A mai fost cineva de curand?
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Gabi...?
Gabi...?
Salut !
Eu am fost de vineri de pe la 15:30 pana sambata.
Nu prea am fost pregatit, am mers mai mult la insistentele unui amic al meu care nu prinsese crap niciodata.
Rezultatele au fost multumitoare chiar: 12,6; 11,5; 9; 8,9; 7,8; 7,4; 7,3; si 4buc la 6,5. In afara de astia am mai prins si cativa crapi sub 2kg.
Daca planuiesti o partida la Peris am doua cuvinte pt. tine: BILE MARI
Fir intins!
Eu am fost de vineri de pe la 15:30 pana sambata.
Nu prea am fost pregatit, am mers mai mult la insistentele unui amic al meu care nu prinsese crap niciodata.
Rezultatele au fost multumitoare chiar: 12,6; 11,5; 9; 8,9; 7,8; 7,4; 7,3; si 4buc la 6,5. In afara de astia am mai prins si cativa crapi sub 2kg.
Daca planuiesti o partida la Peris am doua cuvinte pt. tine: BILE MARI
Fir intins!
MS frumos Danio...ma duc sambata.
ref. la sfatul tau..tocmai mi-am luat masa de 30:)
ori la bal ori la spital ...ca data trecuta m-a asasinat ciortanu'
Unde ai stat? la al 2-lea stalp (unde era un corcodus?) sau pe malul opus?
Eu as vrea sa stau pe malul neiluminat ca ma cam incurca sarmele la lansare...dar nu am mai dat acolo..daca tu stii mai multe..si ai amabilitatea sa "impartasesti" poti posta aici sau pe messenger id: zzakunin.
Multumesc,
Andrei
ref. la sfatul tau..tocmai mi-am luat masa de 30:)
ori la bal ori la spital ...ca data trecuta m-a asasinat ciortanu'
Unde ai stat? la al 2-lea stalp (unde era un corcodus?) sau pe malul opus?
Eu as vrea sa stau pe malul neiluminat ca ma cam incurca sarmele la lansare...dar nu am mai dat acolo..daca tu stii mai multe..si ai amabilitatea sa "impartasesti" poti posta aici sau pe messenger id: zzakunin.
Multumesc,
Andrei
Eu merg pe data de 12 oct si 19 oct. Pana atunci nu-ti pot da relatii. Dar intr-adevar, bile mari...
Clubul Sportiv PLANET CARP - Piatra Neamt
www.planetcarp.ro
www.planetcarp.ro
Ai vazut-o si p'asta...cipibm scrie:Nu au fost un pic cam mari bilele de 18"?

Clubul sportiv Ovidius Constanta
www.ovidius.com.ro
www.ovidius.com.ro
Nu te-ai prins, 18" ar insemna 18 inches, 1 inch = 2.54cm, 18x2.54cm = ...florin-v scrie:...trei bile de 18" ...

Clubul sportiv Ovidius Constanta
www.ovidius.com.ro
www.ovidius.com.ro