reorganizare crap.ro
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
reorganizare crap.ro
Salut,
Crap.ro va trece printr-un proces de reorganizare, atat dpdv. al site-ului ( structura, continut, etc ), cat si din punct de vedere al formului.
Sunt noul proprietar al acestui site, si mi-am propus sa cream aici un loc placut in care sa ne simtim bine, sa schimbam si sa avem acces la cat mai multa informatie intr-o atmosfera de prietenie.
Avem un nou regulament pentru forum, care trebuie respectat.
Referitor la continut, respectiv articole pentru site, cautam colaboratori care sa scrie ocazional articole pentru Crap.ro, cu recompensa financiara
Multumesc
Crap.ro va trece printr-un proces de reorganizare, atat dpdv. al site-ului ( structura, continut, etc ), cat si din punct de vedere al formului.
Sunt noul proprietar al acestui site, si mi-am propus sa cream aici un loc placut in care sa ne simtim bine, sa schimbam si sa avem acces la cat mai multa informatie intr-o atmosfera de prietenie.
Avem un nou regulament pentru forum, care trebuie respectat.
Referitor la continut, respectiv articole pentru site, cautam colaboratori care sa scrie ocazional articole pentru Crap.ro, cu recompensa financiara
Multumesc
Ultima oară modificat 27 Aug 2008 10:00 de către danr, modificat 1 dată în total.
Re: reorganizare crap.ro
Speram sa reusimdanr scrie: Sunt noul proprietar al acestui site, si mi-am propus sa cream aici un loc placut in care sa ne simtim bine, sa schimbam si sa avem acces la cat mai multa informatie intr-o atmosfera de prietenie.

Felicitari si mult succes (evident ma refer la site nu la pescuit
).
Rapitori.ro chiar arata bine, se mai ciondaneste lumea din cand in cand dar forumul e mult mai bine "curatat".
S'auzim de bine,

Rapitori.ro chiar arata bine, se mai ciondaneste lumea din cand in cand dar forumul e mult mai bine "curatat".
S'auzim de bine,
Clubul sportiv Ovidius Constanta
www.ovidius.com.ro
www.ovidius.com.ro
in primul rand vreau sa-i multumesc lui Danr incredearea acordata mie pt a deveni un moderator al acestui site pe care sant calare de mai bine de 2 ani
,cu certuri,contre etc etc a fost ,este si va ramane un site preferat al meu ,le doresc si noilor moderatori un bine venit si o viata cat mai lunga pe acest wonderful site
cu mult respect Razvan

cu mult respect Razvan
Si eu ma alatur la cele scrise de Razvan. A gasit textul potrivit. Asa ca la mai binerazvan111272 scrie:in primul rand vreau sa-i multumesc lui Danr incredearea acordata mie pt a deveni un moderator al acestui site pe care sant calare de mai bine de 2 ani,cu certuri,contre etc etc a fost ,este si va ramane un site preferat al meu ,le doresc si noilor moderatori un bine venit si o viata cat mai lunga pe acest wonderful site
![]()
cu mult respect Razvan