Mulinete
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- junior member
Si eu am 4 banax 5600 din primavara.
Nu am avut nici un fel de problema cu ele in 11 iesiri la pescuit si s-au comportat foarte bine.
Daca te uiti o sa vezi ca pana anul acesta aceste mulinete costau 4 milioane si nu 2, iar in topul preferintelor pescarilor de crap erau printre primele(dupa Daiwa Infinity si BBRLB).
Diferenta este ca anul acesta nu mai sunt fabricate in Korea, ci in China.
Poate fiabilitatea a scazut, si dupa 3-4 ani vei incepe sa ai probleme cu ele, dar 3 ani cat ofera garantie si unele magazine la ele nu cred sa vezi vreo diferenta intre cele de anul acesta si cele de anul trecut.
Plus ca in banii astia banax iti ofera si bait-runner, un lucru pe care nu il gasesti la celelalte mulinete de 2 milioane.
Nu am avut nici un fel de problema cu ele in 11 iesiri la pescuit si s-au comportat foarte bine.
Daca te uiti o sa vezi ca pana anul acesta aceste mulinete costau 4 milioane si nu 2, iar in topul preferintelor pescarilor de crap erau printre primele(dupa Daiwa Infinity si BBRLB).
Diferenta este ca anul acesta nu mai sunt fabricate in Korea, ci in China.
Poate fiabilitatea a scazut, si dupa 3-4 ani vei incepe sa ai probleme cu ele, dar 3 ani cat ofera garantie si unele magazine la ele nu cred sa vezi vreo diferenta intre cele de anul acesta si cele de anul trecut.
Plus ca in banii astia banax iti ofera si bait-runner, un lucru pe care nu il gasesti la celelalte mulinete de 2 milioane.
- George Iorga
- maniac
O alternativa la Banax ar fii Okuma Powerliner (170 lei la Carpio) dar fiind prea noi nu stiu cat de fiabile se vor dovedii ,asa ca ar fii indicat un model consacrat si cu garantie mare. De mentionat ca in Anglia PowerLiner are 5 ani garantie !!!
Numai bine si Fir Intins...la cumparaturi !
Numai bine si Fir Intins...la cumparaturi !
Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!