Vreme capricioasa

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
danny77
new member

Vreme capricioasa

Mesaj de danny77 » 17 Iun 2004 12:54

Salutare tuturor,

Cum vi se pare vremea de acum - soare, nor, vant, ploaie, iar soare, iar ploaie ... si tot asa? Credeti ca "musca" crapul pe o astfel de vreme? Nu il face capricios aceste schimbari bruste ale vremii?

Ma adresez voua, pentru ca sunt convins ca in vasta voastra experienta de pescari, ati pescuit pe o astfel de vreme.
Astept raspunsurile voastre.

Numai bine si FIRE INTINSE!

Cu stima si respect,
danny77

deedee
junior member

Mesaj de deedee » 17 Iun 2004 13:31

Un articol excelent gasesti aici:
http://www.vinatorul.ro/community/modul ... le&sid=119

Felicitari lui Val Pangica pt acest articol.
--
Pescar scamator.

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 17 Iun 2004 14:55

Mersi pentru aprecieri DD ! In alta ordine de idei hai sa va spun cum a fost vremea la concurs la Hobaia - si sa judecati si voi .
Joi - frig si noaptea crunta - cred ca au fost sub 10 grade . Am degerat in cort ca nu imi luasem haine groase . Vreme inchisa si mohorita .
Vineri - cald ziua - pina la prinz - cind se anunta furtuna crunta . Tunete - fulgere , s-a inchis si concursul pentru 1/2 ora . Noaptea ceata groasa de nu imi vedeam virful lansetei - am si scapat un crap frumos din cauza asta . Practic nu stiam unde este in balta !! Daca aprindeam lanterna - era mai rau . S-a prins binisor si pe furtuna - si mai ales dupa aia .
Simbata - cumplit de cald - ne-am copt . Exemplarele mari s-au luat pe la 12-16.00 prin toate standurile - pe cea mai mare canicula .
Duminica - iarasi cald - vremea s-a stabilizat .
Judecati si voi influenta vremii - in 3 zile !!

DD
member

Mesaj de DD » 17 Iun 2004 15:07

Val sa nu confundam DD cu deedee. Asta nu inseamna ca nu am aceias parere despre articol.
Invincibilitatea noastra depinde de noi, vulnerabilitatea inamicului, de el.
Sun Tzu

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 17 Iun 2004 15:13

Ma scuzi deedee !

danr
Site Admin

Mesaj de danr » 17 Iun 2004 15:17

pot sa va spun ca am fost la Olt aproape 3 zile, am venit ieri
nu se prindea crap de nici o culoare de ceva vreme, am fost pe doua baraje.....
ineinteles ca oamenii isi tot dadeau cu parerea, eu cred insa ca de vina este intr-adevar perioada destul de indelungata cu variatii dese de presiune
in doua zile a fost inorat puternic de doua ori, a fost soare si canicula de doua ori si a si plouat odata ( furtuna )
si nici un tzac la nimeni
in afara de vreme, altceva nu-mi pot imagina....

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 17 Iun 2004 15:56

Draga danr - eu zic sa cauti cauza in alta parte - pentru ca schimbari de presiune ca la Hobaia nu cred ca intilnesti des - si s-au prins 1.5 tone de pesti de 21 echipe !

mirceas
veteran

Mesaj de mirceas » 17 Iun 2004 18:42

danr zice bine, de sambata trecuta si pana ieri (miercuri, 16.06) eu nu am avut nici macar o trasatura... vremea a fost prea capricioasa, mult vant, soare puternic... tentative de furtuna.

si ca sa imi intaresc afirmatia, am dat la o lanseta si la rama si viermusi, ceea ce de obicei nu fac pentru ca ma omoara ghibortul. ei nici macar asta nu a pus botu'...

val, cauza este diferenta mare a locurilor in care pescuim. Hobaia e practic crescatorie, cu o densitate mare a crapului... pe cand noi pe Olt sau la baltile noastre obisnuite pe care le frecventam crapul nu e asa de mult. in plus altfel se hraneste cel de la Hobaia, altfel cel de rau. sunt sigur ca daca danr era si el cu tine acolo, prindea macar un ciortan (ceea ce pe Olt nu a reusit)... :lol: :lol:

fir intins!!

caaron
veteran

Mesaj de caaron » 17 Iun 2004 18:50

Nici in baltile cu regim de crescatorie nu e mare sfaraiala! Am fost pe tancabesti si n-am facut mare branza. Ma gandesc ca poate am gresit eu ceva dar nici altii pe balta n-au luat mare lucru.Si am inteles ca merge prost de ceva timp. www.xxx.ro/stationar
Ultima oară modificat 21 Sep 2012 14:06 de către caaron, modificat 1 dată în total.

danr
Site Admin

Mesaj de danr » 18 Iun 2004 10:06

Val, eu as cauta in alta parte dar nu-mi dau seama ce ar putea fi.
Din nefericire Gica Chioru nu a vrut sa mearga cu noi, ne-ar fi priit experienta sa acolo, poate prindeam si noi ceva sau poate ne dadeam seama de ce nu mananca.
Eu raman cu parerea ca vremea a fost de vina , or fi poate alti factori dar imi scapa.

Scrie răspuns