Polemica !!!

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Gica Chioru
senior member

Mesaj de Gica Chioru » 02 Iun 2004 13:32

carpkiller scrie:7 pescuieste pe balti fara peste
:D :D pentru chestia asta, te iert. :D

ps.oricum cu castana, ramane cum am stabilit.

carpkiller
veteran

Mesaj de carpkiller » 02 Iun 2004 13:36

Bine mai gica, eu ma retrag acum ...distractie placuta in continuare!
Fire intinse si taste apasate !

carpkiller
veteran

Mesaj de carpkiller » 02 Iun 2004 13:44

Gica, te rog, dc binevoiesti a intra la :
http://www.crap.ro/forum/phpBB2/viewtopic.php?t=547
Sunt curios sa aflu parerea ta!

Gica Chioru
senior member

Mesaj de Gica Chioru » 02 Iun 2004 13:49

Las ca-ti spun maine, ca trebuie sa plec. Eu pescuiesc conventional, fara briz-brizurile moderne asa ca lucrurile sunt mai putin robotizate, inclusiv inteparea pestelui.

Daniel Costache
veteran

Mesaj de Daniel Costache » 02 Iun 2004 13:50

Mare paguba la firma omului forumul asta...... :D
Salutari din Miami

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 02 Iun 2004 15:02

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

DD
member

Mesaj de DD » 08 Iun 2004 14:33

Bine, daca este sa urmam reguluile sa le urmam.
Problema este ca de multe ori (eu personal cel putin) am mancarime in degete si nu am rabdarea sa caut un topic potrivit pentru a-mi exprima parerile mai ales ca un astfel de raspuns ar fi total scos din contextul general al discutiei si nu s-ar mai intelege nimic.
In plus de ce sa nu recunosc, in ultima perioada am purtat mai multe discutii cu voi pe forum decat cu partenerul meu de pescuit si asta in principal pentru ca el uraste internetul, iar la telefon nu apucam sa vorbim cu saptamanile. In general regulile sunt facute pentru a le respecta dar cred ca nu trebuie sa exageram inventatn reguli noi pentru orice. (Mark Twain are o nuvela in care prezinta model de cerere in casatorie in caz de incendiu :lol: ). Riscam sa ajungem ca cei de la CNA care din rigiditate au instituit cenzura pe posturile de televiziune si radio. Daca urmarim cu atentie ,de obicei la fiecare topic primele postari se adreseaza strict subiectului, dar dupa una - doua zile incep sa apara si glumite sau sicane, dar se raspunde in continuare problemei. Cred ca asta face si farmecul acestui forum spre deosebire de altele pe teme de pescuit. Imi si imaginez o "clasa" de elevi cuminti, in uniforme, asteptand cu mainile la spate sa fie intrebati (sau sa le vina ideea de a intreba ei ceva super inteligent, ca altfel s-ar face de ras in fata colegilor) pentru a ridica doua degete si raspunde strict la intrebare. Sa nu uitam ca o buna parte din marile descoperiri ce au schimbat destinul omenirii au fost rezultatul unor greseli sau actiuni conexe scopului principal al cercetarii. Ce s-ar fi intamplat daca tuburile termocontractile ar fi fost folosite numai in scopul si de catre cei ce le-au creat? Sau starletii? Sau ce legatura are Frolic -hrana pentru animale cu pescuitul? Dar semintele pentru pasari? Exemplele pot fi nenumarate, nu are sens sa continuam, pentru ca sunt suficiente.
Sa luam de exemplu discutia despre plantat. Fiecare a spus ce a avut de spus, dar la un moment dat, in contextul discutiei s-a ajuns a se vorbii despre salau. Si s-au postat doua sau trei reaspunsuri. Nu avea legatura cu plantatul la crap, dar ideea era legata de "plantat" chiar daca se planta pestisorul viu. Sa ajuns a se discuta despre tahnici de lansare a pestisorilor. OK. Oare toti cei ce posteaza aici sunt numai pescari de crap? Nu mai calca pe langa si incearca si la salau, stiuca, platica, somn, clean sau chiar oblete? Si legat de pestisori, a incercat cineva sa pescuiasca la crap cu momeala pestisor viu? Doar crapul dupa o anumita varsta se hraneste si cu raci, scoici sau alevini, sau mai corect asa cum este scris pe www.crap.ro "Hranirea: Crapul se hraneste scurmand fundul apei pana la o adancime de 20 de centimetri. Meniul de baza este format din larve, viermi, scoici, plante etc. dar exemplarele mari, probabil din cauza necesarului mare de proteine, mai degusta si pestisori, broaste (acestea sunt particularitati) sau raci". Deci se poate argumenta ca metoda de plantat pestisorul pentru salau se poate folosi si la crap in cazul cand se urmareste capturarea unor exemplare mari. :lol:
Hai sa fim seriosi.
Inteleg sa se intervina atunci cand discutia degenereaza si se ajunge la mitocanii (ceea ce nu este cazul pe acest forum). Sau poate gresesc (intrucat nu este forumul meu) si nu cunosc stretegia de marketing si targetul propus.
Poate ar fi mai bine sa postam numai in engleza pentru ca de, cine stie... :lol:
Invincibilitatea noastra depinde de noi, vulnerabilitatea inamicului, de el.
Sun Tzu

Catta
new member

Mesaj de Catta » 08 Iun 2004 14:36

Daca incerci numai la crap este imposibil sa nu prinzi si altceva. Eu am incercat odata la pesticor viu(oblete mic) si am prins numai biban. Nu stiu daca altii au prins crap la pestisor, dar daca au prins, inseamna ca in balta nu este rapitor.

DD
member

Mesaj de DD » 08 Iun 2004 14:40

:lol: Si inca ceva. In descrierea sectiunii "tehnica, nade, momeli" spre deosebire de cea de la "discutii generale" nu se specifica ca este restrictiva numai pentru crap.

"Aceasta este locatia pentru discutii de tehnica de pescuit, stiluri de pescuit, monturi, nade, momeli, retete, reparatii sau interventii asupra echipamentelor de pescuit."
:lol: :lol: :lol:
Invincibilitatea noastra depinde de noi, vulnerabilitatea inamicului, de el.
Sun Tzu

patabum
senior member

Mesaj de patabum » 08 Iun 2004 14:49

Iar comunicatul important este pentru foum si nu pentru forum :lol: :lol:

PS:
Acuma nu va apucati sa editati, sa zica lumea ca-s analfabet! :wink:

Scrie răspuns