rodpod solar globetrotter
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Vlasin Florin
- maniac
- Vlasin Florin
- maniac
-
George-Alexandru
- senior member
Sky are doua sisteme de ancorare ,unul este format din talpici cu ,cuie de cort ,iar altul cu o chinga elastica care se fixeaza la jumatea lui cu prindere in pamant tot cu cui de cort.florinw scrie:ce inseamna fixare? acele ancore care le potzi pune pe picioare sau doar greutatea rodpodului? hi tw are 5,5kg apropiat de sky iar ca si ancorare se poate fixa de la centru (unele modele au cirlig la altele se poate pune) cu un elastic de bagaje si un cui de cort.asta pt cine pescuieste pe furtunaDan Cotelici scrie:1.asta-i un avantaj doar pentru cel care nu se poate apleca, pesionari,etcflorinw scrie: 1.avantajul care il are un tripod fatza de un rod pod este ca potzi intoarce doar partea de sus cu betzele fara a misca picioarele schimbind practic foarte usor locul in care pescuiesti.
2.din punct de vedere a posibilitatzilor nu este sky pod cu nimic superior podurilor dr gen fishcon sau anaconda hitwCare-i marea problema cauzata de miscarea picioarele?
2.In cel putin 3 situatii SKY POD este superior!
a.In primul rand in situatia in care pescuiesti peste o agatatura, lansetele se pot pozitiona la o inaltime mult mai mare.
atit la ovatzion pod cit si la high tower betzele se pot pozitziona perpendicular pe pamint,iar picioarele se ridica pina la 2,55m m de la pamint pina la coloana unde se prinde de picioare.potzi sa il pui in apa si cred ca nici sky sau alt pod nu il pui in apa de 2m![]()
Cu cat agatatura e mai departe cu atat esti mai avantajat daca ai SKY.Riscul de a aseza firul peagatatura este mai mic!!!
b.Faptul ca SKY are un al doilea set de picioare, mult mai lungi, te ajuta sa-l instalezi in locurile inguste(spate - fata) pentru ca le poti fixa direct in apa.
c.Fixarea de la SKY in caz de furtuna este mult mai sigura.ceva firma italiana a scos un tripod cu al doilea rind de picioare de 2m pt cei care considera ca cele telescopice nu sint destul de stabile.
nu contest ca sky pod este bun, eu il am de ceva vreme si m-am plictisit de el.ce ma nemultzumeste este timpul lung de instalat-impachetat cit si faptul ca o data instalat e practic imobil pe plan vertical.
javascript:popupWindow('http://www.angelgeraete-wilkerling.de/p ... 36&image=0')
aici e un link cu o descriere mai amanuntzita si tocmai e redus
APCR-CS CARPZONE
[
Sky are doua sisteme de ancorare ,unul este format din talpici cu ,cuie de cort ,iar altul cu o chinga elastica care se fixeaza la jumatea lui cu prindere in pamant tot cu cui de cort.[/quote]
sky nu are sisteme de ancorare.ceea ce spui tu sint accesorii si se cumpara separat.intrebarea era daca e asa stabil fara a fi ancorat ,doar prin greutatea lui sau daca il ancorezi.
Sky are doua sisteme de ancorare ,unul este format din talpici cu ,cuie de cort ,iar altul cu o chinga elastica care se fixeaza la jumatea lui cu prindere in pamant tot cu cui de cort.[/quote]
sky nu are sisteme de ancorare.ceea ce spui tu sint accesorii si se cumpara separat.intrebarea era daca e asa stabil fara a fi ancorat ,doar prin greutatea lui sau daca il ancorezi.
- Dan Cotelici
- veteran
[quote="florinw"][
ceea ce spui tu sint accesorii si se cumpara separat.][quote]
Si ce daca!Nu costa mult iar ancorarea e mai sigura decat cu elasticul de care spui ...si care nu cred ca-l primesti la pachet cu Globe Trotterul.
Faptul ca nu-l mai produc vorbeste de la sine.Daca era un succes ramanea pe piata la fel ca si SKY-ul care cred ca are o vechime mult mai mare.
Nu e primul chix dat de Solar.Au mai facut ei niste senzori "de exceptie."
Daca m-as plictisi de SKY, ceea ce e lipsit de relevanta, l-as schimba doar cu Fishcon-ul mentionat.
Pana una alta, orice ati zice, piata arata ca... SKY rules!
Si ce daca!Nu costa mult iar ancorarea e mai sigura decat cu elasticul de care spui ...si care nu cred ca-l primesti la pachet cu Globe Trotterul.
Faptul ca nu-l mai produc vorbeste de la sine.Daca era un succes ramanea pe piata la fel ca si SKY-ul care cred ca are o vechime mult mai mare.
Nu e primul chix dat de Solar.Au mai facut ei niste senzori "de exceptie."
Daca m-as plictisi de SKY, ceea ce e lipsit de relevanta, l-as schimba doar cu Fishcon-ul mentionat.
Pana una alta, orice ati zice, piata arata ca... SKY rules!
Second BEST is FIRST loser
[quote="Dan Cotelici"][quote="florinw"][
nu era vorba de pret ci doar de diferentza de stabilitate intre ele fara a fi ancorate.1 pt ca ancorat orice pod e stabil
2 nu pe orice teren potzi sa il ancorezi
.
daca vrei tu fie si asa.eu oricum nu eram pe globtroter ci pe tripod gen anaconda da nu are importantza.
piatza e plina de sky in romania unde lumea il considera cel mai bun pt ca a fost foarte intens mediatizat si nu prea a avut ocazia sa vada alte rod poduri care sa aiba cel putzin calitatea sky.
oricum fox nu mai e ce a fost de cind a mutat productzia in china,cit despre cum rezolva problema garantziilor ....itzi vine sa plingi.
la solar au fost probleme cu ASLM daca ai avut probleme cu ele tzi lea schimbat pe loc....
si in definitiv contraversa intre rod pod si tripod nu se va termina niciodata,fiind probabil o obtziune de gust si amindoua isi vor gasi clientzi (initzial nu am facut comparatzia de firme doar de rodpod vsv tripod)
daca o iei strict pe rodpod ,uitate cum este lucrat si un cignet
nu era vorba de pret ci doar de diferentza de stabilitate intre ele fara a fi ancorate.1 pt ca ancorat orice pod e stabil
2 nu pe orice teren potzi sa il ancorezi
.
daca vrei tu fie si asa.eu oricum nu eram pe globtroter ci pe tripod gen anaconda da nu are importantza.
piatza e plina de sky in romania unde lumea il considera cel mai bun pt ca a fost foarte intens mediatizat si nu prea a avut ocazia sa vada alte rod poduri care sa aiba cel putzin calitatea sky.
oricum fox nu mai e ce a fost de cind a mutat productzia in china,cit despre cum rezolva problema garantziilor ....itzi vine sa plingi.
la solar au fost probleme cu ASLM daca ai avut probleme cu ele tzi lea schimbat pe loc....
si in definitiv contraversa intre rod pod si tripod nu se va termina niciodata,fiind probabil o obtziune de gust si amindoua isi vor gasi clientzi (initzial nu am facut comparatzia de firme doar de rodpod vsv tripod)
daca o iei strict pe rodpod ,uitate cum este lucrat si un cignet
@dan cotelici
"este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu....." .esti complet pe dinafara.nu spune nimeni ca sky pod e naspa sau nu are calitati dar de aici si pana la a spune ca globetroterul e o nasolie.....mai bine nici nu iti scriam nimic dar nu m-am abtinut
voicua scuze ca ti-am folosit vorbele,nu ne cunoastem dar daca ne vom vedea vreo data dau o bere

"este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu....." .esti complet pe dinafara.nu spune nimeni ca sky pod e naspa sau nu are calitati dar de aici si pana la a spune ca globetroterul e o nasolie.....mai bine nici nu iti scriam nimic dar nu m-am abtinut
voicua scuze ca ti-am folosit vorbele,nu ne cunoastem dar daca ne vom vedea vreo data dau o bere