peris...sau balti furajate
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- new member
re
Andrei...tu ai dreptate si nu te contrzic in nici un fel. Eu m-am referit doar la anumite balti in care cu toate ca ai voie sa iei 5 kg sa zicem...si platesti 60 lei 24 h nu prea ai sansa sa vezi lansete muncind. Atat...si nimic mai mutl...la Peris am fost intr-o sambata seara, pe la 18.00 am ajuns si pana dimineata nu a tras mai nimic...cu toate ca am dat la boiles, pufarine, bomba...deci la balta in care ai voie sa retii peste si nici ceilalti vecini n-au prins nimic...asta m-a deranjat si atata tot.Respect regulamentul unei balti din moment ce pescuiesc acolo insa si ei sa fie.....OAMENI, nu ?
- George Iorga
- maniac
@cristian_cantor
==Bai dar numai baieti buni sunteti pe aici... ==
Da domnule aici sunt numai pescari BUNI ,aia BULANGII sunt pe balta sa omoare niste peste !!!
==Si care este problema daca vin acasa cu un crap , doi ? ==
Dar de ce nu cu un kil ,doua de caras ! De ce CRAP ?
==Va e frica voua ca ramaneti fara peste?==
Ma gandesc ca daca va strangeti mai multi si faceti un partid s-ar putea sa reusiti sa goliti de peste cateva balti !!!
Din fericire din cand in cand si pestele si administratorul baltii va mai trag teapa ,asa ca stam linistiti
==Care este prob daca iau un crap..sau doi ? Nu-i platesc ? si inca cu varf si indesat....la 60 lei 12 ore eu cred ca i-i platesc suficient..==
Domnia voastra plateste dreptul de a pescui sportiv pe balta respectiva ,dreptul de a prinde s-au nu (in functie de nivelul de pregatire ,echipament ,conditii meteo ,gradul de populare al baltii ,etc.,etc.). E Total Gresit rationamentul tau ca ,achitand taxa de pescuit ,platesti pestele din balta ,lucrul asta se face la piata !
Maine ,poimaine o sa vrei ca de banii aia sa-ti fie pusa la dispozitie o plasa mono si-o barca sa poti avea mai multe sanse sa pleci cu ceva peste acasa !
==nu stiu ce fel de gandire aveti voi...eu cred ca vreti sa va simtiti vezi doamne europeni...==
Suntem de mult europeni...daca nu stiai
Mai avem ceva de lucrat la comportament ,dar suntem pe un drum bun ,fii sigur !
==....vad ca vezi doamne toti sunteti veterani sau mai stiu eu ce....
Nu am ponturile voastre de '' crapisti '' ...
...mai lasati-ma cu experienta voastra...==
La asa mod de exrimare e de inteles de ce "te iubeste "lumea pe forum si te-ai bucurat la primul mesaj care nu te-a criticat.
==...am dat la boiles, pufarine, bomba...==
Chiar ai incercat tot ce se putea ... . Dar de nadit si echipamentul folosit cand ne spui ?
Ai mai repetat-o pe-aia cu platitul pestelui ;ca pescuitul e o relaxare dar de fapt te enervezi ca nu prinzi nimic ;ca nu vrei C&R findca pestele (ca specie) nu-i pe cale de disparitie (vezi ca LINUL(ca rasa) este ,asa ca daca-l prinzi te-as ruga omeneste sa-l eliberezi) iar asta de mai jos a fost c-a cireasa de pe tort:
==...eu va respect si respect si punctele voastre de opinie==
Cu tote ca din afirmatiile de mai sus privind "veteranii" si pe cei cu experienta nu se prea vedea asta...se pare ca spre final te-ai mai dres un pic...
Sper sa te tina si sa n-o iei in nume de rau ! Am facut aceste remarci findca ai intrat pe un forum dar nu-i cunosti "regulamentul" !
Tuturor numai bine si fir intins .
==Bai dar numai baieti buni sunteti pe aici... ==
Da domnule aici sunt numai pescari BUNI ,aia BULANGII sunt pe balta sa omoare niste peste !!!

==Si care este problema daca vin acasa cu un crap , doi ? ==
Dar de ce nu cu un kil ,doua de caras ! De ce CRAP ?

==Va e frica voua ca ramaneti fara peste?==
Ma gandesc ca daca va strangeti mai multi si faceti un partid s-ar putea sa reusiti sa goliti de peste cateva balti !!!

==Care este prob daca iau un crap..sau doi ? Nu-i platesc ? si inca cu varf si indesat....la 60 lei 12 ore eu cred ca i-i platesc suficient..==
Domnia voastra plateste dreptul de a pescui sportiv pe balta respectiva ,dreptul de a prinde s-au nu (in functie de nivelul de pregatire ,echipament ,conditii meteo ,gradul de populare al baltii ,etc.,etc.). E Total Gresit rationamentul tau ca ,achitand taxa de pescuit ,platesti pestele din balta ,lucrul asta se face la piata !
Maine ,poimaine o sa vrei ca de banii aia sa-ti fie pusa la dispozitie o plasa mono si-o barca sa poti avea mai multe sanse sa pleci cu ceva peste acasa !

==nu stiu ce fel de gandire aveti voi...eu cred ca vreti sa va simtiti vezi doamne europeni...==
Suntem de mult europeni...daca nu stiai

==....vad ca vezi doamne toti sunteti veterani sau mai stiu eu ce....
Nu am ponturile voastre de '' crapisti '' ...
...mai lasati-ma cu experienta voastra...==
La asa mod de exrimare e de inteles de ce "te iubeste "lumea pe forum si te-ai bucurat la primul mesaj care nu te-a criticat.

==...am dat la boiles, pufarine, bomba...==
Chiar ai incercat tot ce se putea ... . Dar de nadit si echipamentul folosit cand ne spui ?
Ai mai repetat-o pe-aia cu platitul pestelui ;ca pescuitul e o relaxare dar de fapt te enervezi ca nu prinzi nimic ;ca nu vrei C&R findca pestele (ca specie) nu-i pe cale de disparitie (vezi ca LINUL(ca rasa) este ,asa ca daca-l prinzi te-as ruga omeneste sa-l eliberezi) iar asta de mai jos a fost c-a cireasa de pe tort:
==...eu va respect si respect si punctele voastre de opinie==
Cu tote ca din afirmatiile de mai sus privind "veteranii" si pe cei cu experienta nu se prea vedea asta...se pare ca spre final te-ai mai dres un pic...

Tuturor numai bine si fir intins .
Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!
...am dat la boiles, pufarine, bomba
gresit frate.
incearca la carbid,curent ,plase harpoane,....
apropo,patronu ala rau stie ca dai la bomba pe balta lui?
respect!
incearca la carbid,curent ,plase harpoane,....
apropo,patronu ala rau stie ca dai la bomba pe balta lui?
respect!
-
- new member
re
Un lighean...hmmm, cam mic nu crezi ? Eu as fii dorit un butoi :)). Glumeam. Ok, m-ati convins. Nu chiar de tot insa aveti si voi dreptatea voastra. Da' macar caras am voie sa iau acasa ? Nu mult, doar de pofta. Uite asa ca de la piata nu prea imi place ca nu l-am prins eu
. Anyway, lasand la o parte gluma si ligheanele
dupa cum am mai spus si mai sus va dau dreptate.

- George Iorga
- maniac
- radumatica
- veteran
- Dan Pop-Coman
- veteran
Cristiane Cantor,de ce mai mergi pe balti private daca nu iti plac ? Pe balti private eu merg doar in perioada de prohibitie cand baltile publice,salbatice, sunt inchise.Nici mie nu imi plac baltile private acolo unde prinde toata lumea.Tu esti exceptie
Poti sa incerci sa pescui pe cele salbatice acolo unde fac iesiri de 3-4 zile pt. o singura trasatura si in multe iesiri nu vine nici aceasta trasatura,dar am prieteni,pescari buni,care au asteptat un sezon intreg o trasatura si tot na venit