sfat alegere lansete... mare dilema
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- junior member
@adrianculea
dupa ce vei schimba betele vei dori cu siguranta sa schimbi mulinetele........
Bine ai venit in cercul vicios !!!!
dupa ce vei schimba betele vei dori cu siguranta sa schimbi mulinetele........

DUMNEZEU ESTE PESCAR !!!
www.clubul-pescarilor.ro
www.clubul-pescarilor.ro
- marius.tim
- veteran
Salut eu pescuiesc cu Fox Warrior Es de 3,9 si merg perfect la lansari cu momitor si cu plumbi de 120gr dar la banii pe care i-ai pregatit poti sda-ti cumperi Warrior Elite cu inel de plecare de 50mm si inel de iesire de 16mm care o sa te ajute mai mult la distanta acum le gasesti cu 380 ron la Carpio.ro si la banii acestia nu cred ca gasesti ceva mai bun iar cu Shimano lasa-le ca am citiva amici care au rupt citeva si acum isi musca pumnii.Respecteadrianculea scrie:Am vazut, suna bine ce spun ei. Cand am cumparata Ron Thomson m-am cam grabit. Le-am vaut in magazin mi-a placut cum sunt lucrat... Cand am ajuns pe o balta la care a trebuit sa pescuiesc cu momitor au aparut problemele. Acum nu vreau sa repet greseala si sondez piata sperand sa gasesc niste bete mai tari care sa ma ajute sa arunc mai departe Cam asta este. Sper sa primesc ajutor de la cei care au avut in mana mai multe astfel de bete si pot face o comparatie pertinenta.

-
- senior member
ce model de shimano au rupt si in ce imprejurari?marius.tim scrie:Salut eu pescuiesc cu Fox Warrior Es de 3,9 si merg perfect la lansari cu momitor si cu plumbi de 120gr dar la banii pe care i-ai pregatit poti sda-ti cumperi Warrior Elite cu inel de plecare de 50mm si inel de iesire de 16mm care o sa te ajute mai mult la distanta acum le gasesti cu 380 ron la Carpio.ro si la banii acestia nu cred ca gasesti ceva mai bun iar cu Shimano lasa-le ca am citiva amici care au rupt citeva si acum isi musca pumnii.Respecteadrianculea scrie:Am vazut, suna bine ce spun ei. Cand am cumparata Ron Thomson m-am cam grabit. Le-am vaut in magazin mi-a placut cum sunt lucrat... Cand am ajuns pe o balta la care a trebuit sa pescuiesc cu momitor au aparut problemele. Acum nu vreau sa repet greseala si sondez piata sperand sa gasesc niste bete mai tari care sa ma ajute sa arunc mai departe Cam asta este. Sper sa primesc ajutor de la cei care au avut in mana mai multe astfel de bete si pot face o comparatie pertinenta.![]()
APCR-CS CARPZONE
warrior elitte am si eu 2buc care le folosesc doar la pescuitul cu arcuri naditoare. Sa sti ca sunt excelente pt asa ceva. Nu vei regreta. Dar totusi daca ai posibilitatea sa le pipai inainte ar fi foarte bine. Cel mai bine ar fi sa gasesti pe cineva care are asa lansete si sa te lase sa faci cateva aruncari pe balta cu ele.
dar una peste alta sunt niste lansete bune pt naditoare din clasa medie.
dar una peste alta sunt niste lansete bune pt naditoare din clasa medie.
Carpfishing... A way of life!
- radumatica
- veteran
marius.tim scrie:Salut eu pescuiesc cu Fox Warrior Es de 3,9 si merg perfect la lansari cu momitor si cu plumbi de 120gr dar la banii pe care i-ai pregatit poti sda-ti cumperi Warrior Elite cu inel de plecare de 50mm si inel de iesire de 16mm care o sa te ajute mai mult la distanta acum le gasesti cu 380 ron la Carpio.ro si la banii acestia nu cred ca gasesti ceva mai bun iar cu Shimano lasa-le ca am citiva amici care au rupt citeva si acum isi musca pumnii.Respecteadrianculea scrie:Am vazut, suna bine ce spun ei. Cand am cumparata Ron Thomson m-am cam grabit. Le-am vaut in magazin mi-a placut cum sunt lucrat... Cand am ajuns pe o balta la care a trebuit sa pescuiesc cu momitor au aparut problemele. Acum nu vreau sa repet greseala si sondez piata sperand sa gasesc niste bete mai tari care sa ma ajute sa arunc mai departe Cam asta este. Sper sa primesc ajutor de la cei care au avut in mana mai multe astfel de bete si pot face o comparatie pertinenta.![]()
Nu te supara dar daca tu crezi ca un bat de la Shimano se rupe doar asa...las-o!!!
Cred mai degraba ca nepriceperea prietenilor tai au rupt acele lansete(poate le-au supraincarcat,sau poate au avut lansetele vicii ascunse ,lovituri ,zgarieturi profunde,etc!!!).
Cat despre alegere si reclama,fiecare***isi lauda marfa!

Fir intins!
Practica , pe balta se face!!!
- boosterman
- veteran
-
- junior member