Atentie pe aceasta balta va pacaliti foarte usor!
Nimeni din paznici nu-ti spune ca exemplarele sub 4 kg. sant foarte rare. Taxa pe zi este de (50 Ron / zi ,prinzi si eliberezi)si (80 Ron / zi si retii 5 Kg de peste , dar pestele sa nu fie mai mare de 4,00 kg.
Mare majoritate care au dorinta sa plateasca 80 Ron pentru un crap de pana in 4 kg ,i-au teapa.Foarte rar se mai prinde crap sub 4 kg pe balta.
Recomandari :
Cine vrea sa se distreze , merita balta ;Cine vrea sa retina peste sa caute alta balta.
P.S.Atentie ! Pe aceasta balta foarte rar se elibereaza chitanta pentru banii incasati.
Moara Vlasiei 2
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- danicristi_79
- senior member
Am fost acum circa 3 saptamani pe MV2. Nu mai fusesem de mult si ma asteptam sa fac o partida buna. Complet eronat......a fost una din cele mai proaste partide. Am vazut pescari vechi ai baltii care plecau injurand si aruncand bilele in apa.Nu stiu ce s-o fi intamplat acolo, dar am ramas cu un gust amar.
Sper sa gasesc pe cineva sa ma contrazica si sa fi nimerit noi una din acele zile proaste.
Sper sa gasesc pe cineva sa ma contrazica si sa fi nimerit noi una din acele zile proaste.
- danicristi_79
- senior member