sfat alegere lansete... mare dilema

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

adrianculea
junior member

Mesaj de adrianculea » 05 Ian 2008 14:44

Pescuiesc cu mulinete Okuma Powerliner, cred ca si ele cer o schimbare...

DANEZU
member

Mesaj de DANEZU » 05 Ian 2008 15:49

@adrianculea
dupa ce vei schimba betele vei dori cu siguranta sa schimbi mulinetele........
:lol: Bine ai venit in cercul vicios !!!!
DUMNEZEU ESTE PESCAR !!!
www.clubul-pescarilor.ro

marius.tim
veteran

Mesaj de marius.tim » 07 Ian 2008 09:45

adrianculea scrie:Am vazut, suna bine ce spun ei. Cand am cumparata Ron Thomson m-am cam grabit. Le-am vaut in magazin mi-a placut cum sunt lucrat... Cand am ajuns pe o balta la care a trebuit sa pescuiesc cu momitor au aparut problemele. Acum nu vreau sa repet greseala si sondez piata sperand sa gasesc niste bete mai tari care sa ma ajute sa arunc mai departe Cam asta este. Sper sa primesc ajutor de la cei care au avut in mana mai multe astfel de bete si pot face o comparatie pertinenta.
Salut eu pescuiesc cu Fox Warrior Es de 3,9 si merg perfect la lansari cu momitor si cu plumbi de 120gr dar la banii pe care i-ai pregatit poti sda-ti cumperi Warrior Elite cu inel de plecare de 50mm si inel de iesire de 16mm care o sa te ajute mai mult la distanta acum le gasesti cu 380 ron la Carpio.ro si la banii acestia nu cred ca gasesti ceva mai bun iar cu Shimano lasa-le ca am citiva amici care au rupt citeva si acum isi musca pumnii.Respecte :lol: :lol:

George-Alexandru
senior member

Mesaj de George-Alexandru » 07 Ian 2008 13:32

marius.tim scrie:
adrianculea scrie:Am vazut, suna bine ce spun ei. Cand am cumparata Ron Thomson m-am cam grabit. Le-am vaut in magazin mi-a placut cum sunt lucrat... Cand am ajuns pe o balta la care a trebuit sa pescuiesc cu momitor au aparut problemele. Acum nu vreau sa repet greseala si sondez piata sperand sa gasesc niste bete mai tari care sa ma ajute sa arunc mai departe Cam asta este. Sper sa primesc ajutor de la cei care au avut in mana mai multe astfel de bete si pot face o comparatie pertinenta.
Salut eu pescuiesc cu Fox Warrior Es de 3,9 si merg perfect la lansari cu momitor si cu plumbi de 120gr dar la banii pe care i-ai pregatit poti sda-ti cumperi Warrior Elite cu inel de plecare de 50mm si inel de iesire de 16mm care o sa te ajute mai mult la distanta acum le gasesti cu 380 ron la Carpio.ro si la banii acestia nu cred ca gasesti ceva mai bun iar cu Shimano lasa-le ca am citiva amici care au rupt citeva si acum isi musca pumnii.Respecte :lol: :lol:
ce model de shimano au rupt si in ce imprejurari?
APCR-CS CARPZONE

mikecarp
veteran

Mesaj de mikecarp » 07 Ian 2008 14:13

warrior elitte am si eu 2buc care le folosesc doar la pescuitul cu arcuri naditoare. Sa sti ca sunt excelente pt asa ceva. Nu vei regreta. Dar totusi daca ai posibilitatea sa le pipai inainte ar fi foarte bine. Cel mai bine ar fi sa gasesti pe cineva care are asa lansete si sa te lase sa faci cateva aruncari pe balta cu ele.
dar una peste alta sunt niste lansete bune pt naditoare din clasa medie.
Carpfishing... A way of life!

radumatica
veteran

Mesaj de radumatica » 07 Ian 2008 14:30

marius.tim scrie:

Nu te supara dar daca tu crezi ca un bat de la Shimano se rupe doar asa...las-o!!!
Cred mai degraba ca nepriceperea prietenilor tai au rupt acele lansete(poate le-au supraincarcat,sau poate au avut lansetele vicii ascunse ,lovituri ,zgarieturi profunde,etc!!!).
Cat despre alegere si reclama,fiecare***isi lauda marfa! :lol:
Fir intins!
Practica , pe balta se face!!!

laurkro
senior member

Mesaj de laurkro » 08 Ian 2008 22:17

Cum D-zeu au rupt shimano, ca eu nu am reusit sa o fac...

boosterman
veteran

Mesaj de boosterman » 08 Ian 2008 22:23

laurkro scrie:Cum D-zeu au rupt shimano, ca eu nu am reusit sa o fac...
Treaba cu muschiu` mare?
Nimeni nu moare virgin. Viata i-o trage fiecaruia cel putin o data.

laurkro
senior member

Mesaj de laurkro » 08 Ian 2008 22:32

Poate da, poate nu. Oricare se poate rupe, dar de la asta pana la a descrie un obicei la o anumita marca, cale lunga...

adrianculea
junior member

Mesaj de adrianculea » 28 Ian 2008 15:44

Caut niste bete cu actiune de varf 3,90 si 3,5 lbs. In Constanta magazinele de pescuit aduc o gama redusa de tipuri, asa ca posibilitatea sa pun mana pe diverse bete este mica. Multumesc celor care dau sfaturi pe aceasta tema.

Scrie răspuns