Sanandrei, jud Timis

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Tilea Gabriel
Moderator

Mesaj de Tilea Gabriel » 22 Dec 2007 17:06

Balta are in jurul a 60 de ha , si daca strangem tonele de gunoaie de pe maluri este superba si pestelui ii merge bine . Ca balta este in xxx 5 dintre baltile din Timisul lui Ceausescu , daca as avea posibilitate as cumpara-o instant , unde mai pui ca este asfalt pana la balta si curent iar de la drumul european sunt cateva sute de metri.

Ma mir ca nu a investit nimeni in ea pana acum , parca au disparut oamenii cu bani si minte din jud. Timis , s-au dus dracu Pischia , Ianova , Sanandrei , Topolovatul este inchis pescuitului , Lieblingul e vai si amar , balta de la Giarmata e inchisa pentru prostime , Latunasul vai de el , Surducul e mort etc ,sunt balti de zeci de ha toate unele chiar sute , ce mama dracului se intampla aici ca m-am enervat subit acuma ! :evil:

La cate balti superbe avem am putea concura cu Bucurestiul , sa nu mai aud ca banatu-i fruntea ca ma cac pe mine de ras .
Powered by two rods

carprom
maniac

Mesaj de carprom » 22 Dec 2007 18:55

Tilea Gabriel scrie: sa nu mai aud ca banatu-i fruntea ca ma cac pe mine de ras .
La femei :mrgreen:
Cit ar costa Balta, nu ca a-si fi tentat sa o cumpar :roll: ci doar informativ. Cineva vreo Idee :?:

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 22 Dec 2007 19:07

@bruno
anul trecut pe o balta de 14 ha cineva a cerut 180000 euro.e mult,e putin :roll: :lol:

ticu
Moderator

Mesaj de ticu » 22 Dec 2007 21:17

vlasin florin scrie:@bruno
anul trecut pe o balta de 14 ha cineva a cerut 180000 euro.e mult,e putin :roll: :lol:
Florine.este foarte putin,cineva la noi a vrut sa sape o balta de 9 ha parca,dupa cite imi aduc eu aminte si a calculat cu tot iesea undeva la 60.000 eu.

Tilea Gabriel
Moderator

Mesaj de Tilea Gabriel » 22 Dec 2007 23:12

vlasin florin scrie:@bruno
SI altcineva pe una de 24 langa Ineu a cerut 4 miliarde , o balta superba langa padure cu mult stuf si mult peste , dar la care ajungi greu daca ploua .