Concurs amical de casting intre Forumisti.
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Concurs amical de casting intre Forumisti.
Gata fratilor, am deschis si topicul.
Daca tot este concurs amical, hai sa-l facem din 4 probe:
1. Lanseta + plb ( daca vreti, aruncam si cu montura cu o bila de 20 + punga PVA cu pelete sau saculet solubil )
2. Spod + plb
3. Spod + cupa de nadire (cu bulgari de nada de max 5cm circumferintza)
4. Cobra cu bile de 20
Era misto daca-l faceam pe apa si pt. racheta de nadit....
Astept propuneri - pareri - inscrierile voastre.
Lista de inscrieri:
1. Cristian " Mosharu" Surdu
2. Dan "Danezu" Stroe
3. Cipica
4. Silviu
5. Marian Oprea
Daca tot este concurs amical, hai sa-l facem din 4 probe:
1. Lanseta + plb ( daca vreti, aruncam si cu montura cu o bila de 20 + punga PVA cu pelete sau saculet solubil )
2. Spod + plb
3. Spod + cupa de nadire (cu bulgari de nada de max 5cm circumferintza)
4. Cobra cu bile de 20
Era misto daca-l faceam pe apa si pt. racheta de nadit....
Astept propuneri - pareri - inscrierile voastre.
Lista de inscrieri:
1. Cristian " Mosharu" Surdu
2. Dan "Danezu" Stroe
3. Cipica
4. Silviu
5. Marian Oprea
Ultima oară modificat 03 Ian 2008 15:33 de către mosharu, modificat de 5 ori în total.
.
Cipica , asteptam sa se inscrie mai multi baieti, facem un regulament si o comitem
Vreau sa-l facem misto....cu diplome...alea...alea, vedem noi cum si ce

Vreau sa-l facem misto....cu diplome...alea...alea, vedem noi cum si ce

Danezu a zis ca aduce el una bucata Baracuda spre deliciul participantiilorAdrian B scrie:Salut
La multin ani!
Foarte tare aceasta initiativa Cristi.
La o locatie te-ai gandit?
ps. interesant ar fi ca cineva sa vina si cu o lanseta 3,60 sau 3,90 cumparata din "europa". ar fi interesant sa vedem diferentele.

Ca locatie m-am gandit tot la Parcul IOR ( pe Flax pt. cunoscatori

Adi, pana atunci poate-ti vin si tie NCS-urile

Ultima oară modificat 03 Ian 2008 16:07 de către mosharu, modificat 1 dată în total.
- George Iorga
- maniac
-
- senior member
ma bag si eu cu toate ca nu stiu ce sanse o sa am cu un beast master de 3.60 pe langa o scula de xxx,dar o sa vin si cu un FL din europa sa vedem ca/m cat duce.ar fi interesant si cu saculeti cupe de nadire, rachete,dar cred ca va fi foarte greu ca toti participantii sa nimereasca aceeiasi consistenta a bulgarilor a saculetilor sau mai stiu eu ce ,dar avand in vedere ca e ceva amical merge 

APCR-CS CARPZONE
George-Alexandru scrie:ma bag si eu cu toate ca nu stiu ce sanse o sa am cu un beast master de 3.60 pe langa o scula de xxx,dar o sa vin si cu un FL din europa sa vedem ca/m cat duce.ar fi interesant si cu saculeti cupe de nadire, rachete,dar cred ca va fi foarte greu ca toti participantii sa nimereasca aceeiasi consistenta a bulgarilor a saculetilor sau mai stiu eu ce ,dar avand in vedere ca e ceva amical merge
@George, aici o sa se vada PRICEPEREA fiecaruia ( ma refer la bulgarii de nada etc. )

-
- senior member
aha,deci fiecare vine cu recuzita lui.si banuiesc ca vor fi cam 3 incercari la fiecare categorieCristianSurdu scrie:George-Alexandru scrie:ma bag si eu cu toate ca nu stiu ce sanse o sa am cu un beast master de 3.60 pe langa o scula de xxx,dar o sa vin si cu un FL din europa sa vedem ca/m cat duce.ar fi interesant si cu saculeti cupe de nadire, rachete,dar cred ca va fi foarte greu ca toti participantii sa nimereasca aceeiasi consistenta a bulgarilor a saculetilor sau mai stiu eu ce ,dar avand in vedere ca e ceva amical merge
@George, aici o sa se vada PRICEPEREA fiecaruia ( ma refer la bulgarii de nada etc. )
APCR-CS CARPZONE
aha,deci fiecare vine cu recuzita lui.si banuiesc ca vor fi cam 3 incercari la fiecare categorie[/quote]
Cam asa ceva o sa fie.....
Eu vin cu : 1 buc. Century NCS + BBRLC cu fir de 0,31 Krystonite + un tambur de rezerva cu fir de 0,22.
1 buc. spod Shimano Beast master + Okuma Orix ( fir Shimano technium 0,28)
1 buc. spod Free Spirit + Shimano Ultegra XTA 12000
Mai nasol o sa fie de Cipica k a PROMIS, ca asigura el plumbii pt. concurs

Cam asa ceva o sa fie.....
Eu vin cu : 1 buc. Century NCS + BBRLC cu fir de 0,31 Krystonite + un tambur de rezerva cu fir de 0,22.
1 buc. spod Shimano Beast master + Okuma Orix ( fir Shimano technium 0,28)
1 buc. spod Free Spirit + Shimano Ultegra XTA 12000
Mai nasol o sa fie de Cipica k a PROMIS, ca asigura el plumbii pt. concurs

Ultima oară modificat 21 Ian 2008 23:58 de către mosharu, modificat de 2 ori în total.