Cetariu
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- member
Ovi..nici vorba sa moara jumatate din pestii de la Paleu,e o prostie nu stiu de unde ai auzit-o..si ``are balta peste``..si frumos inca,Livada nici patronul nu stie ce este,balta pt pescuit sportiv sau crescatorie,e in ceata si el asa ca nu cred ca vei gasi un raspuns clar..iar de Bors probabil e vb de Santau..care nu e o balta ci o cada de baie si unde daca lansezi 30 de m risti sa-i umpli gura cu plumb sau momitor dupa caz,pescarului de vizavi

Crap daca nu prind un crap:)))
marcus balta de la bors este pe stanga pe sensul de iesire a cumparat-o cineva in2007 o fi avand si ceva crap da este mult somn si maricel
pestele dus acasa de la paleu nu intra la capitolu mortaciuni
pestele dus acasa de la paleu nu intra la capitolu mortaciuni

adrian
_________
cand cineva te enerveaza ai nevoie de 42 de muschi sa te incrunti,da`ai nevoie doar de 4 sa intinzi mana si sa-i f...i una .
_________
cand cineva te enerveaza ai nevoie de 42 de muschi sa te incrunti,da`ai nevoie doar de 4 sa intinzi mana si sa-i f...i una .
sal
nu cred ca e vorba de balta de la Santau,am auzit ca este pe stanga din Bors pe langa Petrom. Taxa pe balta cica.. 10ron in sistemul C&R,pt a putea retine peste nu stiu exact cat este,dar pare o balta de"calcat",bine amenajata si populata in 2007 am inteles...de asta ma interesa MARIMEA baltii,sa nu fie ceva de genu Santau.!!! FIRE INTINSE si KK..IN TRAISTA!!!
-
- member
totusi e bine cat de cat pe cele trei balti mentionate este ceva peste si sunt amenajate,dar cu celelalte lacuri din judet "private" pe care platesti taxa si nu ai nici o trasatura in doua zile ?!?!
gen Miersig unde sa bagat peste in 2006
si l-a prins administratorul,Gepiu~nimic,Sauaieu la fel(in week end mergi dim. platesti,momesti,te instalezi,iar pe-la 10 se umple balta cu barci de agrement,cu inotatori,...) Sper ca in 2008 inspectorii ..d-lui Gheorghe sa-si faca mai bine treaba si in Bihor!! 

-
- member
Hai ca noi inca stam destul de bine,avem citeva balti unde putem pescui destul de bine:Cetariu,Livada,Paleu,Saldabagiu,Husasau..in astea este peste si mare si mic ,este destul cit sa satisfaca un pescar de crap,iar daca vrei pescuit mai greu cu plantata si poate cu ceva surprize(25kg-35kg)
la Tileagd..sau daca nici asa nu e bine atunci in Ungaria.Oricum noi stam bine fata de altii de prin ardeal..

Crap daca nu prind un crap:)))
Aveti dreptate dl. Bogdan,atata timp cat si cei din CJ.,SM.,AR si Baia Mare vin la noi...!!! de Tileagd am auzit ceva,,nu am fost
Pe baraj sau mai pe coada?!hai ca va trag de limba! :shock:Am incercat si Ungaria de aceea nu sunt de acord cu adm. lacurilor de la noi!!!..acolo se baga peste la o sapt.,max.doua!!!Daca prinzi un ex.mai mare esti premiat..etc!vb.de balta unde am fost eu...la 50 km,langa Debrecen!!