localizare crap
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
localizare crap
Salut,
Pe unde sta dl Crap in perioada asta a anului in incintele din Delta? Si cam ce prefera sa manance? Imi puteti da vreun sfat? Merci mult
Pe unde sta dl Crap in perioada asta a anului in incintele din Delta? Si cam ce prefera sa manance? Imi puteti da vreun sfat? Merci mult
Fir Intins!
[quote="mattrriixx"]Dupa cum stim, in aceasta perioada (toamna) crapul prefera in special momelile animale...[/quote]
Mattrix: eu stiam ca primavara e sezonul momelilor animale pentru crap. Esti sigur ca si toamna? Nu de alta, dar in cazul asta o sa incerc si cu niscaiva rame negre, dar mi-ar parea rau sa pierd o zi cu experimente...
Mattrix: eu stiam ca primavara e sezonul momelilor animale pentru crap. Esti sigur ca si toamna? Nu de alta, dar in cazul asta o sa incerc si cu niscaiva rame negre, dar mi-ar parea rau sa pierd o zi cu experimente...

Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))
mai bine spus, momelile nutritive, bogate in proteine.nelu970 scrie:ideea e ca se hraneste ceva mai bine in aceasta perioada, asa ca a redevenit interesat de momelile animale
Clubul sportiv Ovidius Constanta
www.ovidius.com.ro
www.ovidius.com.ro
Un mod elegant de a ocoli raspunsul ferm
! De cand ma stiu pescuind la crap ( si am inceput din pruncie, prin '74), primavara mergea preponderent la rama neagra, lipitori, chiar rame rosii sau viermusi. Pe masura incalzirii apelor, incepea sa traga si la mamaliga iar mai tarziu la porumb, si pana toamna tarziu nu se mai pescuia cu momeli animale. Intrebarea este: merita incercat si cu rame toamna?! ca o fi totusi o deosebire intre proteina animala si cea vegetala, nu?! Iar daca a fost "furajat" toata vara cu porumb, paste, bile, etc, vine si la o prapadita de rama?!

Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))
- Vlasin Florin
- maniac