salut baieti, numai acuma ma apuc si eu sa scriu cate ceva despre concurs. Superflu sa zic ca balta a fost buna la nivel de peste si locuri au fost echilibrat, agaturi cum zice val..multe si peste tot, cred ca sectorul nostru era o capcana

oricum a mers bine pana al treila seara cand de oboseala si de insolatie am lesinat si mam bagat in cort sa dorm pana dimineata. (Stiu ca sunt puturos dar credetima baieti, il zic sincer,nu ma tineau piciorele) Am lasat acolo toate monturile si respectiv pesti (de obicei ma aduc la pescuit cu 20/25 de monturi pregatite!!!)si Am fost pacalit la ultima zii de dimineata de nae badulescu (ca pentru cat era sigur el,...a avut norocul ca lumea: iartama val dar la pesti pierduti si la lesinare sa pierdi pentru 3 kg locul 1 nu prea ma focut placere.De fapt mam inervat ca o fiera (dar nu lam aratat acolo am incercat sa fiu cat mai diplomatic posibil)Si oricum, val, nu uita ca Nae Badulescu pescuieste in echipa cu Maty care este un mare campion reconoscut in europa,care mult il admir si eu (pescar adevarat). O sa ma rog la Dumnezeu sa pic iaras in sectorul cu Maty, pentru ca este o placere imens cand stii ca concorezi cu un pescar profesionist. Am uitat sa zic ca am lesinat si al doila oara cand am stiut ca NAE ma depasit de 3 kg. Am lesinat rao de tot.Sandule era in dubiu sa chema salvarea sau nu
A fost intradevar un concurs cu niste regule stricte si profesionali si chestia mai placuta este ca acest an nu mai alege 'capitanul' echipa nationala' echipele care vor pleca dar selectia fratilor.Apropo asteapta ca ma uit si eu cum sa clasat "capitanul"....
Nui ne am distras foarte mult cu tot ca tensiune de la ultima zi se vedea peste tot: duminica la 12:25 sharky si radu momeau cu racheta ca niste nebuni(au lucrat baieti nu gluma), frati rudeanu (pescari de elite intradevar) ma statau agatati la gat ca niste doberman si, fratilor, nu mergeau in pat niciodata (cred ca de cand au ajuns a casa dorm inca acuma!!), val se lupta cu peste in stufuri,echipa senzor momea cu lopata la ora 12:45, cu cobra si echipa lui Dan Cotelici, familia solomon (tata si fiu, pescari foarte buni dar mai ghinionisti ca mine si val la agataturi) la ora 1:55 pierdeau in continuare monturi cu respectiv pesti in stufuri (cred ca baieti au lasat dublu de monturi de mine acolo!!), NICK manoiu si preda spargeau sectorul c (tot de ai nostri sunt baieti si tot tineri sunt)Si sandule pentru sa ma potoleste ma zicea"adriano MAI ca este bine si locul 2" pana la urma cred ca a avut dreptate sandule (cu tot ca nu o sal recunosc niciodata de fata

) si la 12.56 uitanduma la toata nebunia aceasta am focut exact ce fac si acuma:mam bagat in pat ca un puturosule!!!Noapte buna.