ORICE balta are SI crap...numai ca trebuie sa stii sa-l prinzi.....

paralel de asta, DACA vrei sa prinzi crapi mari, mergi din nou la Peris, in balta C&R si da la boilies...si mai "vorbim" dupa

-
cristian_cantor
- new member
-
Uffffffffff, vad c-ati sarit toti pe mine. Nu ma supar, fiecare are opinia lui.Eu o am pe-a mea si cel putin deocamdata nu mi-o schimb. In schimb va doresc si eu voua FIR INTINS si cat mai multa distractie.
-
DANEZU
- member
lega-te de orice balta enumerata de tine dar nu de PERIS...... mai incearca si alte nade si apoi vino cu afimatii. daca ai prins carasi spune si ce monturi folosesti........(bomba?)
-
mosharu
- maniac
-
Danezu stie ce zice

-
Nick
- member
-
Atat ii blamam pe patronii de balti. Unii poate au de ce sa fie blamati. Dar 90% din pescarii care le vin pe balta au ganduri distructive! (pesti in portbagaj, in trusa de scule, etc....) Poate si asta i-au determinat sa aiba o astfel de atitudine.
Inainte sa ne luam de patronii baltilor, hai sa ne educam pe noi si sa ne comportam civilizat si dupa aceea sa ii acuzam.
Eu cred ca totul depinde de noi. Credeti ca patronilor de balti le place sa angajeze personal de paza suplimentar, sa-i doteze cu masini, ATV-uri, binocluri, barci cu motor, etc. Poate ar fi si mai ieftin biletul de intrare, nu?
-
cristian_cantor
- new member
-
Bai dar numai baieti buni sunteti pe aici. Poate ar trebui sa va luati o balta. Poate asa o sa va plimbati si voi cu vreun Q6 sau mai stii.....Nu-i mai plangeti atat pe patronii de balti, vad ca sunteti foarte aparatori cand este vorba de ei. Da, ma duc la peste sa mai si aduc acasa...care este problema? Si care este problema daca vin acasa cu un crap , doi ? Va e frica voua ca ramaneti fara peste? Mai lasati cuvintele astea mari....ca toamna oricum se baga plasele? Sau voi nu stiati ? Care este prob daca iau un crap..sau doi ? Nu-i platesc ? si inca cu varf si indesat....la 60 lei 12 ore eu cred ca i-i platesc suficient...si nu sunt genul care sa ia 100 kg...da, iau acasa insa nu mai mult de 10 kg.....pai hai sa le umplem buzunarele de bani si sa le eliberam pestii ca ei sa-i culeaga toamna...cu plasele :)).....hmmm, nu stiu ce fel de gandire aveti voi...eu cred ca vreti sa va simtiti vezi doamne europeni...pai duceti-ve acolo mai vere...ca mie imi place sa prind peste si sa mai aduc si acasa...ca sa fac ciorba din el...e OK ?
-
cristian_cantor
- new member
-
Si inca ceva....vad ca vezi doamne toti sunteti veterani sau mai stiu eu ce....eu am fost pe multe balti...dar cand ajungi peo balta mai vrei sa simti ceva si in bete....nu ? Si cand vezi ca langa tine se baga plasele fara nici o nesimtire de catre patron ...cam cum e ? E bine ? Daca e asa, si va place sa dea Dumnezeu sa aveti parte numai de asa ceva....eu la asta ma refer dar vad ca, chiar nu intelegeti. Nu am ponturile voastre de '' crapisti '' insa la balta ma duc sa ma relaxez dar asta nu inseamna sa dorm langa scule.Anyway...mai lasati-ma cu experienta voastra...eu am vrut doar sa arat ca in anumite balti se umbla la balti...daca nu ati inteles...sa fiti sanatosi.
-
George Iorga
- maniac
@cristian
Cu siguranta ai gresit situl ! Pentru alea 10 kg de peste dus acasa iti recomandam orice supermarchet ,iesi mai ieftin ! Cu siguranta toti am mai dus cate un peste acasa ,dar sa ne apucam sa facem gura pe un sit dedicat pescuitului la Crap ,ca nu ne lasa patronii de balti sa le luam pestele la omor , e jenant BRE ?
Cum crezi ca au ajuns englezii cu C&R acolo unde sunt ? Noi ne dorim sa ajungem acolo...dar nu asa ! Patronii s-or mai drege vazand ca dai drumul la peste inapoi in apa si nu ca-l urci in portbagaj. Pana atunci ...ciocul mai mic tata,ca si tu si patronul ala care umbla la apa si furajeaza balta va furati basca reciproc !
P.S. Du-te pe ape salbatice si incearca acolo sa vezi cat esti de pescar ,fa socoteala cat te costa pestele prins si daca esti multumit ! Vezi ca regulamentul AJVPS nu-ti permite retinerea a mai mult de 5 kg ,ce zici ...iesi in profit ?
Fir intins ,tuturor !
Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!
-
Vali Vesa
- maniac
-
iorga george scrie:@cristian
Cu siguranta ai gresit situl ! Pentru alea 10 kg de peste dus acasa iti recomandam orice supermarchet ,iesi mai ieftin ! Cu siguranta toti am mai dus cate un peste acasa ,dar sa ne apucam sa facem gura pe un sit dedicat pescuitului la Crap ,ca nu ne lasa patronii de balti sa le luam pestele la omor , e jenant BRE ?
Cum crezi ca au ajuns englezii cu C&R acolo unde sunt ? Noi ne dorim sa ajungem acolo...dar nu asa ! Patronii s-or mai drege vazand ca dai drumul la peste inapoi in apa si nu ca-l urci in portbagaj. Pana atunci ...ciocul mai mic tata,ca si tu si patronul ala care umbla la apa si furajeaza balta va furati basca reciproc !
P.S. Du-te pe ape salbatice si incearca acolo sa vezi cat esti de pescar ,fa socoteala cat te costa pestele prins si daca esti multumit ! Vezi ca regulamentul AJVPS nu-ti permite retinerea a mai mult de 5 kg ,ce zici ...iesi in profit ?
Fir intins ,tuturor !
punct ochit, punct lovit...

-
teacher64
- veteran
-
[quote="cristian_cantor"]Si inca ceva....vad ca vezi doamne toti sunteti veterani sau mai stiu eu ce....eu am fost pe multe balti...dar cand ajungi peo balta mai vrei sa simti ceva si in bete....nu ? Si cand vezi ca langa tine se baga plasele fara nici o nesimtire de catre patron ...cam cum e ? E bine ? Daca e asa, si va place sa dea Dumnezeu sa aveti parte numai de asa ceva....eu la asta ma refer dar vad ca, chiar nu intelegeti. Nu am ponturile voastre de '' crapisti '' insa la balta ma duc sa ma relaxez dar asta nu inseamna sa dorm langa scule.Anyway...mai lasati-ma cu experienta voastra...eu am vrut doar sa arat ca in anumite balti se umbla la balti...daca nu ati inteles...sa fiti sanatosi.[/quote]
Ce fain... promit ca daca voi reusi vreodata sa am balta proprie, te voi chema sa pescuiesti fara taxa si sa poti lua acasa TOT pestele pe care-l prinzi personal. Nu cred ca e in pericol, exceptand cativa carasei!!!
PS: si promit, de asemenea, sa nu-l furajez si nici la calugar nu voi umbla!

Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))