Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
bogdan bv
- member
Ce mai fac brasovenii????
Pe unde ati mai fost pe unde ati mai umblat?
Nu mai e nimeni din bv pe acest forum ?
Haidetzi sa mai discutam si noi una alta

-
bogdan bv
- member
Au disparut brasovenii de pe site?????

-
carprom
- maniac
-
bogdan bv scrie:Au disparut brasovenii de pe site?????

Sunt dusi la

-
EUGEN-DD
- junior member
-
Salut Bogdane.Sínt si eu din Brasov dar acum locuesc ...departe.Iubesc Brasovul dar päcat cä nu avem in zonä bälti asa bune de crap.
Make your dream!!!
-
nistor sergiu
- new member
Salut bogdane.Ce mai faci? Tu pe unde mai umblii? Cam putini pescari de crap prin Brasovul nostru.Eu locuiesc de ceva ani in Salzburg.cred ca ne cunoastem de la Belin.Mai mergeam pe acolo cu varu.Eu am fost saptamana trecuta la o balta langa Linz.Am fost acolo anul trecut si cu Claudiu si cu Darie.Este o balta cu potential mare dar trebuie sa cunosti un pic locurile.Recordul meu este de crap comun 21kg.Daca te bate vreun gand la primavara scrie-mi.Cei de pe site au gresit data expozitiei din Viena Este 2-3 decembrie.Astept ca toti pescarii Brasoveni si nu numai,sa corespondeze pe acest site,si asa vine iarna.Salutari de la Salzburg.Bebe.
-
EUGEN-DD
- junior member
-
Nistor Sergiu scrie:Salut bogdane.Ce mai faci? Tu pe unde mai umblii? Cam putini pescari de crap prin Brasovul nostru.Eu locuiesc de ceva ani in Salzburg.cred ca ne cunoastem de la Belin.Mai mergeam pe acolo cu varu.Eu am fost saptamana trecuta la o balta langa Linz.Am fost acolo anul trecut si cu Claudiu si cu Darie.Este o balta cu potential mare dar trebuie sa cunosti un pic locurile.Recordul meu este de crap comun 21kg.Daca te bate vreun gand la primavara scrie-mi.Cei de pe site au gresit data expozitiei din Viena Este 2-3 decembrie.Astept ca toti pescarii Brasoveni si nu numai,sa corespondeze pe acest site,si asa vine iarna.Salutari de la Salzburg.Bebe.
Sergiu,nu au cum sä facä mese pe 2-3 decembrie.Ar fi duminicä si luni.Imposibil.Toate expozitiile se tin simbäta si duminica.Sunä la Grabmayer.
Make your dream!!!
-
TOMA BV
- member
-
salut am fost la sugas undeva langa sf. gheorghe si am luat 5 ciortani de la 1 kg pana la 5 balta foarte mica nu prea mia placut pt ca nu am avut ce face cu betele de crap care leam achizitionat anul acesta
-
costin_vlasceanu
- junior member
care balta din cele 2 si in ce zii din saptamana ai fost toma?