Concursuri de Pescuit sezon 2008!!!

Anunturi, detalii desfasurare, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Vali Vesa
maniac

Mesaj de Vali Vesa » 31 Dec 2007 11:49

@Razvan,

Merci dar nu e vorba de mine. Vino sa asisti la un concurs si viziteaza standurile. O sa fi surprins de numarul mare de pescari "de competitie" cu bun simt. O bere rece, o cafea, un sfat o sa gasesti intotdeauna la ei.

Cu asta am incheiat,

Sa ne vedem sanatosi pe balta,
Clubul sportiv Ovidius Constanta
www.ovidius.com.ro

Dan Pop-Coman
veteran

Mesaj de Dan Pop-Coman » 31 Dec 2007 12:20

Vali Vesa a scris :
Poate ne esti la curent cu ce se intampla de vre-un an de zile. Din cauza de "ceva interese" (parerea mea), o anumita organizatie/asociatie (nu APCR-ul, pot sa te asigur) a dat in judecata AGVPS-ul cerand desfiintarea ei. Nu discut aici daca e bine sau nu, dar daca reuseste si AGVPS-ul dispare... Trebuie ceva in loc, altfel loturile nationale cam stau pe acasa

Doru Ionica
member

Mesaj de Doru Ionica » 31 Dec 2007 16:20

@Razvan. Ce vrei sa zici cu "ne minimalizeaza" !? Nu inteleg ce astepti de la ei ? :-? De fapt nu inteleg care sunt ei si care suntem noi.Te asigur ca ti-ar placea atmosfera de competitie dintr-un concurs si jur ca nimeni nu o sa te minimalizeze...nimeni nu trateaza cu nasul pe sus pe nimeni.Polemicile sunt pe situri...de plictiseala ;-) la fata locului situatia e cu totul alta.

mikecarp
veteran

Mesaj de mikecarp » 31 Dec 2007 17:08

Pescarii de competitie intre ei se trateaza cu respectul cuvenit pe cei de necompetitie ii trateaza de sus. Bineinteles sunt si exceptii. Dar in general isi pazesc monturile si nadele sub lacat. In timpul competitiilor poate ca e de inteles, dar dupa concurs ar putea sa ne arate si noua amatorilor cu ce monturi, nade si strategii au abordat concursul. Foarte putini explica si necompetitorilor.
Carpfishing... A way of life!

mosharu
maniac

Mesaj de mosharu » 31 Dec 2007 17:59

Doru Ionica scrie:@Razvan. Ce vrei sa zici cu "ne minimalizeaza" !? Nu inteleg ce astepti de la ei ? :-? De fapt nu inteleg care sunt ei si care suntem noi.Te asigur ca ti-ar placea atmosfera de competitie dintr-un concurs si jur ca nimeni nu o sa te minimalizeze...nimeni nu trateaza cu nasul pe sus pe nimeni.Polemicile sunt pe situri...de plictiseala ;-) la fata locului situatia e cu totul alta.
@Frate Doru adevar graiesti, ca un om batran ;-) :D

Dan Pop-Coman
veteran

Mesaj de Dan Pop-Coman » 31 Dec 2007 20:53

Sa fim seriosi acum.Majoritatea dintre noi cei care nu participam la concursuri,daca am avea bani si timp am participa.Eu ii stimez si i respect pe cei care participa la concursuri desi sunt pescari mai buni ca ei si nu participa.Eu daca as avea bani as participa.

doruletz
member

Mesaj de doruletz » 01 Ian 2008 14:46

Dane,eu am participat....La concursuri mai mari(unul)rezultatele se stiu... :D si mai mici (doua)rezultatele se pot cunoaste...Vorba ta daca ar fi bani as mere oriunde ca timp imi fac ( din concediul legal lol).
Eu vad problema si mai departe cam in felul urmator :
ma caut in toate buzunarele si particip pt placere si de ce nu pt spiritul de competitie (nu prea ma mai intere ce cred unii sau altii despre mine )dar nu vad macar O (una) ECHIPA din tara care sa fi atras atentia unui producator-sponzor oficial de marca.....
Daca as avea bani sa particip la 5000eur taxa probabil as avea bani si de nade=momeli si nu m-ar interesa sponzorizarea ca sunt BOGAT si-mi PERMIT...
Poate vor fi in viitor si firme care vor face sponzorizari acelor care MERITA
doar prin prisma calitatii de pescar insa daca nu suntem implicati in miscarea asta a pescuitului la crap nu ne va descoperi nimeni...Aici nu exista ca in fotbal scouteri care sa te scoata in fata....
O sa mai particip si anul asta si daca vrei , te invit sa mergi cu mine ca sa vezi ce si cum este ...(daca nu vrei sa contribui financiar nu e nici o problema poti sa vii ca runner si e okapa, asigur eu transportul si celelalte) Sincer eu chiar cred despre tine ca esti un foarte bun pescar de crap pe ape nu pe internet si nu as vrea sa te simti jignit (poate )de felul in care am facut invitatia .
Cu respect...
Doru

nick h.
senior member

Mesaj de nick h. » 01 Ian 2008 17:01

Pescuitul de placere nu se compara cu pescuitul de competitie.
Multi au falsa impresie despre dansii ca sunt mari pescari, dar in momentul in care se duc la un concurs isi dau seama unde sunt si ca mai au muuuulte de invatat.
Doar concurenta si spiritul de competitie ne face sa progresam.

Daca vrei sa demonstrezi ca esti pescar adevarat, inscrie-te la un concurs si aratati valoarea.
daca nu.....macar taci din gura si nu da certitudini despre lucruri pe care doar le-ai auzit pe forumuri sau banuiesti ca asa ar fi.

Pana nu ai vazut echipe ca Senzor, Tata Nitu, Sipcarp etc. cum pescuiesc ai parerea ca esti mare scula de bascula, abia dupa ce i-ai vazut, iti dai seama ca esti departe de adevar.

In rest mai putina invidie baieti, si mai multa modestie.

La multi ani si multa sanatate in 2008!

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 01 Ian 2008 17:30

nick h. scrie:Multi au falsa impresie despre dansii
daca nu.....macar taci din gura si nu da certitudini despre lucruri pe care doar le-ai auzit pe forumuri sau banuiesti ca asa ar fi.

Pana nu ai vazut echipe ca Senzor, Tata Nitu, Sipcarp etc. cum pescuiesc ai parerea ca esti mare scula de bascula, abia dupa ce i-ai vazut, iti dai seama ca esti departe de adevar.

In rest mai putina invidie baieti, si mai multa modestie.
invidie pe ce? pe ciortanii care se prind la concursuri ?ciortani prind si eu fara sa ma duc la concursuri de 1000-2000 euro :mrgreen:
nu ma consider pescar super dar nici din gura nu pot sa tac la aberatiile dansilor :mrgreen:

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 01 Ian 2008 17:38

romanii in spania la concursuri :mrgreen:

Imagine

Scrie răspuns