Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
caaron
- veteran
Dezamagire totala. Aveam programat sa ajung vineri pe la ora 2 dupa amiaza pe balta. A intervenit o prb si ca sa nu anulez totul am plecat dupa ce am terminat treaba ajungand pe balta pe la ora 7 seara. Nu am avut timp sa nadesc locul cu racheta prea bine(aveam vreo 5 kg de nada din care am aruncat decat vreo 2 pe o suprafata destul de intinsa). Mi-am intins sculele contratimp si ca sa compenseze lipsa de lumina si faptul ca nu prea mai aveam cum sa arunc boliesurile cu cobra am pus pe fir de par cate 7-8 boiliesuri sau in punga de pvc cate 10 boiliesuri +pellete. Am pescuit cu mainline active8 (unul neutru +un pop up) . Le-am activat cu un dip pe baza de scoica o parte si alta cu unul pe sweet corn. In aceste doua zile de pescuit nu am prins decat o platica la vreo 2 kg( nu mi-a venit sa cred ca poate sa inghita 2 boiliesuri

). Nu s-a prins in general pe balta dar...asta nu e o scuza. Nu vroiam sa spun decat atat: am invatat in partida asta ca decat sa ajungi pe balta si sa fii in criza de timp ceea ce te va obliga sa faci compromisuri care de multe ori vor fi egale cu esecul mai bine astepti o zi (in cazul meu) sau mai mult, dar in schimb ajungi pe balta si te desfasori normal. In rest fir intins!
www.xxx.ro
Ultima oară modificat 19 Sep 2012 15:43 de către
caaron, modificat 1 dată în total.
-
caaron
- veteran
imi cer scuze: pe fir solubil si in punga de pvc..
www.xxx.ro
Ultima oară modificat 19 Sep 2012 15:43 de către
caaron, modificat 1 dată în total.
-
mirceas
- veteran
-
sunt zile si zile... si pentru mine e prima iesire de weekend in acest an cand nu prind peste de loc. mai mult... in aproape doua zile nu am avut decat doua trasaturi si acestea fara rezultat.
cand pestele nu se hraneste nu ai ce face... poti sa ii dai ce vrei...
fir intins!!
-
caaron
- veteran
esti dragut mircea :) :). Asa ma gandeam si eu dar oricum m-am simtit bine ca de fapt de fiecare data cand ma duc la pescuit. Fir intins!
www.xxx.ro