lotul de crap
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Iliuta Goean
- maniac
- Iliuta Goean
- maniac
azi, joi 10.06 s-au prins vreo 7-8 ciortani (cel mai mare 4 kg) punctabili (minim 2 kg) si mai multi sub aceasta greutae.
parerea generala este ca se va prinde peste, azi a fost ziua de nadire, din noaptea aceasta se asteapta selectia "bucatilor" in functie de nada.
oricum peste s-a prins pe toate cele 3 sectoare, deci locurile par a fi egale.
parerea generala este ca se va prinde peste, azi a fost ziua de nadire, din noaptea aceasta se asteapta selectia "bucatilor" in functie de nada.
oricum peste s-a prins pe toate cele 3 sectoare, deci locurile par a fi egale.
Nu face ce nu-ti place!
- Iliuta Goean
- maniac
azi ,vineri, 11 iunie,
s-au prins destui pesti dar oamenii s-au declarat dezamagiti de marime, majoritatea crapilor sunt intre 2-4 kg, cel mai mare peste din cocnurs are 8,2 kg.
pe sectorul A conduce adriano cu 60 kg de peste
pe sectorul c conduce vladut mateianu (echipa senzor)
eu nu am apucat sa sun decat f tarziu si majoritatea nu mai aveau telefoanele deschise, va rog daca mai aveti informatii de la concurs postati-le aici.
s-au prins destui pesti dar oamenii s-au declarat dezamagiti de marime, majoritatea crapilor sunt intre 2-4 kg, cel mai mare peste din cocnurs are 8,2 kg.
pe sectorul A conduce adriano cu 60 kg de peste
pe sectorul c conduce vladut mateianu (echipa senzor)
eu nu am apucat sa sun decat f tarziu si majoritatea nu mai aveau telefoanele deschise, va rog daca mai aveti informatii de la concurs postati-le aici.
Nu face ce nu-ti place!
- Iliuta Goean
- maniac
sambata 12 iunie
cel mai a mare peste din concurs pana acum este un crap de 11,2 kg prins de bogdan guguianu cu porumb carp trend
))))
pe sectorul a adriano este lider departe de urmatorii
pe sectorul b nu se stie clar cine este pe locul 1 deoarece sunt mai multe echipe foarte stranse
sectorul c zvonko + ciprian urmati de vladut de la senzor si bogdan guguianu.
cel mai a mare peste din concurs pana acum este un crap de 11,2 kg prins de bogdan guguianu cu porumb carp trend

pe sectorul a adriano este lider departe de urmatorii
pe sectorul b nu se stie clar cine este pe locul 1 deoarece sunt mai multe echipe foarte stranse
sectorul c zvonko + ciprian urmati de vladut de la senzor si bogdan guguianu.
Nu face ce nu-ti place!
-
- member
-
- new member
- Gabriel BOGDAN
- junior member