m-class

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
laurkro
senior member

Mesaj de laurkro » 09 Oct 2007 22:09

Sebas, odata spui ca esti ardelean si stii cum se saluta lumea pe aici, dupa care-i spui altuia ca unul e de la tine, din Bucuresti. Cum e pana la urma??? Oricum e ultimul mesaj, ca ai vrut o parere sincera si dupa aceea te-ai suparat pe toti care nu au fost de acord cu tine. Cat despre Razvan, nu incerca sa ne bagi pe toti in aceeasi oala si sa ne spui ca lipseste pe aici bunul simt, ca nu te-a jignit nimeni, nici pe tine, nici pe Sebas. Ori cumva civilizatia iti vine din tara in care traiesti, Spania sau Belgia??? Parca erati plecati de aici, acolo omul devine genial si civilizat ca un lord englez??? Si nu avem scule de mii de euro, nu ne laudam cu ce avem, ne-am dat o parere. Va suparati cam repede pentru gradul de bun simt pe care se presupunea ca il aveti din atitudine.

sebas
member

m-class

Mesaj de sebas » 09 Oct 2007 23:01

....
Ultima oară modificat 18 Ian 2008 06:16 de către sebas, modificat 1 dată în total.

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 10 Oct 2007 00:45

@laurkro
ti-ai pus intrebarea dc noi am plecat din romania?
1.sa ducem o viata mai buna si civilizata
2.sa scapam de acea mentalitate romanesca tipica de sute si sute de ani adika sa nu dorm bine de ceea ce are ala in gradina lui si eu nu am ;-)
3.ne este si rusine sa spunem ca santem romani la ceea ce romanii fac in toata europa :shock:,in europa cuvantul roman este = HOT ,TIGAN

radumatica
veteran

Mesaj de radumatica » 10 Oct 2007 08:51

razvan111272 scrie:@laurkro
2.sa scapam de acea mentalitate romanesca tipica de sute si sute de ani adika sa nu dorm bine de ceea ce are ala in gradina lui si eu nu am ;-)
3.ne este si rusine sa spunem ca santem romani la ceea ce romanii fac in toata europa :shock:,in europa cuvantul roman este = HOT ,TIGAN
In mare parte ai dreptate Razvane,dar nu uita ca mai sunt si romani cinstiti,respectati si foarte corecti care lucreaza "afara",tocmai pentru a oferi familiilor lor un trai mai bun,mai decent...!
Daca in scimb te referi la o "anumita" etnie,cu buletin de Romania,dupa faptele carora ne-am atras antipatia celorlalte popoare europene,s-ar putea scrie un intreg roman... :lol: :lol: :lol:
Practica , pe balta se face!!!

florin-v
member

Mesaj de florin-v » 10 Oct 2007 09:26

sa-ti traiasca cei doi copii si nu numai. mai sunt si alte motive pentru care se pleaca din tara una dintre ele ar fi ca nu se realizeaza aici din diverese motive ( inteligenta, puturosenie si multe alltele0 pleaca afara sa faca ce le este rusine acelor cetateni din tara respectiva sa faca !!!)
spune-mi tu cati capsunari spanioli ai vazut, cati spalatori spanioli de vase ai vazut si nu numai in spania.
legat de locul 2 la campionat tu de ce nu esti in stare sa participi ??? ca sa vedem ce loc obtii, poate tu esti mai bun si obtii aurul !!!

si de aici incolo nu imi mai cobor mintea cu "straini ca voi"

laurkro
senior member

Mesaj de laurkro » 10 Oct 2007 15:55

Bine baieti, sa dea d-zeu sa va mearga cat mai bine. Si noi speram sa mearga bine aici ca acolo. Problema in ceea ce priveste imaginea noastra este data de o parte a populatiei, nu fac referiri ca le stiti. Eu, din fericire pentru mine, pot dormi noaptea si nu ma intereseaza ce are vecinul :D . Ma intereseaza realizarile si esecurile mele, nu ale altora. Numai bine!!!

toni
member

Mesaj de toni » 10 Oct 2007 16:12

precum zicea si si florin vasin, fratilor sunteti absolut uluitori !!!!!!!!!!!!

7 mii de posturi si o mega polemica pt un bat de care nu a auzit nimeni !!!!

derivate in sociologie, psihologie, antropologie, istorie si ce or mai fi !!!!

mama lui a dracu' de bat milo !!!!

sebas, milo sau ne-milo, daca tie iti place , sa fii sanatos !!!! ar trebui sa-ti spuna ceva ca nu arunci mai departe decat cu celalt bat ..... dar whatever ... iti place e bun ....

@ razvan si toti ceilalti care sunt pe afara si au o problema ca tara asta e de *****....

asa e ... dar .... intotdeauna exista un dar ...

1. se civilizeaza . incet dar se civilizeaza.
2. din moment ce ati plecat, frumos ar fi sa nu mai comentati atat ce se intampla pe aici .... bine, rau, e la cei care sunt aici ... daca voi sunteti mai fericiti acolo, nu pot decat sa ma bucur pt voi , fara alte comentarii ....

si vedeti ca inca mai e sezon la crap ( eu unul m-am lasat, iar la rapitor mai e destul timp anu asta :D :D :D ) ...

probabil de aia am putine posturi, ca stau mai mult la peste ....

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 10 Oct 2007 18:07

scuze celor ce i-am suparat prin postarile mele ,nu sant anti-roman in nici un fel ,cine ma stie stie ca-mi place sa ajut si cu foarte mare placere ,ma deranjeaza doar unele scapari pt romanii care se afla in afara tarii iar noi astia care santem pe afara facem si dregem ca sa ajutam omul mai sarac din romania (nu ma refer la voi de aici de pe forum ca santeti mai saraci)ci omul de rand din romania ,cat despre capsunari am un mare respect pt ei pt ca au avut curajul sa plece in alta tara la servici si sa-si lase familia acasa
@florin-v
aluzia aia am facut-o expre pt CM pt a vedea daca imi vei raspunde si asa cum spusesei tu despre omul ala ca vrea sa prinda capsuni cu lanseta aia exact asa am bagat-o si eu cu echipa romaniei care a plecat sa prinda locul 1 si pana la urma au prins locul 2 (sper ca nu au prins toti pestii la capsuni :mrgreen: :mrgreen: )
si acum sa-l asteptam pe iliuta sa vina sa inchida acest topic
va salut ..Razvan

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 10 Oct 2007 18:39

radumatica scrie:
razvan111272 scrie:@laurkro
In mare parte ai dreptate Razvane,dar nu uita ca mai sunt si romani cinstiti,respectati si foarte corecti care lucreaza "afara",tocmai pentru a oferi familiilor lor un trai mai bun,mai decent...!
Daca in scimb te referi la o "anumita" etnie,cu buletin de Romania,dupa faptele carora ne-am atras antipatia celorlalte popoare europene,s-ar putea scrie un intreg roman... :lol: :lol: :lol:
de acord cu tine radu ;-)

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 10 Oct 2007 19:48

@toni
sa aduci mielul tata :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Scrie răspuns