eu am vazut E.T. acum cateva luni.mi s-a parut mai mica si mai putin inalta.in rest cam aceasi smecherie intr-adevar.dar de acum cateva luni e posibil sa mai mi se fi resetat din date

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
In realitate poti iesi si mai ieftin si sa-ti faci treaba - eu am o barcutza facuta de un tip din Galati. Acum doi ani a costat cca.1200 RON. Motorasul - este de imprimanta, cuve - sunt doua - de la masinutze camioane :), ergonomie mare - am stat si 2-3 zile pe balta si am plantat la greu, fiabilitate - OK o avem de 2 ani, raza de actiune - 250 m lejer (la Tancabesti am plantat cu ea pe malul opus).teacher64 scrie:Si inca ceva, George: ca sa faci un lucru ca lumea, trebuie sa bagi componente de calitate. Asa e : un motor 755/40 e vreo 54 RON. Ori 2 buc=cca 110. Plus doua regulatoare de 50A cu reverse, fiecare 110 RON. Telecomanda? Vreo 200. Servouri? Inca vreo 100. Acumulatori, incarcatoare... vreo 400. Panou solar? 250. Materiale, adezivi, elici, axe port-elice cu rulmenti, electromagneti, LED-uri, becuri, intrerupatoare, conectori, etc, etc. Pana acum am bagat peste 500 Eur si nu sunt gata. Si lucrez de cateva luni, printre picaturi, of course! E drept ca aici intra si sonarul. Asa ca orice e mai ieftin de atat, nu poate fi decat o facatura care te lasa balta dupa 2 saptamani.