Concursuri de Pescuit sezon 2008!!!

Anunturi, detalii desfasurare, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
nick h.
senior member

Mesaj de nick h. » 01 Ian 2008 17:42

@razvan111272

prinzi ce vine la rand intrucat conteaza cantitatea, ca la orice concurs de pescuit.

apropo de ciortani, a cam apus era ciortaniadelor, daca ne uitam la ce se prinde pe la concursurile de pe raduta, tancabesti, darvari etc.

toti prindem ciortani :lol: dar depinde cati si in cat timp :mrgreen:

pe de alta parte concursurile, prin experineta pe care o capeti, iti imbunatatesc si pescuitul de placere unde devii din ce in ce mai performant.
intr-o saptamana de concurs daca esti baiat istet, capeti experienta cat in 2 ani de stat de capul tau pe balta.

sebas
member

Mesaj de sebas » 01 Ian 2008 17:44

.....
Ultima oară modificat 18 Ian 2008 04:39 de către sebas, modificat 1 dată în total.

nick h.
senior member

Mesaj de nick h. » 01 Ian 2008 17:48

noi romanii ... oriunde ne-am afla... la bascalie suntem campioni mondiali!

nu uita ca si tu sebas tot roman esti ;-)

George Iorga
maniac

Mesaj de George Iorga » 01 Ian 2008 17:56

:D ...pe bune, sunt romani ? Or fi prins ceva s-au ne-au facut neamu de ras ? :mrgreen:
Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!

George-Alexandru
senior member

Mesaj de George-Alexandru » 01 Ian 2008 18:05

este o diferemta astonomica intre pescuitul de placere si cel de competitie.un concurs are o incarcatura enorma fata de pescuitul de placere si ai multi mai multi adversari ,locul ,echipele vecine,pestele,stresul si multe multe altele.desi investitiile pt a participa la astfel de competitii sunt foarte piperate fac sacrificii enorme ca sa pot participa la 2-3 pe an dar pot spune ca acolo ma simt cel mai implinit :-)
APCR-CS CARPZONE

mosharu
maniac

.

Mesaj de mosharu » 01 Ian 2008 18:16

George-Alexandru scrie:este o diferemta astonomica intre pescuitul de placere si cel de competitie.un concurs are o incarcatura enorma fata de pescuitul de placere si ai multi mai multi adversari ,locul ,echipele vecine,pestele,stresul si multe multe altele.desi investitiile pt a participa la astfel de competitii sunt foarte piperate fac sacrificii enorme ca sa pot participa la 2-3 pe an dar pot spune ca acolo ma simt cel mai implinit :-)
@George ai uitat sa adaugi ceva la postarea ta:
NUMAI la un concurs ai posibilatea sa-i vezi si sa-i cunosti real pe cei care de obicei ii vezi numai prin revistele de gen sau la Tv ......numai la concurs ai posibilitatea sa te bati cu ei umar la umar...si sa-ti arati tie cat esti de bun.

George-Alexandru
senior member

Re: .

Mesaj de George-Alexandru » 01 Ian 2008 18:20

CristianSurdu scrie:
George-Alexandru scrie:este o diferemta astonomica intre pescuitul de placere si cel de competitie.un concurs are o incarcatura enorma fata de pescuitul de placere si ai multi mai multi adversari ,locul ,echipele vecine,pestele,stresul si multe multe altele.desi investitiile pt a participa la astfel de competitii sunt foarte piperate fac sacrificii enorme ca sa pot participa la 2-3 pe an dar pot spune ca acolo ma simt cel mai implinit :-)
@George ai uitat sa adaugi ceva la postarea ta:
NUMAI la un concurs ai posibilatea sa-i vezi si sa-i cunosti real pe cei care de obicei ii vezi numai prin revistele de gen sau la Tv ......numai la concurs ai posibilitatea sa te bati cu ei umar la umar...si sa-ti arati tie cat esti de bun.
da corect ,si asta e adevarat si dupa un anumit nr de participari la nivel inalt poti vedea cam pe unde esti ca valoare .
APCR-CS CARPZONE

carprom
maniac

Mesaj de carprom » 01 Ian 2008 19:55

razvan111272 scrie:
invidie pe ce? pe ciortanii care se prind la concursuri ?ciortani prind si eu fara sa ma duc la concursuri de 1000-2000 euro :mrgreen:
nu ma consider pescar super dar nici din gura nu pot sa tac la aberatiile dansilor :mrgreen:
Corect Razvane, dar Ciortaneada este doar in Romania :mrgreen: pe lacurile care sunt special populate cu ei, sa aiba pescarii la concursuri de lucru, adica munca.
Tu nu poti sa compari o Ciortaneada, cu pescuitl practicat de tine, mine si multi altii...adica de distractie si relaxare.
Si nu mai uita un lucru...noi discutam aici pe un Forum din Romania, unde concursurile sunt in floare. Deschide un astfel de subiect in Belgia,Franta,Anglia sau Germania...si sa vezi citi si ce iti vor scrie.

Repet,eu ii respect pe toi pescarii, fie de crap, scobar, sau platica, chiar si pe cei care participa la concursuri, dar eu gasesc un singur sens in concurs....

florioro
veteran

Mesaj de florioro » 01 Ian 2008 20:31

Pana acum nu m-am bagat sa-mi dau cu parerea despre acest subiect, dar cred ca sunt unii care chiar sar calul cand spun ca sunt mari pescari doar ca prind o groaza de ciortani in concursuri.
In concursuri nu se vede neaparat marea stiinta a unuia sau a altuia. Doza de noroc sa prinzi un loc bun cred ca este decisiva pentru adjudecarea premiului.
De ce nu a organizat cineva pana acum un concurs in care sa se "alerge" dupa cel mai mare peste si sa se foloseasca alte strategii decat de a aduce ciortanii pe locul de pescuit?
Hai sa propunem un tip de concurs in care sa nu conteze cantitatea prinsa, ci doar cel mai mare peste prins, sa vedem cati se baga la asa ceva?
Totul pentru crap
www.crap.com.ro

mosharu
maniac

Mesaj de mosharu » 01 Ian 2008 21:11

florioro scrie:Pana acum nu m-am bagat sa-mi dau cu parerea despre acest subiect, dar cred ca sunt unii care chiar sar calul cand spun ca sunt mari pescari doar ca prind o groaza de ciortani in concursuri.
In concursuri nu se vede neaparat marea stiinta a unuia sau a altuia. Doza de noroc sa prinzi un loc bun cred ca este decisiva pentru adjudecarea premiului.
De ce nu a organizat cineva pana acum un concurs in care sa se "alerge" dupa cel mai mare peste si sa se foloseasca alte strategii decat de a aduce ciortanii pe locul de pescuit?
Hai sa propunem un tip de concurs in care sa nu conteze cantitatea prinsa, ci doar cel mai mare peste prins, sa vedem cati se baga la asa ceva?
Florin, apropo de asta: vreau sa vorbesc cu Dl. Ing. Albastroiu sa organizez un concurs amical la Peris prin Aprilie....hai sa ne unim si sa-l facem pt. cel mai mare crap prins, ce zici? Ai id-ul meu de messenger in profil....daca te "tenteaza" ideea, daca nu...oricum nu renuntz la ideea de a organiza un amical la Peris in Aprilie.

Scrie răspuns